yaa erkekler cok etkılenıo bu konulardan nedense strest altındada sperm kalıtesı düşüomuş bu seferde gebelık sansı azalıo napcamı sasırdımYa normalde iliskiye ben cok yanasmam ama bu durumda o yanasmiyo ya sinir olmustm ama bi aglamam yola getrdi onu en iyi silah gozyasi
aayyy yok bız o asamayı atlattk sımdıkı sıkıntımız doktor gun asırı ilşki dıo halıyle pskkolojısı bozuldu bnmkının keske sölemeseydım günleriOyle gercekten ama iste hastanedesin o anda vermesi gerekiyo ama veremiyo ona cok sinir olunuyo ister istemez
İnşallah bi dahakine tutarKizlar ilk asilamam tutmadi ins sizin iyi haberlernz gelir
Ins rabbim kimseyi evlatla sinamasinİnşallah bi dahakine tutar
AminIns rabbim kimseyi evlatla sinamasin
İnan bana arkadaşım benim eşimde de aynı sıkıntı var. Ben artık akşam TV izlerken bir tepsi hazırlıyorum, içinde ceviz, bal, keçi boynuzu olan. Ben yiyorum ballandıra ballandıra, o da benim yediğimi görünce canı isteyip yiyor. Kendi başına hayatta gidip mutfaktan alıp yemez.Hepsi aynı desenize :) bende onun gibi davrancam bundan sonra hiç çekemem onu tek taraflı değil hiçbirşey onun da dikkat etmesi gereken çok şey var sayısı dusuk çıktı ama umursamıyor hep bir bahane buluyor o gün şöyleydi böyleydi diye...
yumurtlamayi gosteriyor canm .arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum. eczaneden ovulasyon testi aldım 85 tlŞimdi bu testler yumurtlamayı mı gösteriyor yoksa çatlamayı mı fikri olan var mı?
İnternette cok daha uygun eğer imkânın varsa öyle al.arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum. eczaneden ovulasyon testi aldım 85 tlŞimdi bu testler yumurtlamayı mı gösteriyor yoksa çatlamayı mı fikri olan var mı?
kistten ziyade enfeksiyon olabilirKizlar ani hareketlerde resmen bıçak batar gibi keskin bi acı oluyor. Normal mi bu yoksa kist belirtisi filan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?