klomen kullananlar

meraba arkadaslar bnde 9 aylık evlıyım pko hastasym hıc korunmadk ama olmuyr dktorum 6 ay progestan basladı onu btrdm smdı klomene basladm 1 hfta snra gl ddı ama randevu bulamadm ayın 25 ıne kdar beklemek zorndaym ne ypacgımıda blmıyorum

Klomenden sonra catlatma olcak mi 25i geç olabilir yumurtalarının büyüyüp büyümedigine bakıp catlatma ignesi veriyolar genelde. Randevu için bastirsaydin

Merhaba arkadaslar bi sorum olacak. Lutfen bana yardim ediin. Bugun ovitrelleden sonra 10.cu gunum ve kasik agrilarim beyaz akintim goguste aci ve sisme var sizce hamilelik mi bu bana yardimcii oluun

Senin normalde doktor cagirdiysa randevu almadan gitmn lazim cunku klomene baslamissin ve seni cagirmis sen hic beklemeden pazartesi git doktora cunku sen takipli hastasin arkadasim yunurtana bakacak ve sana ona gore bi tedavi yapacak vakit kaybetme fazla

arkadaşlar 15 ağustosta doktor yumurtamın 1 tanesinin çatladığını söylemişti. bekleyip göreceğiz bu ay demişti. hala adet olmadım ve sabah test yaptığımda biri koyu biri silik olmak üzere çift çizgi çıktı. ne zaman adet olmam gerekiyor ki benim? klomen kullanmıştım ben de bu ay zaten. 15 ağustosun iki adet döneminin ortası olduğunu varsayarsak, ki adetimin 20. günüydü, ayın 23 ü yani dün 28. güne denk geliyordu. bu durumda 2 gün gecikmiş mi oluyor?

ayrıca kasıklarımın ve göğüslerimin ağrısı neredeyse 15 gündür hala devam ediyor. o yüzden adet olucam mı olmıcam mı kestiremiyorum. yorumlarınızı bekliyorum kızlar

ARKADAŞLAR İNŞALLAH BU YORUMUMU OKURSUNUZ
Selam arkadaşlar başlığı görünce hemen yazmak istedim. Ben yaklaşık üç buçuk dört senedir sebebi bilinmeyen kısırlık grubundaydım. Eşimin bütün tahlilleri normal çıkıyordu. Gittiğim bütün doktorlar bana yöneliyordu. Klomen kulllandım. Laparoskopi oldum her şeyim normal çıktı. Bir arkadaşın tavsiyesi ile üroloji uzmanı KAAN AYDOSa gittik. Meğer eşimde DNA HASARI varmış...Çok şükür tedavi gördük şu an HAMİLEYİMMMM Nacizane benim tavsiyem eşinizin DNA HASAR TESTİ YAPTIRMADAN AŞILAMA VE TÜP BEBEK DENEMEYİN. Çünkü bu hastalıkta aşılama ve tüp bebek tutmuyor maalesef arkadaşlar BİLİYORUM SİZ HENÜZ BU AŞAMADA DEĞİLSİNİZ AMA KLOMEN KULLANIYORSUNUZ. 3 KEZ KULLANDIKTAN SONRA OLMAZSA AŞILAMA DİYOR DOKTORLAR. o yüzden şimdiden bilgilendirmek istedimmmm. inşallah bu yorumumu okursunuz eğer içinizden birilerine yardımım dokunursa çok sevinirim. Kimin kime sebep olacağı belli olmaz. Yaratan Rabbim sebepleri de yaratıyor muhakkak. Allah hepinizin yardımcısı olsun...

L lila07 ne guzel canim allah saglicakla kucagini almayi nasip etsin.ben 1.5 yillik evliyim ve her ay cocugum olsun diye dua ediyorum.klomen kullandim bu ay ilk defa ama doktor bni cagirmadi yumurta takibine ve catlatma ignesi falanda vermedi su andada az kasigim agriyor midem bulaniyor bu kadar.ins bende sonuc gorurum.

Klomen kullanırken inanılmaz derecede baş dönmesi yaşadım ,bu ay akşam yatmadan önce tek doz aldım. Eğer bu ay başarılı olmazsa sabah akşam almam gerekecekmis. ..aranızda iki dozda akşam kullanan var mı ya da diğer aylarda kullanip baş dönmesi olmayan???

Arkadaşlar merhaba dun çok agrim ve sancim vardi gittim kan tahlilim 0.22 yani gebelik olusmamis
Acil kadn doğuma gittim ve sonuç 23mm ve 27 mm iki tane nur topu gibi kistim olmuş.. Yumurtalar ovitrelleye rağmen catlamamis sizce neden catlamamis olabilir ?? Neden yani bide iğneden sonra çok agrim ve lekelenmem olmustu

arkadaşlar meraba bana yardımcı olun nolur. bu ay ilk kez klomen kullandım. sabah akşam birer tane. yumurtam sağ tarafta bi tane oluştu çatlatma iğnesiolmadan çatladı dr sonra progestan verdi o da dün bitti şimdi hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum beklemek beni öldürüyor. hiç bir belirti yoksadece biraz göğsüm ağrıyo o da arada. aranzda böyle hamile kalan var mı. bana yardımcı olun nolur

Merhaba kızlar. Bende dün gittim doktora pko luyum. kilo ve kıllanma yok açlık şekerin azıcık yüksek çıktı ama ilaca gerek duymadı. Klomen verdi 5 gün 1 er tane. Yarın 5. Günü adetin başlayacağım inşallah hapa. İlac Bitince gel salı günü folikül takibi yapalım dedi. Şimdi benim takibi ultrason ile mi yapacak ? Hormon filan mi ölçecek ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Evet canim vajinal ultrasonla bakacak .. yumurtanin buyuklugunu gorecek ona gore catlatma ignesi verecek.. aclik sekerin kac cikti?

Evet canim vajinal ultrasonla bakacak .. yumurtanin buyuklugunu gorecek ona gore catlatma ignesi verecek.. aclik sekerin kac cikti?
Ne vajinal ultrasonu arkadaşım ya,yumurta takibi için idrara sıkışık halde gidiliyor normal ultrasonla bakıyorlar karından. Yumurtaya alttan bakan duymadım şimdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…