Yanma kaşıntı akıntı filan yok amakistten ziyade enfeksiyon olabilir
yanma kaşıntı her zaman olmayabiliyor ama akıntını kontrol et derimYanma kaşıntı akıntı filan yok ama
Gebelik ihtimali biraz düşük ama onu da aklımda tutayım sağol canım. Ben klomen sonrası çatlatma iğnesi olmadım ovulasyon testi ile baktım çatladı çıktı ama hep acaba kiste dönen folikül var mı diye bi korkum var. O yüzden sordum.yanma kaşıntı her zaman olmayabiliyor ama akıntını kontrol et derim
üşütmüşsen de olur o bıçak saplanması, bende de oluyordu çünkü
ama tabi gebelik de olabilir bekleyip göreceksin
kiste dönüşüp dönüşmediğini ancak doktor ultrasonda görebilirGebelik ihtimali biraz düşük ama onu da aklımda tutayım sağol canım. Ben klomen sonrası çatlatma iğnesi olmadım ovulasyon testi ile baktım çatladı çıktı ama hep acaba kiste dönen folikül var mı diye bi korkum var. O yüzden sordum.
Normalse sıkıntı yok. Adet olmayı bekliyorum gideceğim kontrole tedaviyi başlayacağım inşaallah bu sefer düzgünce.kiste dönüşüp dönüşmediğini ancak doktor ultrasonda görebilir
ama şöyle de bişey var klomen kullananlarda genelde senin gibi ağrı oluyor
bende 10 gün sonra başlayacağım klomen tedavisine. inşaallah tez zamanda sonuç alırızNormalse sıkıntı yok. Adet olmayı bekliyorum gideceğim kontrole tedaviyi başlayacağım inşaallah bu sefer düzgünce.
İnşallah bakalım ben ilk defa günde 1 kere ile başladım. Takipte 2 folikül ölçtü doktor. Sonra gitmedim kontrole önümüzdeki aya erteledimbende 10 gün sonra başlayacağım klomen tedavisine. inşaallah tez zamanda sonuç alırız
evet ilk kullanımda günde 1 kereyle başlıyor doktorlarİnşallah bakalım ben ilk defa günde 1 kere ile başladım. Takipte 2 folikül ölçtü doktor. Sonra gitmedim kontrole önümüzdeki aya erteledim
İnşaallah diyeyimevet ilk kullanımda günde 1 kereyle başlıyor doktorlar
çatladıysa yumurtaların umut var demektir
adetini bekle bakalım gebelik vardır belki
yarın ilk idrarınla yap bence, varsa silik de olsa çıkar19 ekimde adet olmuştum bu ay klomen ve progestan kullandım ne zaman test yapsam çıkar sizce kızlar 19 kasimimi beklemeliyim gebelik icin yoksa kistten korkuyorumda
Doktorla goruştün mü peki ne dedi ? Eşin de baktirdi mi sperm değerlerine?Bu ay hsg çekildim klomen kullandim catlatma iğnesi vuruldum adetim 10 gün geçti bu gün test yaptım negatif hastaneden gelene kadar agladim
Aynı dertten muzdaribim bende de pko var. İnşaallah bir dahaki sefere olur hayirlisiyla..Eşime daha önce test yapmıştım bi sorun yok bende pko var doktorla görüşemedim bugün yarım aricam doktoru
Sen ne kadardır deniyosun kaç yasindasinAynı dertten muzdaribim bende de pko var. İnşaallah bir dahaki sefere olur hayirlisiyla..
Ben doğum kontrol hapıni mayısta bıraktım. Haziransaki normal adetten somra korunmadikSen ne kadardır deniyosun kaç yasindasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?