klomen kullananlar

Yanma kaşıntı akıntı filan yok ama
yanma kaşıntı her zaman olmayabiliyor ama akıntını kontrol et derim
üşütmüşsen de olur o bıçak saplanması, bende de oluyordu çünkü
ama tabi gebelik de olabilir bekleyip göreceksin

yanma kaşıntı her zaman olmayabiliyor ama akıntını kontrol et derim
üşütmüşsen de olur o bıçak saplanması, bende de oluyordu çünkü
ama tabi gebelik de olabilir bekleyip göreceksin
Gebelik ihtimali biraz düşük ama onu da aklımda tutayım sağol canım. Ben klomen sonrası çatlatma iğnesi olmadım ovulasyon testi ile baktım çatladı çıktı ama hep acaba kiste dönen folikül var mı diye bi korkum var. O yüzden sordum.

kiste dönüşüp dönüşmediğini ancak doktor ultrasonda görebilir
ama şöyle de bişey var klomen kullananlarda genelde senin gibi ağrı oluyor

kiste dönüşüp dönüşmediğini ancak doktor ultrasonda görebilir
ama şöyle de bişey var klomen kullananlarda genelde senin gibi ağrı oluyor
Normalse sıkıntı yok. Adet olmayı bekliyorum gideceğim kontrole tedaviyi başlayacağım inşaallah bu sefer düzgünce.

İnşallah bakalım ben ilk defa günde 1 kere ile başladım. Takipte 2 folikül ölçtü doktor. Sonra gitmedim kontrole önümüzdeki aya erteledim
evet ilk kullanımda günde 1 kereyle başlıyor doktorlar
çatladıysa yumurtaların umut var demektir
adetini bekle bakalım gebelik vardır belki

19 ekimde adet olmuştum bu ay klomen ve progestan kullandım ne zaman test yapsam çıkar sizce kızlar 19 kasimimi beklemeliyim gebelik icin yoksa kistten korkuyorumda

Yaklaşık olarak bir hafta sonra da herhalde ben yazacağım aynı şeyi nasıl bir dahaki aya inşaallah hayırlısına diyelim..

Bu ay hsg çekildim klomen kullandim catlatma iğnesi vuruldum adetim 10 gün geçti bu gün test yaptım negatif hastaneden gelene kadar agladim

Eşime daha önce test yapmıştım bi sorun yok bende pko var doktorla görüşemedim bugün yarım aricam doktoru

Sen ne kadardır deniyosun kaç yasindasin
Ben doğum kontrol hapıni mayısta bıraktım. Haziransaki normal adetten somra korunmadik
Ama oule ciddi duzenli calismalar olmadi yaz doneminde kendi evimizdr degildik tatilde. Ara kanamalar başladı normal adete ek olarak öyle gittim doktora eylülde pko olduğunu öğrendim. Bu ay klomen kullandım ilk günde 1 kere 12. Gün folikül takibi yaptık gelişen 2 tane ölçtü sonra eşimin sonuçları görünce bize bi Doktor onericem sizi arayacak bi konuşun dedi. Bi aradı adam tam pazarlamacı ağızı meğer tüp bebek merkezine vermiş bizim numarayı hiç araştırma tedavi olmadan ilk tahlilinde. Sonra benim doktora güvenim azaldı gitmedim tekrar. Bu ay başka bi doktora gideceğim eşim de gidecek tekrar öyle yani. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Sen ?

Ben 20 yaşındayım 1.5 Yıllık evliyim hiç korunmadk evlendikten 4 5 ay sonra adetim gecikti doktora gittim ama hamile olmadığımı söyledi pko var dedi 1 yıl geçsin gel dedi 1 yil geçtikten sonra başka bir doktora gittim oda pko var dedi adet olunca gel dedi adet olmadım gecistirdi beni yine bende özel gittim o bana tarlusal verdi adet oldum klomen verdi sonra hsg çekildi catlatma iğnesi vuruldum bugün 10 gün geçti adetim test yaptım negatif cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…