kusura bakma geç olacak ama evet klomen kullandıktan sonra silik çıktı kan testi yaptım orda yüksek çıktı ama kimyasal gebelik oluştu yani döllenme olmuş ama rahime tutunamadan ilk regl ile atılmışEvet. Senin geçen ay silik mıydı testte ?
klomeni kendiniz mi kullandınız doktorunuz söylemeden??? bende kullandım ama dr kontrolü ile ilk ki başarsız olu ikinci ayda biraz dinlenmemi söyledi ama dinlenmek istemiyorum daBen sadece klomen kullandım adetin 5. Günü başlayıp 5 gün günde 1 kere. Sonra 12. Günümde folikül takibine gittim vajinal uultrason ile bakılıyor ona. 2 folikül ölçmüştü doktor. Sonra bahsettiğim tuo bebek mevzusundan sonra gitmedim doktora. Kendim ovulasyon testi aldım çatladığını yakaladım 18. Ve 19. Gün. Gün aşırı ilişki. 10 ve 12 kasımda. Ayaklarını havaya kaldırdım bekledim yaklaşık 1 saat kalkmadım. Bakalım bugün adet günüm normalde henüz olmadım daha kan testine gitmedim ama idrarda silik çıktı. Eğer pozitif çıkarsa kan da aslına bakarsan çok zor da bir süreç yaşamamış olacağım :)
Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum maalesef. Degerim yükselmedi. 85 ten 89 olmuş sadece 2 günde. Kanama olmasını bekliyorum şuan.. Yapacak birseyim yok..kusura bakma geç olacak ama evet klomen kullandıktan sonra silik çıktı kan testi yaptım orda yüksek çıktı ama kimyasal gebelik oluştu yani döllenme olmuş ama rahime tutunamadan ilk regl ile atılmış(( senin nasıl sonucun???
Kesinlikle haklisin 1.5 yil korunmasiz sogan suyu ve inofolic kullandigim da gebelik olustu fakat bos gebelik oldu kurtaj yapildi ama yumurtlama olsada kalitesiz oldugunun farkına vardim o yuzden klomen tedavisi gormeye karar verdim hormonlarim cok dengesiz artik vucudu fazlasiyla dinliyorumpocs lu olarak kendimi dinlenmeye kendi halime bıraktım ...kısır değildir pocs lar sadece birazcık sabretmek gerek ..herkes heray yumurtlayıp çatlıyorsa bizim de 4 5 ayda bir olyor bu olay onun için tüpe aşıya filan gerek yok bence :) beklemek ve doğalıyla olması bence en hayırlısı
Sakin kendin kullanma dr gozetiminde kullandım ben evet ilaç mutlaka 3ile 5 gun arasinda baslaniyor 5 gunluk doz fazlasi kist yapar zarar verirsin yumurtaliklarina daha fazla ugrastirir seni benim adet periyodum 31 ile 34 arasinda duzenli oluyor ilacsiz basliyor yani... drun onerilerini dikkate alklomeni kendiniz mi kullandınız doktorunuz söylemeden??? bende kullandım ama dr kontrolü ile ilk ki başarsız olu ikinci ayda biraz dinlenmemi söyledi ama dinlenmek istemiyorum da( kendim alıp kullansam sıkıntı olur mu ki ?? adetin 5. günü mü başlanması gerek illa yoksa başka zaman da kullanıabiliyor mu bilemedim birde siz kaç günde bir adet oluordunuz??
hayır normal değil , o doktor o an normal değilmiş canım sen klomen içtikten 2 -3 gün sonra dr a git büyümüş mü büyümemiş mi baktırmaya geldim de ..Merhaba kızlar bu ay ben de klomene başladım ama bana yumurta takibi için bir ay sonra gel yumurta takibine başlıcaz dedi doktor bu ay sadece klomen kullanıp geçicek bu normal olabilir mi başlangıç için ?
klomen biticek diyelimki 30 unda bittiyse ayın 2 sinde mutlaka dr a gitmen lazım ok .Merhaba kızlar bu ay ben de klomene başladım ama bana yumurta takibi için bir ay sonra gel yumurta takibine başlıcaz dedi doktor bu ay sadece klomen kullanıp geçicek bu normal olabilir mi başlangıç için ?
Sanırım iyi bi doktora çıkmam lazım öylesine bi ay geçer mi ben de şaşırdım herkes bi sürü takibe gitmiş okudum bana da garip geldi yarın bitiyo ilaç iyi bi doktor bulmam lazımklomen biticek diyelimki 30 unda bittiyse ayın 2 sinde mutlaka dr a gitmen lazım ok .
Bende ilk asilamamda klomen kullandm ama tutmadi ve bi kistim olustu ama doktor o tedavinin onune gecmez dedi tekrar ikinci ay klomen verdi bugun takibe gttim doktorum kistimin kuculdugunu ve yumurtamin kendilignden catlamis gun asiri iliski verdi her bunyede ayni olmayabilir doktorun dinlen dediyse dinle ama biliyorum insanin ici rahat etmiyo benm doktorum ara vermediklomeni kendiniz mi kullandınız doktorunuz söylemeden??? bende kullandım ama dr kontrolü ile ilk ki başarsız olu ikinci ayda biraz dinlenmemi söyledi ama dinlenmek istemiyorum da( kendim alıp kullansam sıkıntı olur mu ki ?? adetin 5. günü mü başlanması gerek illa yoksa başka zaman da kullanıabiliyor mu bilemedim birde siz kaç günde bir adet oluordunuz??
Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum maalesef. Degerim yükselmedi. 85 ten 89 olmuş sadece 2 günde. Kanama olmasını bekliyorum şuan.. Yapacak birseyim yok..
yok gözetime girmeden başlamayacam yazılanları okudum korktum açıkçası süreci uzatmak da istemiyorumS
Sakin kendin kullanma dr gozetiminde kullandım ben evet ilaç mutlaka 3ile 5 gun arasinda baslaniyor 5 gunluk doz fazlasi kist yapar zarar verirsin yumurtaliklarina daha fazla ugrastirir seni benim adet periyodum 31 ile 34 arasinda duzenli oluyor ilacsiz basliyor yani... drun onerilerini dikkate al
doğal yolla olur bekle diyor ama bende pcos var regl düzenli değil nasıl doğal yolla olacak ben bilemedimBende ilk asilamamda klomen kullandm ama tutmadi ve bi kistim olustu ama doktor o tedavinin onune gecmez dedi tekrar ikinci ay klomen verdi bugun takibe gttim doktorum kistimin kuculdugunu ve yumurtamin kendilignden catlamis gun asiri iliski verdi her bunyede ayni olmayabilir doktorun dinlen dediyse dinle ama biliyorum insanin ici rahat etmiyo benm doktorum ara vermedi
Öyle oldu maalesef başlıyor kanamamda. Doktor a tedaviye hemen başlamak istiyorum dedim klomene bir dozda cevap vermiş gebelik oluşmuş içini rahat tut dedi bir sorun yoktur dedi. Birdahaki adete gel için bir temizlesin kendini dinlenson dedi. İlaç kullanmayacağım ama korunmayı da düşünmüyorum..(( inş öyle olmamıştır üzüldüm senin için (
gçen ay aynı şey benimde başıma geldi seni çok iyi anlıyorumÖyle oldu maalesef başlıyor kanamamda. Doktor a tedaviye hemen başlamak istiyorum dedim klomene bir dozda cevap vermiş gebelik oluşmuş içini rahat tut dedi bir sorun yoktur dedi. Birdahaki adete gel için bir temizlesin kendini dinlenson dedi. İlaç kullanmayacağım ama korunmayı da düşünmüyorum..
Klomen kullandigim gunden itibaren gunluk iki incir 2 cay kasigi ari poleni ve inofolic kullandim evet beklemek hakikaten zor ve programlanmis gibi birseyler yasamak daha da zor yani evliliginin tafi kalmiyor hayirlisi olsun hakkimizdayok gözetime girmeden başlamayacam yazılanları okudum korktum açıkçası süreci uzatmak da istemiyorum( beklmek de bana zarar veriyor ( rabbim büyük bizide annelik duygusundan mahrum bırakmasın inş :) şu an incir havuç kürü yapıyorum inş faydasını görürüm
İnofolic için doktora mu danıştın kendin mi başladın Can'ım bende bugün alıp başlamayı düşünüyorum ama korkuyorum bu kadar şeyi üst üste yapınca ters gitmesinden Bir de hamile kaldığını bilmeden kullansan zararlı olur mu ki?? Kafamda deli sorular Bende incir havuç kürü yapıyorum int o kadar çok araştırdım ki kendime bir bitki tedavisi süreci hazırladım inş işe yarar içimden bi ses olacak diyor ama bakalım nasip kısmetKlomen kullandigim gunden itibaren gunluk iki incir 2 cay kasigi ari poleni ve inofolic kullandim evet beklemek hakikaten zor ve programlanmis gibi birseyler yasamak daha da zor yani evliliginin tafi kalmiyor hayirlisi olsun hakkimizda
Aynen oyle tabii bize doktor tüp bebek dedi düsün o ay gebelik yasadim.. Velki tup brbrk demek yerine bana ptogesteron filan verse basima biule birsey gelmezdi bile.. Bana da 2 ay dedi de ben başlamak istiyorum kimyasal gebeliğin olumsuz etkisi yokmuş dedim. Olsun birdahaki adete gelmende fayda var dedi. Korunmayı düşünmüyorum ama ya olacağı varsa olur olmazsa olmaz. Ama yine de kendim ovulasyon testi yaparım bi bakmak için kendi kendine ne olacak yumurtalar merak da etmiyor değilim açıkçası..gçen ay aynı şey benimde başıma geldi seni çok iyi anlıyorumallah yardımcın olsun üzülme en azından hamile kalabildiğini gördün inş ilerde sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı da nasip eder rabbim :)) doktorum da bana 2 ay dnlen dedi zoruma gitti ilk başta ama şimdi takmamaya alışıyorum bu da bir sınav inş geçecez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?