klomen kullananlar

İlk kez duydum otu İnş faydalı olmuştur ve güzel haberi duyarsın bende ayın 19-20 sinde olacam bende olmam inş ve güzel haber alırım

İ

aynen öyle ama baş Ağrı'sına da tahammül edilmiyor ki canım bu arada bu dönemde ağrı kesici alınsa sıkıntı olur mu benim çok zor oluyor hatta su an çekiyorum dayanamadım ikaç aldım ya
Parol alabilirsin en zararsiz ve gebelikte de kullanilan bi ilac cok olmadigi muddetce zararsiz aslinda ilaclarin gebelikte 31. Gunden sonrasinda zarari var oncesinde alinan zarar vermiyormus

Parol alabilirsin en zararsiz ve gebelikte de kullanilan bi ilac cok olmadigi muddetce zararsiz aslinda ilaclarin gebelikte 31. Gunden sonrasinda zarari var oncesinde alinan zarar vermiyormus
Hmm parol hiç fayda etmiyor migren benim ki ağır ilaç alıyorum 1 ay dan sonra etki ediyorsa sıkıntı yok ben farkında olmadan hamile kalırsam sıkıntı olmasın diye sanki olacam da dert ettiğim şeye bak

Ya öyle deme tabii hayırlısı olsun hakkında içini ferah tut. Herşeyin güzelini iste

Ve beklenen kırmızılar geldi. Pembe daha çok gerçi... test yaptıracaktim 2. Gün. Pazartesi 4 oluyor. Napıcam şimdi ben

Test yaptı sonuçlar
FreeT4(FT4) 1.36
TSH 1.66
FSH 5.73
LH 8.41
PROLAKTIN 24.30

Evet cnm 10 gün gecikti bebek sandık. Doktor iyi dedi.
Stresten anlayamamış olabilirim ama fsh>lh olmalı dedi.. ben de tersmis
Klomen verdi yarın başlıcam cuma günü kontrol.

Evet cnm 10 gün gecikti bebek sandık. Doktor iyi dedi.
Stresten anlayamamış olabilirim ama fsh>lh olmalı dedi.. ben de tersmis
Klomen verdi yarın başlıcam cuma günü kontrol.
Çok da yüksek değil ama benim lh 18 FSH 6 idi... Fayda eder klomen rahat tut içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…