Hmm anladım Can'ım teşekkür ediyorum peki kaç ay kullanacaksın birde hamile iken kullanılacak mı?Canim bendi combi kullaniyorum doktorum gunde 1 olarak verdi. Zaten yuksekmis eczacima sordum oda 1 ic dedi
1 kutu bitti adetime 2 gun var daha. Ben dun bir kutu daha aldim 33 lira dr yazmiyor..hamile kalma asamasina gelemedigim icin bilmiyorum sonrasini..baska bir yorumda gormustum arkadas hamile kalinca doktoru degistirmis ilaciHmm
Hmm anladım Can'ım teşekkür ediyorum peki kaç ay kullanacaksın birde hamile iken kullanılacak mı?
Bende pcos var bende hormonal olduğunu düşünüyorum progesteron dan kaynaklı bence ve bu hayıt çok iyi geliyormuş bende çok araştırdım başladım 3 gün oldu inş ii sonuç alırız ama en az 3 ay düzenli kullanırsan sonuç düzeliyormuş kalıcı olarak 6 ay kullanırsan kesin kalıcılığı varmışSana da aynı demisler o zaman. Peki kanama bitince kontrole gel dedi mi ? Hayıt mı içsem bende acaba hormonları dengeliyor diye okudum onu da. Belki hormon bir sebepten olmuştur kimyasal.
Hmm o Zaman da normal folikasit e geçeriz Allah ın izniyle bir hamile kalalım da bende tam ortasında başladım bakalım yumurtlama takibi de yapamıyorum Zaman'ı kestiremediğim için1 kutu bitti adetime 2 gun var daha. Ben dun bir kutu daha aldim 33 lira dr yazmiyor..hamile kalma asamasina gelemedigim icin bilmiyorum sonrasini..baska bir yorumda gormustum arkadas hamile kalinca doktoru degistirmis ilaci
Kanama bitince değil de kanama varken gel dedi ilk 3 gün içinde ocak ayı için gebe kalırsam inş gerek kalmayacak sana Nasıl söylediSana da aynı demisler o zaman. Peki kanama bitince kontrole gel dedi mi ? Hayıt mı içsem bende acaba hormonları dengeliyor diye okudum onu da. Belki hormon bir sebepten olmuştur kimyasal.
doktoruma ben soğan suyunu sordum zaten östorjen hormonu yükseltir dedi. ama bana hiç hsg çekmedi doktor eşiminden test istedi bide kan pıhtılaşma testi istediBelki bebiş vardır bende soğan incir havuç kürü yaptım soğan sonrası klomen kullandım kimyasal gebelik oluştu bu ay da incir havuç bir de hayıt tohumuna başladım kasıklarımda inceden ağrı var ama inş bu ay olur
inşallah canım her ay aynı olay artık nefes alamıyorum bazenBelki bebiş vardır bende soğan incir havuç kürü yaptım soğan sonrası klomen kullandım kimyasal gebelik oluştu bu ay da incir havuç bir de hayıt tohumuna başladım kasıklarımda inceden ağrı var ama inş bu ay olur
Tamam anladım canım şimdi. Ben kimyasal gebelik kanamasını demek istedim bitince kontrole gel dedi mi ? bi arkadaşa gel bakalım parça riski olabiliyor bazen demiş bende sana da sorayım dedim benimki çağırmadı çünkü Bundan sonraki adette gideceğim bende.Kanama bitince değil de kanama varken gel dedi ilk 3 gün içinde ocak ayı için gebe kalırsam inş gerek kalmayacak sana Nasıl söyledi
ileri hızlı sperm i yok maalesef ilaç kullanıyor senin eşinde sıkıntı var mıdoktoruma ben soğan suyunu sordum zaten östorjen hormonu yükseltir dedi. ama bana hiç hsg çekmedi doktor eşiminden test istedi bide kan pıhtılaşma testi istedi
Kaç aydır uğraşıyorsunuz bizim 7-8 ay oldu beklemek yorucu ama elden de birşey gelmiyor maalesefinşallah canım her ay aynı olay artık nefes alamıyorum bazen
daha testi yaptırmadı bu hafta sonu yaptıracak. dışardan yapıldığı için maliyet yüksek oluyor testinBenim de eşim test verdi
ileri hızlı sperm i yok maalesef ilaç kullanıyor senin eşinde sıkıntı var mı
Adet bitimine çağırdı baktı sıkıntı yok 2 ay dinlen dediaynTamam anladım canım şimdi. Ben kimyasal gebelik kanamasını demek istedim bitince kontrole gel dedi mi ? bi arkadaşa gel bakalım parça riski olabiliyor bazen demiş bende sana da sorayım dedim benimki çağırmadı çünkü Bundan sonraki adette gideceğim bende.
aynısı bizimse öyle temmuzda hgs yaptırdım ı Zaman tüpler açık dendi o Zaman'dan beri bekliyorum kürler uyguluyorum rabbim büyük istediği Zaman nasip edecek inş tez Zaman'da olur herkese dua ediyorum inşaynen canım hazirandan belli uğraşıyoruz Rabbim büyüktür elbet bizde o güne yavaş yavaş yaklaşıyoruz diye teselli ediyorum
Adet sonrası gittim hemen beklemedim baktı birşey yok iki ay dinlen dedi mutlaka git adet oldum nasılsa deme sakın kontrol şart yaniTamam anladım canım şimdi. Ben kimyasal gebelik kanamasını demek istedim bitince kontrole gel dedi mi ? bi arkadaşa gel bakalım parça riski olabiliyor bazen demiş bende sana da sorayım dedim benimki çağırmadı çünkü Bundan sonraki adette gideceğim bende.
Hangi şehirdesin biz de özelde iki kere yaptırdık pahalı biraz bi kere de devlette yaptırdık ama devlette ayrıntılı bakılmıyor inş eşinde sıkıntı çıkmaz bizim sperm de de sıkıntı var maalesefdaha testi yaptırmadı bu hafta sonu yaptıracak. dışardan yapıldığı için maliyet yüksek oluyor testin
Ya uyuz doktor gerek yok dedi bana anlamadım ben şimdi gitsem yine neden geldin diyecek...Adet sonrası gittim hemen beklemedim baktı birşey yok iki ay dinlen dedi mutlaka git adet oldum nasılsa deme sakın kontrol şart yani
Başka bir doktor görün bence ne kaybedeceksinYa uyuz doktor gerek yok dedi bana anlamadım ben şimdi gitsem yine neden geldin diyecek...
Eşim sana doktor beğendiremiyoruz diyorBaşka bir doktor görün bence ne kaybedeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?