O zamam senin doktor yalnis bakiyor demekki .. benim tanidigim herkes yumurta takibinde alttan vajinal baktirirda .. cunku karindan net gorunmezNe vajinal ultrasonu arkadaşım ya,yumurta takibi için idrara sıkışık halde gidiliyor normal ultrasonla bakıyorlar karından. Yumurtaya alttan bakan duymadım şimdiye kadar.
vajinal bakılıyor içerdenNe vajinal ultrasonu arkadaşım ya,yumurta takibi için idrara sıkışık halde gidiliyor normal ultrasonla bakıyorlar karından. Yumurtaya alttan bakan duymadım şimdiye kadar.
sen yine hazırlıklı git.kolay gelsin :) ben hiç karından bakıldığını görmedim yumurtlama dönemindeİlk kez yaptircam bende doktora da sormadım hata ettim neyse bakalım süpriz olsun :) hastane imkânına gore değişiyordur belki
Var olan folikullerinin buyuklugune bakacak canim ..Bi sorum daha var şimdi doktor benim var olan foliküllerin gelişip gelişmediğini mi kontrol edecek yoksa yumurtlayıp yumurtlamadığımı mı
Hadi bakalım büyürler inşallah :)Var olan folikullerinin buyuklugune bakacak canim ..
Yumurta arttirici ve gerekirsd catlatma ignesi baslarlar.esine de test yaptirdin miya kızlar bende 1 yildir istyorum ama daha olmadi hicbir sorun yoksa dr ne tür bir tedaviyr başlar sizce?
Hmmm kotu.. sorun varsa onda bosa ugrasirsin.gerci dr lar da once erkege bakiyorİkna edemiyorum onu maalesef...
Doktor istedi zaten getir sonucunu salıya kadar diye. Hangi bolume gitmesi lazım her hastanede var midir bu ? Sonuçlar kaç günde çıkıyor ki
BANADA HEP ALTTAN BAKTILAR CAIM . BEKARKEN PCOS KONTROLLERİNE GİTTİĞMDE WC YE SIKIŞIK BİŞEKİLDE GİDİYORDUM AMA EVLİ OLDUNCE ALTTAN BAKIYORLAR HEPNe vajinal ultrasonu arkadaşım ya,yumurta takibi için idrara sıkışık halde gidiliyor normal ultrasonla bakıyorlar karından. Yumurtaya alttan bakan duymadım şimdiye kadar.
İKNA EDEMİYORUM DİYE BİŞEY OLMAZ CANIM:) MALESEF ERKEKLER BÖYLE BENDE YAŞADIM ANLIYORUM SENİ AMA KLOMEN CİDDİ Bİ İLAÇ EŞİNDE Bİ PROBLEM ÇIKSA O ZAMAN YAZIK SENİN HORMONLARINA .. SEN EŞİNE DEKİ KLOMENİ İÇMEM İÇİN SENİN SPERMLERİNE BAKILMASI GEREK ONA GÖRE BENİM İLACIMIN TEDAVİSİNİ UYGULAYAKLAR DE DR LARDA ZATEN İLK 1 AY VERİYOR KLOMENİ EĞER OLMAZSA BU SEFER EŞİNİN SPERMİNİ MUTLAKA İSTİYOR .. MECBUR GİTCEK VARSA Bİ DERDİ ONA YOĞUNLAŞCAKLAR ...İkna edemiyorum onu maalesef...
devlette yapıyorlar evet .özelde 100 den aşağı değil bu test devlette yaptırın ..iyi ikna etmişsin canım sevindim ..Aynen bu şekilde teker teker tekrar tekrar anlattım ilaçtan bahsettim doktorjn bu ilaci cok zor verdiginden vs vs. bu akşam sonunda ikna ettim bi ürolojiye sıra aldı pazartesi ye :) inşaallah yaparlar devlette demi ya her hastanede yapılan bir tahlildir herhalde. Olmazsa özele gider artik. Eğitim araştırmaya sıra bulamadık uygun güne. Salı benim randevum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?