klomen kullananlar

Hmm

Hmm anladım Can'ım teşekkür ediyorum peki kaç ay kullanacaksın birde hamile iken kullanılacak mı?
1 kutu bitti adetime 2 gun var daha. Ben dun bir kutu daha aldim 33 lira dr yazmiyor..hamile kalma asamasina gelemedigim icin bilmiyorum sonrasini..baska bir yorumda gormustum arkadas hamile kalinca doktoru degistirmis ilaci

Sana da aynı demisler o zaman. Peki kanama bitince kontrole gel dedi mi ? Hayıt mı içsem bende acaba hormonları dengeliyor diye okudum onu da. Belki hormon bir sebepten olmuştur kimyasal.
Bende pcos var bende hormonal olduğunu düşünüyorum progesteron dan kaynaklı bence ve bu hayıt çok iyi geliyormuş bende çok araştırdım başladım 3 gün oldu inş ii sonuç alırız ama en az 3 ay düzenli kullanırsan sonuç düzeliyormuş kalıcı olarak 6 ay kullanırsan kesin kalıcılığı varmış

1 kutu bitti adetime 2 gun var daha. Ben dun bir kutu daha aldim 33 lira dr yazmiyor..hamile kalma asamasina gelemedigim icin bilmiyorum sonrasini..baska bir yorumda gormustum arkadas hamile kalinca doktoru degistirmis ilaci
Hmm o Zaman da normal folikasit e geçeriz Allah ın izniyle bir hamile kalalım da bende tam ortasında başladım bakalım yumurtlama takibi de yapamıyorum Zaman'ı kestiremediğim için şansımıza tutarsa bu ay olacak inş

Sana da aynı demisler o zaman. Peki kanama bitince kontrole gel dedi mi ? Hayıt mı içsem bende acaba hormonları dengeliyor diye okudum onu da. Belki hormon bir sebepten olmuştur kimyasal.
Kanama bitince değil de kanama varken gel dedi ilk 3 gün içinde ocak ayı için gebe kalırsam inş gerek kalmayacak sana Nasıl söyledi

doktoruma ben soğan suyunu sordum zaten östorjen hormonu yükseltir dedi. ama bana hiç hsg çekmedi doktor eşiminden test istedi bide kan pıhtılaşma testi istedi

inşallah canım her ay aynı olay artık nefes alamıyorum bazen

Kanama bitince değil de kanama varken gel dedi ilk 3 gün içinde ocak ayı için gebe kalırsam inş gerek kalmayacak sana Nasıl söyledi
Tamam anladım canım şimdi. Ben kimyasal gebelik kanamasını demek istedim bitince kontrole gel dedi mi ? bi arkadaşa gel bakalım parça riski olabiliyor bazen demiş bende sana da sorayım dedim benimki çağırmadı çünkü Bundan sonraki adette gideceğim bende.

aynen canım hazirandan belli uğraşıyoruz Rabbim büyüktür elbet bizde o güne yavaş yavaş yaklaşıyoruz diye teselli ediyorum

Adet bitimine çağırdı baktı sıkıntı yok 2 ay dinlen dediayn
aynen canım hazirandan belli uğraşıyoruz Rabbim büyüktür elbet bizde o güne yavaş yavaş yaklaşıyoruz diye teselli ediyorum
aynısı bizimse öyle temmuzda hgs yaptırdım ı Zaman tüpler açık dendi o Zaman'dan beri bekliyorum kürler uyguluyorum rabbim büyük istediği Zaman nasip edecek inş tez Zaman'da olur herkese dua ediyorum inş

Adet sonrası gittim hemen beklemedim baktı birşey yok iki ay dinlen dedi mutlaka git adet oldum nasılsa deme sakın kontrol şart yani

daha testi yaptırmadı bu hafta sonu yaptıracak. dışardan yapıldığı için maliyet yüksek oluyor testin
Hangi şehirdesin biz de özelde iki kere yaptırdık pahalı biraz bi kere de devlette yaptırdık ama devlette ayrıntılı bakılmıyor inş eşinde sıkıntı çıkmaz bizim sperm de de sıkıntı var maalesef

Biz de Ankara dayız lojman hekim hastanesine gittik hiç memnun kalmadık ürolojisinden tavsiye etmem ibni sina hastanesi çok iyi özellikle de Kaan hocayı söylüyorlar canım

Başka bir doktor görün bence ne kaybedeceksin
Eşim sana doktor beğendiremiyoruz diyor bu kaç oldu o da haklı artık. Ben parça düşürdüm ve ağrım filan da yok. kanamam da çok değil gayet normal 3. Gün bugün. Bir sorun hissetmiyorum kendimde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…