klomen kullananlar

Bend
Bende aynı durumdayım beklemek zor ama bekliyoruz bakalım bende korunmayı düşünmüyorum akışına bıraktım ama bazı kürleri deniyorum bakalım sonuç ne olacak birse bende pcos var ne Zaman yumurtluyordum bilmiyorum bu çok kötü birşey ( ovulasyon testini ne Zaman yapacam kestiremiyorum ( sen basıl kullanıyorsun testi acaba

Ben adetin 12 sinde filan başlıyorum ama bu sefer kimyasal gebelik sonrası nasıl olur bilmiyorum. Her gün yapıyorum geçen ay 18 ve 19 da çatladı düsün o D klomen gelistirmisti. Belli olmuyir yanı bu ay ilaç kullanmayacağım ama yine De yaparım var elimde testim baya.

Ay bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama forum da okuduğum kadarı ile dış gebelik sonrası gebelik daha kolay oluyormuş bu gün adetinin 12. Günü heveslendim bende alayım bi bakalım Nasıl olacak inş denk gelir Çatlayana kadar her gün yapılacak mı bir de hangi marka aldın acaba

Normalde kaç günde bir
adet oluyorsun canım benim de klomen ile 17. Gün çatlamış sen deyince hesapladım ama ben çatlatma iğnesi vuruldum kendi çatlayacak mı diye beklemedik şimdi de hayır tohumu içiyorum sabah akşam bakalım test ye yakalayabilecek miyim

benimde bu ay klomen 4üncü olacak kullanmam. dün doktora takibe gittim yumurtalar çok ama gelişme yok dedi. doktor çarşamba gününe kadar dozu artırdı. günde 3 kez 2 doz walla bunalımdayım acayip bir baş ağrısı yaptı

4. Kez mi Bildiğim kadarı ile 3 kez kullanılıyor gerçi bu işlerde yeniyim ama dozu da çok değil mi ben hayıt tohumu içiyorum kimi duyduysam iyi gelmiş

Ben internetten laboquick allip kullandım o ay klomen yoktu çift çizgiui yakalayamadim sonra ovula aldım. Klomen sonrası kendileri çatladı. Adet düzenin yok maalesef

Inofolic besin takviyesi ama dr a da danistim ozellikle polikistikoverde takviye amacli kullaniliyor

Canım birşey sorcam sen ara verdin mi ? Direk klomene devam mı ettin kimyasal gebelik sonrası ? Ya elimde var bi 5 hap daha kararsız kaldım içip içmeme konusunda.. Esime de folik asit içermeye başladım sperm kalitesi ile ilgili olabilir belki diye. Omega 3e de başladı. Sigarayı azalttı..

Hmm anladım ben de şimdi aldım akşam içeçeğim ama korkuyorum bir de kaç ay kullanılmalı bir Bilgin var mı şimdiden teşekkürler
Ben günde 2x2 aliyorum Şase si sabah aksam yemekten once 3 dr a gorundum hic biride zararli icme demedi aralikli kullandım son kullanisim 2. Aydayim oncesinde de 4 ay kullandım sadece gebe kaldigimda birak vinalac a gec demislerdi gecen bir arkadasim da basladi inofolic e oda pkos lu ona da ben onermistim dr sormus kullan sikinti olmaz demis

4. Kez mi Bildiğim kadarı ile 3 kez kullanılıyor gerçi bu işlerde yeniyim ama dozu da çok değil mi ben hayıt tohumu içiyorum kimi duyduysam iyi gelmiş
polikistik over olduğu için doktor değiştirirdim. ama iki ay ilaç kullanmadım çörek otu bal tarçın yaptım fakat sonu hüsran bakalım bugün kontrolüm var ama aşırı idrare çıkıyorum

Dr la gorustugumde 6 ya kadar kullanilabilir demisti... ama gittigim yerde ki hemsireler 10. Kez kullanan var demisti... protokolu 3 kez klomen sonra hsg sonra igne tedaviye geçip asilama 3 kez asilama sonrasi tup bebek

Can'ım geç oldu biraz kusura bakma doktor ilk klomen sonrası kimyasal gebelik oluşunca 2 ay ara verdik kendi haline bırk olursa gebelik gel olmazsa adetli iken gel dedi canım zaten kimyasal gebelik le ilk ya da ikinci ayda tekrar gebelik oluşabiliyormuş

Bende aldım bugün başladım ama inofolic combine benim aldığım kapsül şeklinde bir tane içtim iki mi içsem ki ben iki ay sonra gidecem doktora o zamana kadar kullanayım istiyorum bir de kaç ay kullanabiliyoruz en dazla Bilgin var mı

polikistik over olduğu için doktor değiştirirdim. ama iki ay ilaç kullanmadım çörek otu bal tarçın yaptım fakat sonu hüsran bakalım bugün kontrolüm var ama aşırı idrare çıkıyorum
Belki bebiş vardır bende soğan incir havuç kürü yaptım soğan sonrası klomen kullandım kimyasal gebelik oluştu bu ay da incir havuç bir de hayıt tohumuna başladım kasıklarımda inceden ağrı var ama inş bu ay olur

Canim bendi combi kullaniyorum doktorum gunde 1 olarak verdi. Zaten yuksekmis eczacima sordum oda 1 ic dedi

Dr la gorustugumde 6 ya kadar kullanilabilir demisti... ama gittigim yerde ki hemsireler 10. Kez kullanan var demisti... protokolu 3 kez klomen sonra hsg sonra igne tedaviye geçip asilama 3 kez asilama sonrasi tup bebek
Bana klomen öncesi hsg çekildi 4 ay sonra klomen kullandım şimdi 2 ay tekrar ara verdik anlamadım ben

Sana da aynı demisler o zaman. Peki kanama bitince kontrole gel dedi mi ? Hayıt mı içsem bende acaba hormonları dengeliyor diye okudum onu da. Belki hormon bir sebepten olmuştur kimyasal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…