klomen kullananlar

Devlette hep bi geçiştirme ile karşılaştım bende öyle özele gittim orada da parasal herşey tüp bebek merkezi ile anlaşmış kadın düsün adam doktor bize yönlendiriyor dedi resmen.. İnşallah bir sonuç alırız canım. Folikül takibinden nasıldı cevap vermişler mıydı ?

bencede gebesin canım gayet net çıkmış 2 çizgide hormonlarının birazdaha yükselmesini bekle bi iki gün sonra tekrar kan vermeye git :)

Çok teşekkürler hala inanamıyorum o kadar alismistimki tek çizgilere darısı tüm isteyenlere inş gobusleriniz Bebis dolsun

1 tane yumurtam gelişmişti klomenle

Benimde bata 4 gün var ama yumurtlama 18 inci gun oldu büyük ihtimal bi kaç gün ileri atar. Ya bu klomen kullandığınız ay sizde de kasık ağrısı oluyor mu ??

Benimde bata 4 gün var ama yumurtlama 18 inci gun oldu büyük ihtimal bi kaç gün ileri atar. Ya bu klomen kullandığınız ay sizde de kasık ağrısı oluyor mu ??
bnmde yumurtlama 18.gün oldu fakat ilşki olmadı maalesef yumurtada adetın 15.günü catladı o zaman ilşki oldu dahada hiç olmadı bnmde bat a 9 gun var kasık agrısı oluo normal

bnmde yumurtlama 18.gün oldu fakat ilşki olmadı maalesef yumurtada adetın 15.günü catladı o zaman ilşki oldu dahada hiç olmadı bnmde bat a 9 gun var kasık agrısı oluo normal
Dimi ya cızz diye giriyor birden ayağa kalkınca ani hareketlerde özellikle. Yani önceden ara ara olurdu da böyle günde 2 3 kez olmazdı. Ben yumurtlama diye ovulasyon da çift çizgi gördüğüm günü yazdım bu arada 18 diye boş çıkıp çıkmadığını bilmiyorum tekrar kontrole gitmedim.

evet o sekılde agrıo oluo bende gecen ay gun boyuda olmustu hatta ıkıncı ayım klomende benm sadece yumurtam buyudugu zaman ve catladgı zaman cok şiddetli bir agrım oldu bitti dahada agrım olmadı hatta sasırdım neden olmadı dıye bugunde adetın 23.günü bakalım neler olcak yumurtlama tarıhınden bır gun önce ilşki olmustu bende yumurtlama tarıhınıde netten hesapladm ama dogruydu sanıyorum doktor ıkı gun ılıskı verdı ılkı olabıldı ikincisi olmamıstı

İnşallah olur bakalım hayırlısı. Benim 26. Gün bugün. Eğer geçen ayki tarihte olursam 4 gün var. A kestiremiyorum tam çünkü geçen ay normalden 1 hafta önce oldu. Karmakarışık birşeyler.

İnşallah olur bakalım hayırlısı. Benim 26. Gün bugün. Eğer geçen ayki tarihte olursam 4 gün var. A kestiremiyorum tam çünkü geçen ay normalden 1 hafta önce oldu. Karmakarışık birşeyler.
hımm bnmkı saat gbıdır doktorum yumurtam catladgnda progestan ılacı verdı 15 gün kullancam tam bitimi bat a denk gelıo bakalım

Kızlar merhaba. Az önce doktordan geldim. Geçen ay Klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım, dün regl olmuştum. Bu gün kontrole ve bir dahaki ay için ilaç kullanacak mıyım kullanmayacak mıyım konuşmaya gittim. Doktor bana sağ tarafımda kist oluştuğunu söyledi. "Geçen ay çok yumurtan oluşmuştu, bu atılamamış yumurta, bir kaç aya atılır" dedi. Aranızdan bu durumu yaşayan oldu mu? Bir kaç ay kısmına da çok takıldım. Moralim çok bozuk. Lütfen yardımcı olun.

klomen kıst yapıo evet takma kafana atılıo sogan suyu ıcmenı önerrmm hemn sonuc alırsın ayrıyetten bırkac aya gerek yok

Benmde ayni sekilde oldu adetimn bugun 5 gunu tekrar klomen verdi doktor tedaviye devam dedi bklm

klomen kıst yapıo evet takma kafana atılıo sogan suyu ıcmenı önerrmm hemn sonuc alırsın ayrıyetten bırkac aya gerek yok
Ne zaman atılıyor vücuttan peki? Bir de bundan sonra oluşacak yumurtalara zararı var mı ya da engeli? Doktor önemli olan bundan sonraki yumurtaların nasıl geleceği dedi. Moralim öyle bozuldu ki iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…