klomen kullananlar

slm hanımlar hepinize çok geçmiş olsun umarım hepimizin bebisleri yakında gelir ben 1.5 Yıllık evliyim bebis istiyorum pkoluyum normalde 38 günde bir adet oluyorum bu sefer daha çok gecikti doktora gitti yine bebiş yok olmadı dedi cesıtlı testler yaptı hsg cektırdık herhangi bır sorun cıkmadı glifor verdi folik asit içeren bir ilaç verdi adetin in 5. Günü klomen verdi 1 tane yumurta oluşmuş iğne verdi o gün yaptık gün aşırı ilişki önerdi şimdi bekliyorum test yapmaktan korkuyorum bugun 12. gunum

birşey soracağım. Klomen kullandım 5gun. Doktor yarın için folikül takibine çağırdı beni. Özele gidiyorum. Tekrar randevu almama gerek var mı ? Yine muayene ücreti alınıyor mu ? 1 hafta oldum önceki muayeneyi.

sekreterlikten kontrole geldim diyceksin canım kontrol olarak yazcak o para alınmıyor 15ü günü geçerse para alınıyor

1 tane oğlum var tedavisiz oldu 4.5 yaşında 1.5 sene önce Spiral çıkarttım ama çocuğum olmadı 6 ay geçince gittim kan testleri yapıldı adetin 3. Gunu sadece fsh hormonum 9.49 çıktı ve doktor erken menepoz dedi 3 ay klomen kullandım yumirta takibim yapildi yumurta oliyir buyuyir ve kendiligunden catliyor hersey normal yine olmadı rahim filmi çekindim bir Problem yok denildi eşimin tahlilleri yapıldı onda da bir Problem görülmedı şimdi aşılama diyorlar sizce gerek varmı ben daha 25 yaşındayım menepoza mi giriyorum gerçekten kafam çok karıştı kızlar şimdi bir doktor erken menepoza giriyorsun diyor digeri öyle bişey Yok diyor LH normal çıkmış diyor vallahi kafam karıştı ama 2 doktor da aşılama onerdi napicaz hangi gidicem bilemiyorum internette araştırdım menepoza girerken ilk önce fsh yüksek olurmuş sonra LH yukselirmis benm durumum da olan var mi

Hayir ya sanmiyorum baska bi doktora daha mi gorunsen bence en mantiklusi suan o ben hic cevremde oyle bsey duymadm doktorunu degistr

Benim anlamadığım menepoz dönemi demek yumurtlamanin durması demek değil mi ? Yumurtlayıp çatlıyor gelişimde sıkıntı yoksa döllenme mi sorun ? Geniş olsun canım bence başka doktora da git istersen bilemedim..

Klomen le büyüdüğünü söyledi ilk gittiğim doktor ama catlatma ignesi ne gerek kalmadan catladi yumurta kalite 40 yaş gibi mis öyle dedi vallahi aklım iyice bulandi

Klomen le büyüdüğünü söyledi ilk gittiğim doktor ama catlatma ignesi ne gerek kalmadan catladi yumurta kalite 40 yaş gibi mis öyle dedi vallahi aklım iyice bulandi
canım sen yine bi dr daha git oda öyle derse hemen tüp ya da aşılama yolunda ilerle .. bakarsın 30 dan sonra hiç olmayı veririr şimdi yaşında gençken fazla zaman kaybetme 30 olmadan menepoza girersen durum vahim olur ..

Bari hiç ama hiç sevmiyorum doruğunda doktorlarınida forumu da hiç iyi demiyorlar ben gulin okan a gidiyordum Son bi kere nilgun karayilanoglu na gittim 2si yakın şeyler söylemedi kafam karisti kaldım öyle sevket yilmaz mi gitsem diye düşünüyorum orda da nasıl muayne olucam bilmiyorum

Kizlar bugün kontrole gittim tedaviye cevap vermişler foliküller. Ama kaç tane kaç mm söylemedi doktor. Perşembe yine gel bakalım dedi. Resim verdi ultrason köşede 11 mm yazıyor. Şimdi bu doktora benim başka sebeplerden dolayı güvenim azaldı... İğne olmadan çatlar mi bu gelişen yumurtalar ?? İlle tekrar gidip iğneyi mi olmam lazım ? Çatlatması iğneleri ne kadar fiyat olarak ?

11mm büyümüş yumurtan ...küçük 2 3 güne 20 lere kadar büyümez ama yinede git sen zaten ilk ay klomen içişin canım hatırladığım kadraıyla .. diğer ay içersin o zamana büyür inş.

11mm büyümüş yumurtan ...küçük 2 3 güne 20 lere kadar büyümez ama yinede git sen zaten ilk ay klomen içişin canım hatırladığım kadraıyla .. diğer ay içersin o zamana büyür inş.
Evet günde 1kez 5 gün içtim. İğnesiz çatlar mı acaba çatlamazsa kist filan olur mu ?? Kafam çok karışık

Evet günde 1kez 5 gün içtim. İğnesiz çatlar mı acaba çatlamazsa kist filan olur mu ?? Kafam çok karışık
çatlamayabilir yani pek ümitlenme canım iğne vurulması için 18mm ye kadar büyümesi gerek 2 3 güne 18 e çıkmaz . kist için bişey diyemem benimde hep 10 14 mm lerde oldu ve her ay adetle attım şükür kist yapmadı bana .yani dr kist yapmış demedi hiç zaten benim yumurtalıklarım hep kist dolu normalde ..ama senin için bişey diyemem umarım kist yapmaz adetle atarsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…