klomen kullananlar

yaşıyonuzmu beeaaa :) :) herkes bayramı değerlendiriyo galiba :) boş durmayın aman
daha önce klomen içtinmi canım gecen aylar yani?

yaşıyonuzmu beeaaa :) :) herkes bayramı değerlendiriyo galiba :) boş durmayın aman

daha önce klomen içtinmi canım gecen aylar yani?
hayir canım İçmedım eşim askerde ondan eylülde burdaydi izne gelmişti geri gitti ama o ay birsey olmadı adet oldum günümde ama bu ay olmadı tabi garip

Eğer hamilelik ihtimalin yoksa prolaktin yükselmiş olabilir. Süt hormonu bu benim yazın bi ara acayip hassastı şişmisti sütünde bile acıyordu düşün.. Meğer 70 e çıkmış ki yaklaşık 4 kat yüksek olması gerekenden. Neyseki kendiliğinden 15e düştü bir sonraki ay anlam veremedim ben.

Birsry soracağım klomen 2.gün içtim bugün. Geçen ay adet 10 günü bulmuştu lekelerle filan. Bu ay da sürer mi bilmiyorum. Klomen keser mi 5.gün başladım icmeye ?

kızlar gögüslerim şişti acıyor, aynada bakıyorum damarları belirginleşmiş , belim ağrıyor sanki çekiliyor gibi ,dün kasıklarımın ağrısından duramadım adet olacakmışım gibi ağrıyor pazartesi kan vermeye gidicem yalnız karnımda bi gerginlik, gaz, sıkıntı yok o kadar .. hamilelerin kirpikleri birbirine girermiş,göz bebekleri irileşirmiş ve gözlerinin içi parlarmış :) benimde öle inşallah etkilenmiyorumdur allahım pazartesi hemen gelsinnnnnn

Hadi inşallah hayırlısı ile :)

Sagol canim neyse ki bu ay normal surdu 7 günde bitti çok şükür.. 3. Hapı iciyorum bakalım bugün. ara ara kaşık ağrısı var kısa kısa vuruyor. Normal herhalde demi ?
normal normal canım kasıkları ağrıtıyor karnı şişiriyor gerginlik yapıyor ve göbek yapıyo dikkat et klomen içerken göbek yapıyo cidden benim göbeğim sert bişeklide tabaka oldu resmen erimiyor sinir oludum ..enazından yediklerine dikkat et ya da evde egzersiz yap ..

Doktor tek doz verdi bana günde 1 kere iciyorum. Öyle bir etki hissetmiyordum kilo gibi ama hareketli bir insanım zaten. 5. Gün başka günde 1 doz 5gün iç dedi bana. Ama kutuda 10 hap var kalacak mı diğer 5i .. Benim gibi kullanan oldu mu ? Yanlış mi hatırlıyorum acaba diye şüpheye düştüm

diğer 5 i kalsın canım önümüzdeki ay kullanırsın doktor belki 2 ye çıkarırsa yazık olur 5 tanesine ama 2 ye çıkarmazsa 1 de kalırsa o 5 i içersin

bu horman adetin gecikmesine de mı neden oluyor

bu horman adetin gecikmesine de mı neden oluyor
Evet ben o zaman baya korkmus arastirmistim ama kendi düştü sonra. araştır istersen biraz yediğine şeylerle ilgili filan olabilir. Mesela herkese iyi gelen incir kürü prolaktini yüksek olanlara iyi gelmiyor çünkü iyice yükseltiyor. Süt hormonu hamileliği engelliyor ve hamile kalınca bile düşük ihtimali var. Vs vs vs..

anladım canım çok saol

Kızlar merhaba ben femara ile hamile kaldım ,pkos hastasıyım gebeliğimin 21.haftasındayım ama bebişimi kaybedebilirim stres yapmayın kızlar inş hamile kalacaksınız ,asıl zor olan hamilelikten sonra size umut olsun diye yazdım .....ama şuan bebeğim beni üzüyor bana dua edin

Bebegim beni üzüyor diye düşünme daha pozitif daha olumlu yaklaşık ona da eminim hisseder seni üzmez canından parçan o... Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

moralini yüksek tut canım geçmişolsun

Sağol canim. Bu arada akknti yapar mu bu ilaç öyle akışkan yapışkan değil sadece kokusuz şeffaf beyaz ?? Jöle gibi köyü yanı.

Bende klomen kullandm 4 gunde yumurtam cok gelisti hemen asilamaya aldilar suan test gununu bekliyorum hayırlısıyla bklm rabbim hepimizin yüzünü guldrsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…