klomen kullananlar

Evet 12kilo verdim hala daha vermeye devam ediyor daha da vericem inşallah. Doktor üzülme senın hamile kalman çok daha kolay dedi. Acaba moralimi düzeltmek için mi oyle dedi anlamadım bilmiyorm yanı sizce nedir ki

Evet 12kilo verdim hala daha vermeye devam ediyor daha da vericem inşallah. Doktor üzülme senın hamile kalman çok daha kolay dedi. Acaba moralimi düzeltmek için mi oyle dedi anlamadım bilmiyorm yanı sizce nedir ki
Yok yok bence olumlu demiştir eğer rahmin temizse herşeye hazır demektir benim folikül doluydu inci gibi dizili direk klomene ve folik asite başladık. Çünkü dediğim gibi kilo ve insülin direnci yok. Ve eğer idrar testim doğruysa hamile olabilirim dusun ilk aydan. Ve eşimin degerinin görünce benim doktor tüp bebek merkezini bize yönlendirdi! Böyle bir doktor dansa seninkini tercih ederim... Biz nasıl bi şok yaşayıp atlattık..

Ayy inşallah hamilesindir canım. Peki zor mu bu süreç nasıl birşey anlatsana biraz neler yapmam gerekiyor

Ayy inşallah hamilesindir canım. Peki zor mu bu süreç nasıl birşey anlatsana biraz neler yapmam gerekiyor
Ben sadece klomen kullandım adetin 5. Günü başlayıp 5 gün günde 1 kere. Sonra 12. Günümde folikül takibine gittim vajinal uultrason ile bakılıyor ona. 2 folikül ölçmüştü doktor. Sonra bahsettiğim tuo bebek mevzusundan sonra gitmedim doktora. Kendim ovulasyon testi aldım çatladığını yakaladım 18. Ve 19. Gün. Gün aşırı ilişki. 10 ve 12 kasımda. Ayaklarını havaya kaldırdım bekledim yaklaşık 1 saat kalkmadım. Bakalım bugün adet günüm normalde henüz olmadım daha kan testine gitmedim ama idrarda silik çıktı. Eğer pozitif çıkarsa kan da aslına bakarsan çok zor da bir süreç yaşamamış olacağım :)

Anladım canım inşallah gelmiştir bebişin. Allah herkese nasip kısmet eder inşallah. Adet olmama 1hafta kaldı. Doktor adetin 2.gunu beni ara dedi reçete numarasını söylücek 3.gunu kullanıcam sanırım. Öyle işte. Bu hayatta en çok istediğim şey bebek herkes gözüme soka soka bebek muhabbeti anlatıyor ağlayasım geliyo yemn ederm.Şuan misafirlikteyım hala bebek konusu. Bağıra bağıra aglamak istiyorm

Kaç yıllık evlisin ne zamandır deniyorsunuz ? Hiç sıkıntı etme duyma cevrendekileri de. olacak inşaallah güzelce ben senin yazdıklarından gayet olumlu bir durum gördüm sonuç almış tedavin hep. Kendime hala inanamasam da bu ilaçtan çok fayda gören var

1bucuk yıldır evliyim ve evlendiğimde beri korunmadık istiyoruz bebek. Duymuyorum unutmak istiyorum ama insanlar hatırlatıyor . İnşallah ya inşallah en yakın zamanda gelir bebeğim yoksa benm psikolojim hiç iyiye gitmiyor

Gelecek inşaallah ferah tut içini bir ay sonra hamileyim diye yazacaksın Allah ın izniyle

Gelecek inşaallah ferah tut içini bir ay sonra hamileyim diye yazacaksın Allah ın izniyle
İnşallah canım sağol. Birbirimiz için dua edelim hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimiz. Nerde oturuyorsun kac yadındadın

İnşallah canım sağol. Birbirimiz için dua edelim hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla hayırla gelsin bebeklerimiz. Nerde oturuyorsun kac yadındadın
25 yaşındayım. 2 yıllık evliyim bizde hazirandan beri korunmuyoruz. İstanbul dayım. Dua ederim tabii ki en güzeli birbirine dua etmek

Bende İstanbuldaym
25 yaşındayım. 2 yıllık evliyim bizde hazirandan beri korunmuyoruz. İstanbul dayım. Dua ederim tabii ki en güzeli birbirine dua etmek
Bende İstanbuldaym sağolasın bende senın için dua edicem. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Uye olmadan yaklasik 1 yildir siteyi takip ediyorum uye olayim artik dedim... 2.5 yillik evliyim hic korunmadim pko luyum yaklasik 1 yil once inofolic kullandim gebe kaldim bos gebelik nedeniyle 8 haftalik kurtaj oldum arkasından 1 ay d. Kontrol hapi kullandim sonra yine denemeler basladi tabi bende tik yok agustos ayinda 2x1 klomen kullandim adetin 6. Gunu basladik 12. Gun kontrole gittim 2 yumos var biri 11 digeri 13 mm 14. Gun tekrar gittim teki yoktu bi tane vardi 18 mm catlatma yaptik adetim 6 gun gecikti ve yine adet başladı tabi ben 2 gun gectiginde test yaptirdim hcg 27 cikti 2 gun sonra 10 ve adet basladi ignenin etkisimiydi hcg yukselmesi yoksa kimyasal gebelik mi bilmiyorum sonra yine ara verdim tabi bu arada inofolic sogan suyu hayit otu vs duydugum ne varsa yaptim cok duzenli olmasada... kasimda tekrar dr a gittim prolaktin adetli donemde 41 geldi... 21. Gun tekrar progesteron ve prolaktin icin cagirdilar verdim prolakrin 36 progesteron 14 cikti endokrinle gorustum hipofiz mr cekindim normal cikti tedavi olabilirsin sorun yok dedi ve adetin 2. Gunu kontrole gittim kist yok klomen baslayalim dediler 3. Gun 1x1 klomen başladık bugun 5. Gun hapin son gunu yani ama hapi aldiktan 1 saat sonra iptal oluyorum bas agrisi ve uyku biniyor uykuda asiri terleme oluyor 2 saat uyuyunca rahatliyorum ama 3 gundur yedigim yemek iskence mideme tas konmuş gibi ağırlık var derin nefes alinca dalagim sismis gibi hissediyorum diger kullandigimda doz fazla olmasina ragmen hic bir sikinti cekmedim ama bu ay cok kotu hissediyorum kasiklarimda hic bir sey yok gayet iyiyim bu tarz yan etki yasayan var mı?

canım bendede oldu özellikle klomenin 3.gününde başlardı sabah aşırı kalp çarpıntıları karın şişkinliği aynen benimde derin nefes alamam problemim vardı kardiyoloğa gittim , içtiğin hap kuvvetli hormon ilacı dedi yapar dedi holter filan taktılar ritm dinlediler bi problem cıkmadı şükür ama dr klomenden olur dedi zaten sonrasındaki ayda içmeyi kestim 5. ay da .

Çok sikintili bi surec ama çok ilginctir dun ilac bitti ve bugun daha iyiyim tesekkurler

Bu ay adet olursam bende kullanmaya baslıcam klomen. Ya kızlar bişey sorucam yuzde kac hamile kalma sansımz var klomenle

arkadaşlar mrhaba bu catlatma ıgnesı olsun ve asılamanın hastane fıyatlaru nedır bılen varmı aranızda bırde bu klomen dedıgınız sey nedır

arkadaşlar mrhaba bu catlatma ıgnesı olsun ve asılamanın hastane fıyatlaru nedır bılen varmı aranızda bırde bu klomen dedıgınız sey nedır
Ben devlet hastanesine gidiyorum normal muayene ucreti ve klomende bir hormon hapi adetin 3-4-5 gununde baslaniyor yumurta çoğaltmak buyutmek kalitesini artirmak icin kullaniliyor catlatma ignesini devlet karsilamiyor oda 65 tl civari...

Çok sikintili bi surec ama çok ilginctir dun ilac bitti ve bugun daha iyiyim tesekkurler
bende öyle oldum canım tam 5. gün içtim 6. gün hiç bişeyim yok dr a dedim boşuna holter taktınız ben aksi gibi bugün gayet iyiyim .. rabbim çabalarımızn ödülünü versin inşallah canım geçmişolsun

Pko lu hastalarda yuzde 40 la 80 arasi gebe kalma sansi varmış yaş yumurta rezervine gore degisir gebelik orani...
pocs lu olarak kendimi dinlenmeye kendi halime bıraktım ...kısır değildir pocs lar sadece birazcık sabretmek gerek ..herkes heray yumurtlayıp çatlıyorsa bizim de 4 5 ayda bir olyor bu olay onun için tüpe aşıya filan gerek yok bence :) beklemek ve doğalıyla olması bence en hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…