klomen kullananlar

1000 1500 arası değişiyormuş canım arkadaşım yaptırdı gecen sene bende bu sene dr sordum böyle dedi 8 tane varmış içinde

Ben 15 gün önce klomen +catlatma iğnesi oldum bir tane iğne vardı doktor rapor çıkartırdi bi iğne bi ilaç 39 vrdik

Sagolun kizlar. Neyse ya bu ay Vazgeçtim bakalım ovulasyon testi kullanıyorum çatlamazsa birdahaki ay iğne olurum.

Kizlar aranızda klomenden sonra iğnesiz yumurtası çatlayan var mı? Kaçıncı günde catladilar ??

arkadaşlar merhaba son durumlarınız nedir? bu ay kimse doğru düzgün bişey yazmadı napıyorsunuz ?

Ben öyle boş boş bekliyorum ya. koca inat keçi boynuzu kürüne yapayım yok yarın içerim diye sallayıp duruyor her akşam ceviz ye yok meyve ye yok bal ye yok. Bendeki yumurta ayri bi inat çatlamadi gitti. Çok akıntı var ama ya klomene bağlı olabilir mi ?? Ovulasyon hep silik cizgi. 15inci günü de bitirdik adete kaldı 15gün elde hiçbirşey yok...

bende yarın esıme kecıboynuzu kürü uygulıcm klomen akıntı yapıo evet cunku yumurtaları uyarıo agrıda yapar

bende yarın esıme kecıboynuzu kürü uygulıcm klomen akıntı yapıo evet cunku yumurtaları uyarıo agrıda yapar
Evet ağrı da var. Hanı daha önce başıma gelmedi hiç ama bi an idrar yolu enfeksiyonu mu oldu bile dedim onu da sağ tarafta ağrı yapar diyorlar. Klomen biteli de oldu baya ama..

napcaksın canım sabret biraz eğer keçiboynuzu içmek istemiyorsa havuç kürü yap meyve suyu gibi içsin o daha hafif oluyor ve hareketliliğe iyi geliyor ..seninde gelecek aya kaldı desene bizim gibi :) hayırlısı canım sıkma canını

Evet ağrı da var. Hanı daha önce başıma gelmedi hiç ama bi an idrar yolu enfeksiyonu mu oldu bile dedim onu da sağ tarafta ağrı yapar diyorlar. Klomen biteli de oldu baya ama..
bende gecen ay ılk defa klomen kullandım zaten bnm adetıme kadar agrım oldu 15 günden sonra akıntı kasık batması agrı gögus şişliği fln ama gebelık olmadı bu arada klomenın etkısı uzun sürüomus

Kizlar vazgecmeyin onlar inat ediyosa siz daha inat edin ins cocugunuz olurda o zaman eslerinize sevdirmezsnz izin vermezsnz yani ugrasmiyodn dersiniz benmde esim ugrasmayalim dedi hatta sperm vermede bile zorlandi psikolojik olarak baski yaptgm icin ama asilamayi yaptk suan beklemedeyiz

aynennn benm esımde hemen yanasttı aslında tedavıye ama gun asırı ılıskıde psıkolojısı bozulduı

Evet oyle oluyo malesef etkileniyorlar mecburi olunca
aynenn eşimde gecen sefer etkılendı bende sinirlendım yanı dedım ben o kadar strestle ugrasııorm haftanın ıkı gunu hastanedeyım kürlerle yasıorm senın pskolojn bozuluo dıye oyle dynce hepden tabi birbirimize girioduk

Hepsi aynı desenize :) bende onun gibi davrancam bundan sonra hiç çekemem onu tek taraflı değil hiçbirşey onun da dikkat etmesi gereken çok şey var sayısı dusuk çıktı ama umursamıyor hep bir bahane buluyor o gün şöyleydi böyleydi diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…