valla bu ay 2,3 gunde bir ilişki yaptk ama farketmedm yumurtlamayı.bi de bu sabah test yaptm negatif cıktıBakarsın gerek kalmamıştır bile oy ne güzel olur :) çatladığını biliyor musun yumurtanin onu takip edip değerlendirdin mi bu ay ??
olur mu canım öyle şey sora sora öğrencez :)Çok mu soru sordum
kolay canım kadın doğum uzmanı ama pcos üzerine uzmanlık alanı çok ilgili ve alakalı doktor cep tlf numarasını veriyor. aklına takılan ne varsa arayıp sorabiliyorsun muayene ücreti 150 tl ama tahlil ücretlerini sonradan hesaplanıyorÜrolojisi Dr mu Ertan bey randevu almak kolay mı muayene ücretleri Nasıl en önemlisi tedaviye sonuç alan varmı çok beklemek istemiyoruz Kaan hoca için 3 ay sonrasına randevu alabildik şubat'a o Zaman ıbekliyoruZ birde kadın doğum için nereye gidiyorsunuz
Teşekkür ederim canım bende lokman hekim de elif hanıma muayene oluyorum aslında memnunum ama birde sizin doktorunuza görüneyim para göz bir Adam mı böyle insanlar iyiliğime birşey söylese de inanmak gelmiyor içimden para için herşeyi deniyor gibi geliyorlar çok zor güvenilir birini bulmakkolay canım kadın doğum uzmanı ama pcos üzerine uzmanlık alanı çok ilgili ve alakalı doktor cep tlf numarasını veriyor. aklına takılan ne varsa arayıp sorabiliyorsun muayene ücreti 150 tl ama tahlil ücretlerini sonradan hesaplanıyor
Yumurtlamadan bir gun once kivamli seffaf yumurta akina benzer kokusuz bir sivi gelir sonra gaz miktari artar gaz sancisina benzer bir agri bas agrisi ki bunlar bende olanlar bazılarında meme de hassasiyet duygu durum degisikleri cinsel istekte artis birde ovulasyon takip testleri var ben hic kullanmadim onla gebe kalanlar da varmışPcos olan arkadaşlar yumurta takibini basıl yapıyorsunuz ben ovulasyon testlerinde bir türlü yakalayamıyorum başla bir yöntemi var mı acaba
Idrar testleri ader gecikmesinden 10 gun sonra guvenilirdir bosuna para vermeyin ayrica kilonun % 5 ini vermek pko da yumurtlamayi duzene sokar bende kiloluyum :) ama verdin mi de 5 kilo anca dayanabildim :)valla bu ay 2,3 gunde bir ilişki yaptk ama farketmedm yumurtlamayı.bi de bu sabah test yaptm negatif cıktı
Fsh lh degerlerin nasilBu ay başlayacağım sanırım. .4 ay denedik sonuç yok. Bu ay 1 hafta gecikmenin ardından kan testi sonucu 0.100
Hayırlı zamanda olur inş hayırlısıyla. . Yıpratıcı bir süreç
çook teşekkür ederim birçoğu bende de oluyor özellikle baş Ağrısı tahammül edemiyorum birde akıntı tabi beki bu dönemde gün aşırı ilişki mi olmalı ??? Ben ovulasyon testi aldım ama hiç denk gelmedi arka arkaya yaptım hiç kırmızı çizgiyi göremedimYumurtlamadan bir gun once kivamli seffaf yumurta akina benzer kokusuz bir sivi gelir sonra gaz miktari artar gaz sancisina benzer bir agri bas agrisi ki bunlar bende olanlar bazılarında meme de hassasiyet duygu durum degisikleri cinsel istekte artis birde ovulasyon takip testleri var ben hic kullanmadim onla gebe kalanlar da varmış
Ben daha önce hamilelik yaşadım klomen ile ama 10. Haftada kaybettim. Ilac kullanmadan denedik 10 kilo verdim ama sonuç yok.. kilo vermeye devam. Adetlerim düzenli normalde. İlk defa bu ay gecikti. Doktora gıdıcem kısmetse adet olunca 2. Ya da 3. Günde yapılıyor testler diye biliyorumFsh lh degerlerin nasil
Evet öyle Dr bu zamana kadar zengin ettim eczaneleri valla canım ben 12,13 kilo verdim inşallah hamile kalana kadar devam edicem. Fazla diyt yapmıyorm sağlıklı besleniyorum. İnşallah düzeliyordr. Ayrıca glucophage kullanıyorm. Doktor yumurtlamayi uyarıyor düzeltiyor demiştiIdrar testleri ader gecikmesinden 10 gun sonra guvenilirdir bosuna para vermeyin ayrica kilonun % 5 ini vermek pko da yumurtlamayi duzene sokar bende kiloluyum :) ama verdin mi de 5 kilo anca dayanabildim :)
Ewtt metforminin duzelttigi konusunda calismalar var bi ara bende kullandım ama mide sıkıntım var devam edemedimEvet öyle Dr bu zamana kadar zengin ettim eczaneleri valla canım ben 12,13 kilo verdim inşallah hamile kalana kadar devam edicem. Fazla diyt yapmıyorm sağlıklı besleniyorum. İnşallah düzeliyordr. Ayrıca glucophage kullanıyorm. Doktor yumurtlamayi uyarıyor düzeltiyor demişti
Evet 2. Yada 3. Gun tapiliyor ama denk gelirse 2. Gun gitmeni tavsiye ederim adet gecikmesi icin kan testi vermismiydin ?Ben daha önce hamilelik yaşadım klomen ile ama 10. Haftada kaybettim. Ilac kullanmadan denedik 10 kilo verdim ama sonuç yok.. kilo vermeye devam. Adetlerim düzenli normalde. İlk defa bu ay gecikti. Doktora gıdıcem kısmetse adet olunca 2. Ya da 3. Günde yapılıyor testler diye biliyorum
Lh i olcuyormus ovulasyon testleri zaten lh seviyesinde sıkıntı var pkoslarda... aslinda adet bittikten 3 4 gun sonra gun asiri olmasında fayda var o donemle sinirlandirmamak lazım ama akintiyi yada bas agrisini yakalayinca ki buda adetin ortalarina gelir basim agriyor deyip kacmamak lazim :)Çok t
çook teşekkür ederim birçoğu bende de oluyor özellikle baş Ağrısı tahammül edemiyorum birde akıntı tabi beki bu dönemde gün aşırı ilişki mi olmalı ??? Ben ovulasyon testi aldım ama hiç denk gelmedi arka arkaya yaptım hiç kırmızı çizgiyi göremedimNasıl olacak anlamadım ya
Ben 5aydr kullanıyorum çok şükür vücudumun düzene girdiğini hissettim.Ewtt metforminin duzelttigi konusunda calismalar var bi ara bende kullandım ama mide sıkıntım var devam edemedim
Kan 0.100 çıktı negatif adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için. ..Evet 2. Yada 3. Gun tapiliyor ama denk gelirse 2. Gun gitmeni tavsiye ederim adet gecikmesi icin kan testi vermismiydin ?
aynen öyle ama baş Ağrı'sına da tahammül edilmiyor ki canım bu arada bu dönemde ağrı kesici alınsa sıkıntı olur mu benim çok zor oluyor hatta su an çekiyorum dayanamadım ikaç aldım yaLh i olcuyormus ovulasyon testleri zaten lh seviyesinde sıkıntı var pkoslarda... aslinda adet bittikten 3 4 gun sonra gun asiri olmasında fayda var o donemle sinirlandirmamak lazım ama akintiyi yada bas agrisini yakalayinca ki buda adetin ortalarina gelir basim agriyor deyip kacmamak lazim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?