klomen kullananlar

ya kızlar bende 1 yildir istyorum ama daha olmadi hicbir sorun yoksa dr ne tür bir tedaviyr başlar sizce?

Ne vajinal ultrasonu arkadaşım ya,yumurta takibi için idrara sıkışık halde gidiliyor normal ultrasonla bakıyorlar karından. Yumurtaya alttan bakan duymadım şimdiye kadar.
O zamam senin doktor yalnis bakiyor demekki .. benim tanidigim herkes yumurta takibinde alttan vajinal baktirirda .. cunku karindan net gorunmez

İlk kez yaptircam bende doktora da sormadım hata ettim neyse bakalım süpriz olsun :) hastane imkânına gore değişiyordur belki

Bi sorum daha var şimdi doktor benim var olan foliküllerin gelişip gelişmediğini mi kontrol edecek yoksa yumurtlayıp yumurtlamadığımı mı

Doktor istedi zaten getir sonucunu salıya kadar diye. Hangi bolume gitmesi lazım her hastanede var midir bu ? Sonuçlar kaç günde çıkıyor ki

Doktor istedi zaten getir sonucunu salıya kadar diye. Hangi bolume gitmesi lazım her hastanede var midir bu ? Sonuçlar kaç günde çıkıyor ki

Uroloji bolumune gidicek. Yalniz unv ve ozel laboratuarlar daha iyi sonuc cikartiyor. Ertesi gune verirler.uc gun cinsel perhizle gidecek dr soylemediyse aklinizda olsun.

Mesela pendik devlet hastanesine randevu aldı şimdi eşim oradaki lab da yapılır herhalde demi ?

Ne vajinal ultrasonu arkadaşım ya,yumurta takibi için idrara sıkışık halde gidiliyor normal ultrasonla bakıyorlar karından. Yumurtaya alttan bakan duymadım şimdiye kadar.
BANADA HEP ALTTAN BAKTILAR CAIM . BEKARKEN PCOS KONTROLLERİNE GİTTİĞMDE WC YE SIKIŞIK BİŞEKİLDE GİDİYORDUM AMA EVLİ OLDUNCE ALTTAN BAKIYORLAR HEP

İkna edemiyorum onu maalesef...
İKNA EDEMİYORUM DİYE BİŞEY OLMAZ CANIM:) MALESEF ERKEKLER BÖYLE BENDE YAŞADIM ANLIYORUM SENİ AMA KLOMEN CİDDİ Bİ İLAÇ EŞİNDE Bİ PROBLEM ÇIKSA O ZAMAN YAZIK SENİN HORMONLARINA .. SEN EŞİNE DEKİ KLOMENİ İÇMEM İÇİN SENİN SPERMLERİNE BAKILMASI GEREK ONA GÖRE BENİM İLACIMIN TEDAVİSİNİ UYGULAYAKLAR DE DR LARDA ZATEN İLK 1 AY VERİYOR KLOMENİ EĞER OLMAZSA BU SEFER EŞİNİN SPERMİNİ MUTLAKA İSTİYOR .. MECBUR GİTCEK VARSA Bİ DERDİ ONA YOĞUNLAŞCAKLAR ...

Aynen bu şekilde teker teker tekrar tekrar anlattım ilaçtan bahsettim doktorjn bu ilaci cok zor verdiginden vs vs. bu akşam sonunda ikna ettim bi ürolojiye sıra aldı pazartesi ye :) inşaallah yaparlar devlette demi ya her hastanede yapılan bir tahlildir herhalde. Olmazsa özele gider artik. Eğitim araştırmaya sıra bulamadık uygun güne. Salı benim randevum çünkü

devlette yapıyorlar evet .özelde 100 den aşağı değil bu test devlette yaptırın ..iyi ikna etmişsin canım sevindim ..

23 ünde olmam gerekti olmadım ama hamileliğe dair hiç bi şey hissetmiyorum duygularımdada bi değişiklik yok karnım yumuşacık gögüslerim normal boyutta test yapmak istemiyorum çünkü hüsranla sonuçlancağı için boşuna üzülmek istemiyorum niye böyle oldum ben yaa normalde adetlerim gecikir aslında ama her gecikme bana bi heyecan veriyor sonra test yapınca bi anda sönüp gidiyor ..sanırım aynı şeyleri yaşamak istemediğimden test yapmıyorum.

Ben bu ay Klomen kullanacaktim 26 sinda adet olmam gerekiyordu o gün kaşık ağrım bel ağrım oldu ama adet gormedim bugün 4 gün geçti belimin ağrısı hiç geçmedi göğüslerim de patlayacak ama söyle bi durum var eşim 1 aydır yok hamile kalsam imkansız anlamadım gitti aylardır adetim gecikmemistide bi fikri olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…