Klomenden sonra catlatma olcak mi 25i geç olabilir yumurtalarının büyüyüp büyümedigine bakıp catlatma ignesi veriyolar genelde. Randevu için bastirsaydinmeraba arkadaslar bnde 9 aylık evlıyım pko hastasym hıc korunmadk ama olmuyr dktorum 6 ay progestan basladı onu btrdm smdı klomene basladm 1 hfta snra gl ddı ama randevu bulamadm ayın 25 ıne kdar beklemek zorndaym ne ypacgımıda blmıyorum
meraba arkadaslar bnde 9 aylık evlıyım pko hastasym hıc korunmadk ama olmuyr dktorum 6 ay progestan basladı onu btrdm smdı klomene basladm 1 hfta snra gl ddı ama randevu bulamadm ayın 25 ıne kdar beklemek zorndaym ne ypacgımıda blmıyorum
Evet canim vajinal ultrasonla bakacak .. yumurtanin buyuklugunu gorecek ona gore catlatma ignesi verecek.. aclik sekerin kac cikti?Merhaba kızlar. Bende dün gittim doktora pko luyum. kilo ve kıllanma yok açlık şekerin azıcık yüksek çıktı ama ilaca gerek duymadı. Klomen verdi 5 gün 1 er tane. Yarın 5. Günü adetin başlayacağım inşallah hapa. İlac Bitince gel salı günü folikül takibi yapalım dedi. Şimdi benim takibi ultrason ile mi yapacak ? Hormon filan mi ölçecek ? Yardımlarınızı bekliyorum.
113 çıktı. Vajinal ultrason normalden farklı mı ?Evet canim vajinal ultrasonla bakacak .. yumurtanin buyuklugunu gorecek ona gore catlatma ignesi verecek.. aclik sekerin kac cikti?
Yok canim.acili.birsey degil uzun bir cubuk dusun oyle bakiyor.. ilk defa mi yaptiracaksin takip113 çıktı. Vajinal ultrason normalden farklı mı ?
Ne vajinal ultrasonu arkadaşım ya,yumurta takibi için idrara sıkışık halde gidiliyor normal ultrasonla bakıyorlar karından. Yumurtaya alttan bakan duymadım şimdiye kadar.Evet canim vajinal ultrasonla bakacak .. yumurtanin buyuklugunu gorecek ona gore catlatma ignesi verecek.. aclik sekerin kac cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?