Prolaktin normal degeri 18 alti ama adet döneminde yukselebiyor lh engelliyordur gebeligini fsh falan da guzel hayirlisi bakalim klomen lh i dusururTest yaptı sonuçlar
FreeT4(FT4) 1.36
TSH 1.66
FSH 5.73
LH 8.41
PROLAKTIN 24.30
Hamile misiniz?
İnşallah bakalım dualarınızı beklerim :)
Hayırlısı ins güzel haberler veririz birbirimize :)Yok maalesef kimyasal oldu ama gebelik oluştu yine de çatladılar yanı foliküller kendiliğinden.
İnşallah. Teşekkürler hepimiz için hayırlısı ins :)Prolaktin normal degeri 18 alti ama adet döneminde yukselebiyor lh engelliyordur gebeligini fsh falan da guzel hayirlisi bakalim klomen lh i dusurur
Umarım psikolojik değildir şimdiden hayırlı olsun bence güzel düşün eğer göğüslerin şiştiyse tammdır bu işBugun catlatma ignesinin 6. Gunu ve goguslerimin sistigini hissediyorum ve yiyeceklerin tadi kokusu çok güzel geliyor boyle bisey yasayan var mi ? Diger ignede bole bisi olmamisti yoksa psikolojik mi yasiyorum
Kac gundur kullaniyorsun ?kızlar bende hala tık yok doktor kolmene devam dedi. çarşamba günü gitcem kontrole
22 yaşımYasin kac ?
Canım baktım değerlerine ama benimkilerden çok farklı olduğu için bilmiyorum.. Bilmeden de yorum yapmak istemedim. Doktor ne dedi peki ?kimse yorum yapmıyor
fsh yaşıma göre yüksekmiş. çok fazla bişede demediki anlamadım yani. klomen verdi işte başladım adetin 5.günü. bitince tekrar gidicemCanım baktım değerlerine ama benimkilerden çok farklı olduğu için bilmiyorum.. Bilmeden de yorum yapmak istemedim. Doktor ne dedi peki ?
Araştırdım mi peki neden yüksek olurmuş FSH neyin gostergesi imiş ?fsh yaşıma göre yüksekmiş. çok fazla bişede demediki anlamadım yani. klomen verdi işte başladım adetin 5.günü. bitince tekrar gidicem
Öyle baktım çok ama genetik falan heralde doktorda hiç bişe demedi valla. Olmaz diye bişe yok ama çok yumurtalıkların çok çok iyi değil dedi.Araştırdım mi peki neden yüksek olurmuş FSH neyin gostergesi imiş ?
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/03/fsh-hormonu-yuksekligi.html?m=1
Bak burada birşeyler yazıyor.
İyiki erken gitmissin o zaman doktora şifa olur içini ferah tutÖyle baktım çok ama genetik falan heralde doktorda hiç bişe demedi valla. Olmaz diye bişe yok ama çok yumurtalıkların çok çok iyi değil dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?