klomen kullananlar

Bugun catlatma ignesinin 6. Gunu ve goguslerimin sistigini hissediyorum ve yiyeceklerin tadi kokusu çok güzel geliyor boyle bisey yasayan var mi ? Diger ignede bole bisi olmamisti yoksa psikolojik mi yasiyorum

W
Bugun catlatma ignesinin 6. Gunu ve goguslerimin sistigini hissediyorum ve yiyeceklerin tadi kokusu çok güzel geliyor boyle bisey yasayan var mi ? Diger ignede bole bisi olmamisti yoksa psikolojik mi yasiyorum
Umarım psikolojik değildir şimdiden hayırlı olsun bence güzel düşün eğer göğüslerin şiştiyse tammdır bu iş

Henuz cok erken hani sole 12 gun falan olsa tmm dicem de hayirlisi artik insallah olur

Fsh: 11.79
Lh: 5.46
Tsh: 2.088
Prolatin: 12.11
Progesteron :0.10
Amh: 1.40
Kızlar nasıl bu değer. Fsh yüksekmiş te. Klomen kullanıyorum ilk defa hayırlısı artık

Canım baktım değerlerine ama benimkilerden çok farklı olduğu için bilmiyorum.. Bilmeden de yorum yapmak istemedim. Doktor ne dedi peki ?
fsh yaşıma göre yüksekmiş. çok fazla bişede demediki anlamadım yani. klomen verdi işte başladım adetin 5.günü. bitince tekrar gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…