İlk kez duydum otu İnş faydalı olmuştur ve güzel haberi duyarsın bende ayın 19-20 sinde olacam bende olmam inş ve güzel haber alırımbende 7-10 tarihleri arasında adet olcam inşallah olmam ama hiçbir belirti yok sanırım olucam dua edin kızlar tutsun artık çok sıkıldım bu işten tövbe yarabbim isyan etmiş olmıyım ... meryem ana eli otu içiyorum tam 1 aydır ve bir parçasınıda üstümde cevşen gibi taşıyorum bakalım ..
Parol alabilirsin en zararsiz ve gebelikte de kullanilan bi ilac cok olmadigi muddetce zararsiz aslinda ilaclarin gebelikte 31. Gunden sonrasinda zarari var oncesinde alinan zarar vermiyormusİ
aynen öyle ama baş Ağrı'sına da tahammül edilmiyor ki canım bu arada bu dönemde ağrı kesici alınsa sıkıntı olur mu benim çok zor oluyor hatta su an çekiyorum dayanamadım ikaç aldım ya
Hmm parol hiç fayda etmiyor migren benim ki ağır ilaç alıyorum 1 ay dan sonra etki ediyorsa sıkıntı yok ben farkında olmadan hamile kalırsam sıkıntı olmasın diye sanki olacam da dert ettiğim şeye bakParol alabilirsin en zararsiz ve gebelikte de kullanilan bi ilac cok olmadigi muddetce zararsiz aslinda ilaclarin gebelikte 31. Gunden sonrasinda zarari var oncesinde alinan zarar vermiyormus
Ya öyle deme tabii hayırlısı olsun hakkında içini ferah tut. Herşeyin güzelini istebende 7-10 tarihleri arasında adet olcam inşallah olmam ama hiçbir belirti yok sanırım olucam dua edin kızlar tutsun artık çok sıkıldım bu işten tövbe yarabbim isyan etmiş olmıyım ... meryem ana eli otu içiyorum tam 1 aydır ve bir parçasınıda üstümde cevşen gibi taşıyorum bakalım ..
Ve beklenen kırmızılar geldi. Pembe daha çok gerçi... test yaptıracaktim 2. Gün. Pazartesi 4 oluyor. Napıcam şimdi ben
Pembeyse belki yerleşme kanamasıdır... 4 de olsa birşey olmaz pazartesi verirsin her türlü hormon. Çok takmaz büyük ihtimal doktor 3 4 de olur.Ve beklenen kırmızılar geldi. Pembe daha çok gerçi... test yaptıracaktim 2. Gün. Pazartesi 4 oluyor. Napıcam şimdi ben
Olsun 4. Gun de olsa olur klomen kullanacaksan 3 4 5 gunler baslanabiliyor sikma caniniVe beklenen kırmızılar geldi. Pembe daha çok gerçi... test yaptıracaktim 2. Gün. Pazartesi 4 oluyor. Napıcam şimdi ben
Ve beklenen kırmızılar geldi. Pembe daha çok gerçi... test yaptıracaktim 2. Gün. Pazartesi 4 oluyor. Napıcam şimdi ben
Hadi hayırlısı bakalım inş iyi haberlerle gelirsinDoktora gidiyorum bakalım ne diyecek
Ne oldu ?Doktora gidiyorum bakalım ne diyecek
Prolaktin biraz yüksek sanki ama cok da degil ben 80 i bile gördüm sonra kendiliginden düstü. gecikmiş miydi adet o adet gecikmesi yapar.. EE ne dedi doktor?Test yaptı sonuçlar
FreeT4(FT4) 1.36
TSH 1.66
FSH 5.73
LH 8.41
PROLAKTIN 24.30
Çok da yüksek değil ama benim lh 18 FSH 6 idi... Fayda eder klomen rahat tut içiniEvet cnm 10 gün gecikti bebek sandık. Doktor iyi dedi.
Stresten anlayamamış olabilirim ama fsh>lh olmalı dedi.. ben de tersmis
Klomen verdi yarın başlıcam cuma günü kontrol.
İnşallah :) yarın başlayacağım klomene ins sonuç alirizÇok da yüksek değil ama benim lh 18 FSH 6 idi... Fayda eder klomen rahat tut içini
Ebn o yüksek değerlerle sonuç aldım. Ama kilo ve insülin direnci yoktu çok şükür. İnşaallah sende alırsın merak etme.İnşallah :) yarın başlayacağım klomene ins sonuç aliriz
Hamile misiniz?Ebn o yüksek değerlerle sonuç aldım. Ama kilo ve insülin direnci yoktu çok şükür. İnşaallah sende alırsın merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?