klomen kullananlar

Kızlar merabalar bana bu yardımcı olun noooollurrrrrr ben bubay klomen artı catlatma iğnesi oldum sağda 20mm sağlıklı solda 17mm yumurtam oldu catlamismi diye bir hafta sonra kontrole gittiğimde çatlamış gayet iyi dedi ancak solda daha önceki muayenede görmediğimiz iki tane daha biri 20 diğeri 21mm yumurta daha oluşmuştu biri çatışmaya başlamış digeride catlamak üzere dedi neden böyle oldu anlamadım daha önce nerdeydi bu yumurtalar sonradan neden oluştu muamma nys bugün bat günü adet olmadim kontrolum vardı rahimde kalinlasma varmı vs diye rahimde öyle fazla bu kalinlasma yok dedi ama ben kalinlasmaya baglamiyorum tutunup tutunmadigini beklicez dedi 20 sine kadar dedi nasıl yaa ne alaka ya ben anlamadım bişey nolur bir bilen varsa bana yardımcı olun bu arada bugün test yaptım idrar negatif coookkkk silik hayalet gibi bu çizgi çıktı 5 gün falan öncede üç tane test yaptım silik çizgi şeklinde çıktı kanda da 5.41 çıkmıştı

Acele etme canım doktora güven demekki döllenme var dua et tutunsunlar

Ama nasıl olur döllenme olsaydı rahim kalinlasmazmiydi
Değer 5 diyorsun demekki yeni başlıyor bana öyle geldi yani yükseldikçe kalimlaşacaktır belki. Hem yeni çatlayan yumurtalar var diyorsun hala ihtalin var demektir herhalde.. Doktor ayrıntılı birşey demedi mi

Değer 5 diyorsun demekki yeni başlıyor bana öyle geldi yani yükseldikçe kalimlaşacaktır belki. Hem yeni çatlayan yumurtalar var diyorsun hala ihtalin var demektir herhalde.. Doktor ayrıntılı birşey demedi mi
Hayır demedi öyle çok bi kalinlasma yok dedi ustunde de durmadı ben kalinlasmaya falan baglamiyorum dedi 20 sine kadar test mest yok yapmıyorsun dedi peki tutmazsa ne kadar bu gecikmem olur dedim 16 si gb dedi kafam çok karisti

Hayır demedi öyle çok bi kalinlasma yok dedi ustunde de durmadı ben kalinlasmaya falan baglamiyorum dedi 20 sine kadar test mest yok yapmıyorsun dedi peki tutmazsa ne kadar bu gecikmem olur dedim 16 si gb dedi kafam çok karisti
Sen stress olma diye demiştir. Bi de eğer tutunmazsa adet kanaman başlayabilir o yüzden umutlanıp üzülme diye demiş olabilir. En iyisi sen içini rahat tut bekle. Dikkat et varmış gibi düşün bebis. Ne zaman çatlatma iğnesi oldun ? Çatlamadan 14 gün sonra diye hesaplarla genelde adeti o yüzden mi 16 si dedi ki en geç ?

Cnm ben 24 günde bir adet gören biriyim bugün 13. Günüm

Fsh: 11.79
Lh: 5.46
Tsh: 2.088
Prolatin: 12.11
Progesteron :0.10
Amh: 1.40
Kızlar nasıl bu değer. Fsh yüksekmiş te. Klomen kullanıyorum ilk defa hayırlısı artık
Fsh 15 e kadar oluru vardir ama 10 dan sonra kritik bir durum olur ama ugrastirir iyi bir dr bulmani tavsiye ederim hatta direk imkanin varsa tup bebek yaptir tup bebek sartlarina uymuyo olabilirsin imkanin varsa ozel düşün

Neyi dert ettigini anlamadim adet gectikten 3 4 gun sonra idrarda test pozitif cikar yumurtalarin cok güzel olusmus bekleyeceksin acele etme neden stres yaptin ayri zamanda yumurta buyuyebilir cogul gebelik olusmasi bole olur

Neyi dert ettigini anlamadim adet gectikten 3 4 gun sonra idrarda test pozitif cikar yumurtalarin cok güzel olusmus bekleyeceksin acele etme neden stres yaptin ayri zamanda yumurta buyuyebilir cogul gebelik olusmasi bole olur
Yok canım yumurta birkez oluştu ve çatladı catladimi diye kontrole gittiğimde daha önceki muayenede görmediğimiz iki tane daha yumurta oluşmuştu ve bugün adet günüm rahim kalinlasmismi diye baktı pek fazla kalinlasma falan yok dedi bugünde test yaptım negatif gibi biseydi doktor adet gününden bikacgun sonra demedi 13 gün sonrasından bahsetti ancak ozaman belli olur test o zaman yapılacak dedi

Klomende ve catlatma ignesinde normal periyoduna takilma igne yaptigin tarihten 36 saat sonrasindan 14 gun ekle adet gununu oyle düşün
Ama
Klomende ve catlatma ignesinde normal periyoduna takilma igne yaptigin tarihten 36 saat sonrasindan 14 gun ekle adet gununu oyle düşün
Iyi ama canım doktor bana 13 gün sonrasından bahsetti test için çok geç bir zaman degilmi

Eger endometrium yani rahim İçi tabakan cok iyi gelismediyse dollenen yumurta tutunmaya bilir bhcg artar ama yumurta tutunamadigindan adetle atilir kanda yuksek cikabilir ama idrarda tam yerlesme olduktan sonra pozitif yani 2 çizgiyi gorursun boşuna idrar testi yapma dr umut etme uzulme diye gec bi tarih vermis olabilir bekle dinlen bol su ic bebek var gibi dusun sikma canini yumurtan ne guzel olusmus bundan sonrasi hayirlisi :) takilma fazla

Yani rahimde çok bi kalinlasma olmadığı için hamile kalamicam demektir kalinlassaydi şimdiye kadar kalinlasirdi demi

Yani rahimde çok bi kalinlasma olmadığı için hamile kalamicam demektir kalinlassaydi şimdiye kadar kalinlasirdi demi
Ayri zamanlarda yumurtan olusmus belki ilki tutunmasa da ikinci posta tutunabilir doktor o yuzden 13 gun sonra demis olabilir bol bol dua et gebelik biraz sans işidir nasip kismet isidir duani et stres yapma stres hormonlari da bozar ben senin anlatmana gore drun bilgisinin 10 da 1 oraninda bildigime gore yorumluyorum tutunamaz demiyorum ama tutunur demiyorum yumurta catladiktan sonra beklemekten baska bir yol yok... henuz adet gormedigine gore hala bir umudun var cok irdeleme

Sağol canım çok teşekkür ederim cevabın için umarım inşallah olur

Senin böyle bilimsel anlatmaya hayranim. Sağlık alanında mi çalışıyorsun ?

Fsh 15 e kadar oluru vardir ama 10 dan sonra kritik bir durum olur ama ugrastirir iyi bir dr bulmani tavsiye ederim hatta direk imkanin varsa tup bebek yaptir tup bebek sartlarina uymuyo olabilirsin imkanin varsa ozel düşün
Valla da 22 yaşındayım yani hemen tüp bebek istemem ya . Gerçi hiç bilmiyorum bu konuları ama doktor bana normal olmax değil dedi. Ugraştırır belki drdi. Klomen verdi işte. İlk defa kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…