O zaman akışına Bırak canım tabi kafanda deli sorularla zor oluyor ama yapacak birşey de yokEşim sana doktor beğendiremiyoruz diyorbu kaç oldu o da haklı artık. Ben parça düşürdüm ve ağrım filan da yok. kanamam da çok değil gayet normal 3. Gün bugün. Bir sorun hissetmiyorum kendimde de
Yok aslında ona karar verdim bende bu ay akışına bırakacağım sanırım böylesi daha iyi. Çok sağol derdimi paylaştığın içinO zaman akışına Bırak canım tabi kafanda deli sorularla zor oluyor ama yapacak birşey de yok
Ozel hastaneye gidiyorsan bazen gereksiz islemlere tabi kalabiliyorsun druna guveniyormusun?Bana klomen öncesi hsg çekildi 4 ay sonra klomen kullandım şimdi 2 ay tekrar ara verdik anlamadım ben
evet Dr çok araştırdım ve gittim memnunum aslında... Gereksiz işlem yapmayacağını düşünüyorum giden kimseden istemiyor herşeyi hatta kanı bile devlet hastanesinde yaptırıyorum bakıyor sorun etmiyor bura da bakılsın diye ve doğal yolla Bebek yapma taraftarı en son çare diye düşünüyor aşılama tüp bebeği sadece ben aceleci biriyim sanırım beklemeye tahammülüm yokOzel hastaneye gidiyorsan bazen gereksiz islemlere tabi kalabiliyorsun druna guveniyormusun?
Ne demek aynı dert bende de var birileri ile paylaşmak iyi geliyor bazen en yakınların halinden anlamıyor çekmeyen bilmiyor işte rabbim başka dert vermesin bınu da inş atlatacaz da bebişlerimizide kucağımıza alacaz inşYok aslında ona karar verdim bende bu ay akışına bırakacağım sanırım böylesi daha iyi. Çok sağol derdimi paylaştığın için
Kac yillik evlisin ki ?Evet
evet Dr çok araştırdım ve gittim memnunum aslında... Gereksiz işlem yapmayacağını düşünüyorum giden kimseden istemiyor herşeyi hatta kanı bile devlet hastanesinde yaptırıyorum bakıyor sorun etmiyor bura da bakılsın diye ve doğal yolla Bebek yapma taraftarı en son çare diye düşünüyor aşılama tüp bebeği sadece ben aceleci biriyim sanırım beklemeye tahammülüm yok
Canım ben 23e yeni girdim fsh: 4,61Pko lu hastalarda yuzde 40 la 80 arasi gebe kalma sansi varmış yaş yumurta rezervine gore degisir gebelik orani...
Senin değerlerin iyi gibi ya kesin pko mu dedi sana doktor ? Bana lh FSH nin 3 katı olduğu için pko demişlerdi. Lh 18 FSH 6 iydi benim düşün.. Ve ben ilk klomen kullanımında gebelik yaşadım cevap verdi. Ama sonuç kimyasal oldu nasıl değilmiş. Yine de olma ihtimali varmış dedik bizde.Canım ben 23e yeni girdim fsh: 4,61
Lh: 4,84
Yuzde kac acaba yaa sizce kızlar????
Amiiin inşaallah duamız o yöndeNe demek aynı dert bende de var birileri ile paylaşmak iyi geliyor bazen en yakınların halinden anlamıyor çekmeyen bilmiyor işte rabbim başka dert vermesin bınu da inş atlatacaz da bebişlerimizide kucağımıza alacaz inş
Cok guzel fsh la lh in acele etme fsh 10 un uzerinde sikinti ama pkos var sende 1 yil Korunmasız dene olmazsa dr a gorun cok buyuk sikintin yok benim de 5lerde her ikiside yas 31 e 6 ay var :)Canım ben 23e yeni girdim fsh: 4,61
Lh: 4,84
Yuzde kac acaba yaa sizce kızlar????
canım medical parkta ertan hocaya gidiyorum mükemmel bir adamBiz de Ankara dayız lojman hekim hastanesine gittik hiç memnun kalmadık ürolojisinden tavsiye etmem ibni sina hastanesi çok iyi özellikle de Kaan hocayı söylüyorlar canım
Kıyamam ya çok zor bilirim benim de eşim çok istiyor beklemek zor sürekli belirti takip etmek de çok zor inş Hakkı'nda hayırlısı olur ve bebişin olur rabbim bizi annelik duygusundan mahrum etmesin inş hepimizin kucağı dolsun sonuçtan haberdar eder misinInsanin psikolojisi alt ust oluyor pazartesi catlatmayi vurduk 22 mm yumurtaya dr heran catlayabilir bugun yarin ertesi gun iliski dedi o gun gecce calistim sonra izin aldim valla evden disari çıkmıyorum nasil bir psikoljidir dus almaya korkuyorum catladi yuksek ihtimal belirtilerini de yasadim ama daha 15 gun var sonuca beklemekte ayri bi sıkıntı offf Allah hepimize sabir bebis versin valla en cok esim icin cabaliyorum babalik ne yakisacak ona
Ürolojisi Dr mu Ertan bey randevu almak kolay mı muayene ücretleri Nasıl en önemlisi tedaviye sonuç alan varmı çok beklemek istemiyoruz Kaan hoca için 3 ay sonrasına randevu alabildik şubat'a o Zaman ıbekliyoruZ birde kadın doğum için nereye gidiyorsunuzcanım medical parkta ertan hocaya gidiyorum mükemmel bir adam
Çok mu soru sordumcanım medical parkta ertan hocaya gidiyorum mükemmel bir adam
evet canm pko dedi . ama hamile kalmn kolay dedi. doktor da çok tatlı bi kadın benm morelimi düzeltmk için öyle diyo diye düşündm. kiloluyum bi de indilün direnci çıktı ama düştü çok şükür gerci 12 kilo verdm dha da veriyorum . adetlerm acayip düzenszdi 4aydr düzenli... yani sonuclarm bu sekılde yanıt verir mi sizce vucudum ??? ve sizin adetiniz de duzensz miydi ???Senin değerlerin iyi gibi ya kesin pko mu dedi sana doktor ? Bana lh FSH nin 3 katı olduğu için pko demişlerdi. Lh 18 FSH 6 iydi benim düşün.. Ve ben ilk klomen kullanımında gebelik yaşadım cevap verdi. Ama sonuç kimyasal oldu nasıl değilmiş. Yine de olma ihtimali varmış dedik bizde.
Ben doğum kontrol hapı kullaniyordum 2 yıldır. Mayısta bıraktım sonrasında hep ara kanamalar la beraber adet de oluyordum. Karışık yanı duzen yok maalesef. Bence verir hiç dert etme içine hadi inşaallah güzel haberlerle gel bizeevet canm pko dedi . ama hamile kalmn kolay dedi. doktor da çok tatlı bi kadın benm morelimi düzeltmk için öyle diyo diye düşündm. kiloluyum bi de indilün direnci çıktı ama düştü çok şükür gerci 12 kilo verdm dha da veriyorum . adetlerm acayip düzenszdi 4aydr düzenli... yani sonuclarm bu sekılde yanıt verir mi sizce vucudum ??? ve sizin adetiniz de duzensz miydi ???
canm doktor da öyle dedi değerlerin iyi ama pko dedi hamile kalmn kolay dedi ama bir bucuk yıldr hamile kalamadm adetm çok duzenszdi 3,4 aydr düzenli. birazcık daumurta tembelliğin var dedi. işte adet oldugumda klomene baslıycz . 3gun gectı adet olmadm canm son adet tarıhım 30ekim. böyle işteCok guzel fsh la lh in acele etme fsh 10 un uzerinde sikinti ama pkos var sende 1 yil Korunmasız dene olmazsa dr a gorun cok buyuk sikintin yok benim de 5lerde her ikiside yas 31 e 6 ay var :)
inşallah canım sağol . adet olsam ikinci günü baslıcm klomene ama hala adet olmadm . son adetm 30 ekimBen doğum kontrol hapı kullaniyordum 2 yıldır. Mayısta bıraktım sonrasında hep ara kanamalar la beraber adet de oluyordum. Karışık yanı duzen yok maalesef. Bence verir hiç dert etme içine hadi inşaallah güzel haberlerle gel bize
Bakarsın gerek kalmamıştır bile oy ne güzel olur :) çatladığını biliyor musun yumurtanin onu takip edip değerlendirdin mi bu ay ??inşallah canım sağol . adet olsam ikinci günü baslıcm klomene ama hala adet olmadm . son adetm 30 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?