klomen kullananlar

Ya normalde iliskiye ben cok yanasmam ama bu durumda o yanasmiyo ya sinir olmustm ama bi aglamam yola getrdi onu en iyi silah gozyasi
yaa erkekler cok etkılenıo bu konulardan nedense strest altındada sperm kalıtesı düşüomuş bu seferde gebelık sansı azalıo napcamı sasırdım

Oyle gercekten ama iste hastanedesin o anda vermesi gerekiyo ama veremiyo ona cok sinir olunuyo ister istemez
aayyy yok bız o asamayı atlattk sımdıkı sıkıntımız doktor gun asırı ilşki dıo halıyle pskkolojısı bozuldu bnmkının keske sölemeseydım günleri

Kızlar merhaba başlığı görünce yazmak istedim. Neler konuşuyorsunuz sohbetleriniz nasıl okuyamadım ama paylaşmak istedim sizinle. benimde çook istememe rağmen bir buçuk yıl olmadı bebeğiM doktora gittim iki sefer birsey olmadığını söylediler. O aralar bi arkadaş da gidiyordu doktora ona klomen vermiş o ay hamile kaldı
Bnde ondan duydum gittim aldım eczaneden bnde kullandım yaptığım belki deli cesareti ama yaptım o ay olmadı artk.ümidim kesilmişti. Anlarsınız ya artik plan proje yapmıyordum. Sürpriz bi şekilde bidaha ki ay hamile oolduğumu öğrendim

Kizlar bir sorum var klomen kullandım. doktor 2 folikül ölçmüştü kontrolde. dün ovulasyon testime göre çatlama oldu ama ikisi aynı anda mi çatlar bunların yoksa arayla mi test yapmaya devam etsem 2.sinde de catlarken çift çizgi mi olması lazım ?

İnan bana arkadaşım benim eşimde de aynı sıkıntı var. Ben artık akşam TV izlerken bir tepsi hazırlıyorum, içinde ceviz, bal, keçi boynuzu olan. Ben yiyorum ballandıra ballandıra, o da benim yediğimi görünce canı isteyip yiyor. Kendi başına hayatta gidip mutfaktan alıp yemez.

arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum. eczaneden ovulasyon testi aldım 85 tl Şimdi bu testler yumurtlamayı mı gösteriyor yoksa çatlamayı mı fikri olan var mı?

Kizlar ani hareketlerde resmen bıçak batar gibi keskin bi acı oluyor. Normal mi bu yoksa kist belirtisi filan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…