- 6 Kasım 2015
- 48
- 15
- 8
Bana da devam edebiliriz dedi ama ben çok korktum, bu ay ilacı istemedim.Benmde ayni sekilde oldu adetimn bugun 5 gunu tekrar klomen verdi doktor tedaviye devam dedi bklm
bır sonrakı regl ınde atarsın sogan suyu ıc fakat o kıstlerın zaararlı olmadgnı bılıormNe zaman atılıyor vücuttan peki? Bir de bundan sonra oluşacak yumurtalara zararı var mı ya da engeli? Doktor önemli olan bundan sonraki yumurtaların nasıl geleceği dedi. Moralim öyle bozuldu ki iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlayacağım.
Ben basladm ayrica sogan kurune de basladm 15 gun icicem bakalmBana da devam edebiliriz dedi ama ben çok korktum, bu ay ilacı istemedim.
Stres yapma bence o bile etkiliyo ins vardr sknti yapmaYa benimde bat 23 ama 18. 19. Gün catladilar ovulasyon testine gore. 10 ve 12 (çatlayan gunlerde gun asiri )kasımı değerlendirdik. Şimdi ister istemez meraktan çatlıyorum. Foliküller dolu mu çıktı boş mu çıktı ? Acaba geç çatladığı için gecikme olur mu adette ? Son 2 gün ama delircem. Belirti filan da yok. Benim annemde ablamda kese olusur olusmaz mide bulantisina başlarlar şimdi onu düşününce yok birşey herhalde diyorum...
arkadasım sakın umutsuz olma benim arkadasım 31 yaşında kaç kez aşılma klomen tup bebek denedi olmadı pco hastası en son olarak hayıt macunu ve soğan kürü yaotı o ay hamlie kaldı sımdı oğlu 19 aylık ıkıncıyı dusunuyo bu ay beraber baladık onla hayıt olayına denemek istersen sen blirsin nacızane tavsiye
Size katılıyorum bende aynı kilodaydım aynı şekilde 5 kilo verdim spor a gidiyorum ve pco için glikofaj verdi doktor benimde düzene giriyor gibi ama ben soğan kürünün daha çok faydasını gördüm sankikızlar pocs un tek çaresi zayıflamak ve spor cidden ben 2 aydır spor yapıyorum ve 5 kilo verdim düzene girdim yeminki .. şimdi hedefim 10 kilo daha vermek 78 dim 72 73 e düştüm daha da düşücem ve öle devam edicem
Sadece kilo değil maalesef olay herkeste farklı. Ne güzel kilo verince düzeltecek sizinki. Bende kilo yok insülin direnci çıkmadı neden pko var neye gore düzelecek belli değil klomen etki etki sözde ama bakalım hayırlısı..Size katılıyorum bende aynı kilodaydım aynı şekilde 5 kilo verdim spor a gidiyorum ve pco için glikofaj verdi doktor benimde düzene giriyor gibi ama ben soğan kürünün daha çok faydasını gördüm sanki
seninkide tamamen farklı ama işte pocs un çoğunluğu kilo oluncaSadece kilo değil maalesef olay herkeste farklı. Ne güzel kilo verince düzeltecek sizinki. Bende kilo yok insülin direnci çıkmadı neden pko var neye gore düzelecek belli değil klomen etki etki sözde ama bakalım hayırlısı..
klomen sonrası mı böyle silik çıktı inş hayırlı haber olur benim geçen ay olmadıBu arada ben size yazmadım galiba bugün test yaptım daha yumurtlamanin 12. Günüydü ama dayanamadım. Şöyle hayalet bir çizgim var :) yarın sabah ilk idrarla tekrar etcem. Sonra da kan tahlili bakalım. Dua edin :) Eki Görüntüle 1697357
Evet. Senin geçen ay silik mıydı testte ?Klomen
klomen sonrası mı böyle silik çıktı inş hayırlı haber olur benim geçen ay olmadı
Lh ne ?Merhaba kızlar ben önümüzdeki ay klomen kullanmaya başlayacağım. fsh hormonum 4,61. Nasıl sizce? Doktor hamile kalman zor değil dedi. Bana morel olsun diye mi böyle bişey dedi yoksa gercekten dediği gibi mi? Nasıl acaba ya bilmiyorm
Canım lh de 4,84. Nasıl ki acaba doktor normal dedi ama sşzcrLh ne ?
Normaldir o zaman canım eğer FSH nin 3kati olsaydı pko oluyor. Yaşadığım için biliyorum. Ama senin durumun hakkında bilgim yok. Sormadın mı doktora ayrıntılı ?Canım lh de 4,84. Nasıl ki acaba doktor normal dedi ama sşzcr
Ama bana doktor pko dedi. Haziran ayında gittiğimde doktor küçük kistler var dedi. Bir de kiloluyum tüm testlerim normal çıktı insilünüm yuksek cıktı. Onun ıcın doktor glucophage verdi 3ay kullandım. Doktora gittin kistler kuculmıs normal kadın rahmi gibi dedi. Kistler nerdeyse yok olmus kucuk dedi (Sogan kürü içtim ondan sanırım) . İnsülin düştü 12kilo verdim. Bidahaki aya klomene baslıcz dedi böyle işte hikayem. Sizce nasıl birileri daha yazsın ya..Normaldir o zaman canım eğer FSH nin 3kati olsaydı pko oluyor. Yaşadığım için biliyorum. Ama senin durumun hakkında bilgim yok. Sormadın mı doktora ayrıntılı ?
Benim pko bu sekilde anlasildi doktor öyle anlattı bana. Kilo ve insulin direnci yok cunku. Kilo vermen de iyi bence bak ne guzel kistler gitmis. klomenle iyi sonuç alırsın inşaallah.Ama bana doktor pko dedi. Haziran ayında gittiğimde doktor küçük kistler var dedi. Bir de kiloluyum tüm testlerim normal çıktı insilünüm yuksek cıktı. Onun ıcın doktor glucophage verdi 3ay kullandım. Doktora gittin kistler kuculmıs normal kadın rahmi gibi dedi. Kistler nerdeyse yok olmus kucuk dedi (Sogan kürü içtim ondan sanırım) . İnsülin düştü 12kilo verdim. Bidahaki aya klomene baslıcz dedi böyle işte hikayem. Sizce nasıl birileri daha yazsın ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?