Amin. Hayırlısı olsun inşallah :)Bende klomen kullandm 4 gunde yumurtam cok gelisti hemen asilamaya aldilar suan test gununu bekliyorum hayırlısıyla bklm rabbim hepimizin yüzünü guldrsun
sekreterlikten kontrole geldim diyceksin canım kontrol olarak yazcak o para alınmıyor 15ü günü geçerse para alınıyorbirşey soracağım. Klomen kullandım 5gun. Doktor yarın için folikül takibine çağırdı beni. Özele gidiyorum. Tekrar randevu almama gerek var mı ? Yine muayene ücreti alınıyor mu ? 1 hafta oldum önceki muayeneyi.
Benim anlamadığım menepoz dönemi demek yumurtlamanin durması demek değil mi ? Yumurtlayıp çatlıyor gelişimde sıkıntı yoksa döllenme mi sorun ? Geniş olsun canım bence başka doktora da git istersen bilemedim..1 tane oğlum var tedavisiz oldu 4.5 yaşında 1.5 sene önce Spiral çıkarttım ama çocuğum olmadı 6 ay geçince gittim kan testleri yapıldı adetin 3. Gunu sadece fsh hormonum 9.49 çıktı ve doktor erken menepoz dedi 3 ay klomen kullandım yumirta takibim yapildi yumurta oliyir buyuyir ve kendiligunden catliyor hersey normal yine olmadı rahim filmi çekindim bir Problem yok denildi eşimin tahlilleri yapıldı onda da bir Problem görülmedı şimdi aşılama diyorlar sizce gerek varmı ben daha 25 yaşındayım menepoza mi giriyorum gerçekten kafam çok karıştı kızlar şimdi bir doktor erken menepoza giriyorsun diyor digeri öyle bişey Yok diyor LH normal çıkmış diyor vallahi kafam karıştı ama 2 doktor da aşılama onerdi napicaz hangi gidicem bilemiyorum internette araştırdım menepoza girerken ilk önce fsh yüksek olurmuş sonra LH yukselirmis benm durumum da olan var mi
canım sen yine bi dr daha git oda öyle derse hemen tüp ya da aşılama yolunda ilerle .. bakarsın 30 dan sonra hiç olmayı veririr şimdi yaşında gençken fazla zaman kaybetme 30 olmadan menepoza girersen durum vahim olur ..Klomen le büyüdüğünü söyledi ilk gittiğim doktor ama catlatma ignesi ne gerek kalmadan catladi yumurta kalite 40 yaş gibi mis öyle dedi vallahi aklım iyice bulandi
Ben bahar hastanesine gidiyorum yeni başladım sayılır ama doktor iyi biri güzel yüzlüBursada doktor onerebilecek var mı acaba
11mm büyümüş yumurtan ...küçük 2 3 güne 20 lere kadar büyümez ama yinede git sen zaten ilk ay klomen içişin canım hatırladığım kadraıyla .. diğer ay içersin o zamana büyür inş.Kizlar bugün kontrole gittim tedaviye cevap vermişler foliküller. Ama kaç tane kaç mm söylemedi doktor. Perşembe yine gel bakalım dedi. Resim verdi ultrason köşede 11 mm yazıyor. Şimdi bu doktora benim başka sebeplerden dolayı güvenim azaldı... İğne olmadan çatlar mi bu gelişen yumurtalar ?? İlle tekrar gidip iğneyi mi olmam lazım ? Çatlatması iğneleri ne kadar fiyat olarak ?
Evet günde 1kez 5 gün içtim. İğnesiz çatlar mı acaba çatlamazsa kist filan olur mu ?? Kafam çok karışık11mm büyümüş yumurtan ...küçük 2 3 güne 20 lere kadar büyümez ama yinede git sen zaten ilk ay klomen içişin canım hatırladığım kadraıyla .. diğer ay içersin o zamana büyür inş.
çatlamayabilir yani pek ümitlenme canım iğne vurulması için 18mm ye kadar büyümesi gerek 2 3 güne 18 e çıkmaz . kist için bişey diyemem benimde hep 10 14 mm lerde oldu ve her ay adetle attım şükür kist yapmadı bana .yani dr kist yapmış demedi hiç zaten benim yumurtalıklarım hep kist dolu normalde ..ama senin için bişey diyemem umarım kist yapmaz adetle atarsın ..Evet günde 1kez 5 gün içtim. İğnesiz çatlar mı acaba çatlamazsa kist filan olur mu ?? Kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?