klomen kullananlar

Bakarsın gerek kalmamıştır bile oy ne güzel olur :) çatladığını biliyor musun yumurtanin onu takip edip değerlendirdin mi bu ay ??
valla bu ay 2,3 gunde bir ilişki yaptk ama farketmedm yumurtlamayı.bi de bu sabah test yaptm negatif cıktı

Pcos olan arkadaşlar yumurta takibini basıl yapıyorsunuz ben ovulasyon testlerinde bir türlü yakalayamıyorum başla bir yöntemi var mı acaba

kolay canım kadın doğum uzmanı ama pcos üzerine uzmanlık alanı çok ilgili ve alakalı doktor cep tlf numarasını veriyor. aklına takılan ne varsa arayıp sorabiliyorsun muayene ücreti 150 tl ama tahlil ücretlerini sonradan hesaplanıyor

Bu ay başlayacağım sanırım. .4 ay denedik sonuç yok. Bu ay 1 hafta gecikmenin ardından kan testi sonucu 0.100
Hayırlı zamanda olur inş hayırlısıyla. . Yıpratıcı bir süreç

Teşekkür ederim canım bende lokman hekim de elif hanıma muayene oluyorum aslında memnunum ama birde sizin doktorunuza görüneyim para göz bir Adam mı böyle insanlar iyiliğime birşey söylese de inanmak gelmiyor içimden para için herşeyi deniyor gibi geliyorlar çok zor güvenilir birini bulmak

yok asla değil dün yumurtlama takibimi yaptı. sağ overde hareketlenme var dedi ben iğneye devam etsem olur mu dedim. doktorum iğnelerin çok pahalı olduğunu klomene devam et dedi doktor

Pcos olan arkadaşlar yumurta takibini basıl yapıyorsunuz ben ovulasyon testlerinde bir türlü yakalayamıyorum başla bir yöntemi var mı acaba
Yumurtlamadan bir gun once kivamli seffaf yumurta akina benzer kokusuz bir sivi gelir sonra gaz miktari artar gaz sancisina benzer bir agri bas agrisi ki bunlar bende olanlar bazılarında meme de hassasiyet duygu durum degisikleri cinsel istekte artis birde ovulasyon takip testleri var ben hic kullanmadim onla gebe kalanlar da varmış

valla bu ay 2,3 gunde bir ilişki yaptk ama farketmedm yumurtlamayı.bi de bu sabah test yaptm negatif cıktı
Idrar testleri ader gecikmesinden 10 gun sonra guvenilirdir bosuna para vermeyin ayrica kilonun % 5 ini vermek pko da yumurtlamayi duzene sokar bende kiloluyum :) ama verdin mi de 5 kilo anca dayanabildim :)

Çok t
çook teşekkür ederim birçoğu bende de oluyor özellikle baş Ağrısı tahammül edemiyorum birde akıntı tabi beki bu dönemde gün aşırı ilişki mi olmalı ??? Ben ovulasyon testi aldım ama hiç denk gelmedi arka arkaya yaptım hiç kırmızı çizgiyi göremedim Nasıl olacak anlamadım ya

Fsh lh degerlerin nasil
Ben daha önce hamilelik yaşadım klomen ile ama 10. Haftada kaybettim. Ilac kullanmadan denedik 10 kilo verdim ama sonuç yok.. kilo vermeye devam. Adetlerim düzenli normalde. İlk defa bu ay gecikti. Doktora gıdıcem kısmetse adet olunca 2. Ya da 3. Günde yapılıyor testler diye biliyorum

Idrar testleri ader gecikmesinden 10 gun sonra guvenilirdir bosuna para vermeyin ayrica kilonun % 5 ini vermek pko da yumurtlamayi duzene sokar bende kiloluyum :) ama verdin mi de 5 kilo anca dayanabildim :)
Evet öyle Dr bu zamana kadar zengin ettim eczaneleri valla canım ben 12,13 kilo verdim inşallah hamile kalana kadar devam edicem. Fazla diyt yapmıyorm sağlıklı besleniyorum. İnşallah düzeliyordr. Ayrıca glucophage kullanıyorm. Doktor yumurtlamayi uyarıyor düzeltiyor demişti

Ewtt metforminin duzelttigi konusunda calismalar var bi ara bende kullandım ama mide sıkıntım var devam edemedim

Evet 2. Yada 3. Gun tapiliyor ama denk gelirse 2. Gun gitmeni tavsiye ederim adet gecikmesi icin kan testi vermismiydin ?

Lh i olcuyormus ovulasyon testleri zaten lh seviyesinde sıkıntı var pkoslarda... aslinda adet bittikten 3 4 gun sonra gun asiri olmasında fayda var o donemle sinirlandirmamak lazım ama akintiyi yada bas agrisini yakalayinca ki buda adetin ortalarina gelir basim agriyor deyip kacmamak lazim :)

bende 7-10 tarihleri arasında adet olcam inşallah olmam ama hiçbir belirti yok sanırım olucam dua edin kızlar tutsun artık çok sıkıldım bu işten tövbe yarabbim isyan etmiş olmıyım ... meryem ana eli otu içiyorum tam 1 aydır ve bir parçasınıda üstümde cevşen gibi taşıyorum bakalım ..

İ
aynen öyle ama baş Ağrı'sına da tahammül edilmiyor ki canım bu arada bu dönemde ağrı kesici alınsa sıkıntı olur mu benim çok zor oluyor hatta su an çekiyorum dayanamadım ikaç aldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…