klomen kullananlar

kalan klomenleri suda ezip çiçeklerin dibine döktüm bana yaramadı bari onlara yarasın :) :)

Çatlatma iğnesi oldun mu senin yada takip ettin mi catladilar mi ?? Vb umutsuzluk yok hemen

Çatlatma iğnesi oldun mu senin yada takip ettin mi catladilar mi ?? Vb umutsuzluk yok hemen
yok canım bişeycik olmadım doğalıma bıraktım kendimi bi kaç aydır ..ama 2 ay müddet verdim kendime olmazsa direk tüpe gidicez nasipse .çünkü geçen şubattan beri korunmuyoruz .

Geçen subat dediğin 2014 mü ? EE doktor başka birşey yapmadı mı?
2015 şubat canım nerdeyse bir yıl olcak klomen kullandım fayda etmedi tüp bebeğe git dedi benim yapacağım bi durum yok artık dedi neyseki bende doğalına bıraktım .. yumurtam oluyorda büyüyüp çatlamıyor malesef pocs var bende

Aynen bende de pko var. Mayıstan beri benimde şaka maka 7 ay oldu... Ama klomen etki etmişti bana ilk seferde bu ay kimyasal gebelik yaşadım şimdi tedaviye ara verdi doktor adet olunca gel dedi.. Bitkisel birşeyler yaptın mj ?

Aynen bende de pko var. Mayıstan beri benimde şaka maka 7 ay oldu... Ama klomen etki etmişti bana ilk seferde bu ay kimyasal gebelik yaşadım şimdi tedaviye ara verdi doktor adet olunca gel dedi.. Bitkisel birşeyler yaptın mj ?
biliyorum cANIM TAKİPTEYİM .GEÇMİŞOLSUN ENAZINDAN OLDU YAA TUTTU YANİ İNŞALLAH BU SEFER DAHA SAĞLIKLI Bİ GEBELİK YAŞARSIN .. BEN SADECE MERYEM ANA ELİ OTU İÇİYORUM VE ÜSTÜMDE TAŞIYORUM O KADAR ..HACDAN GETİRTTİM .

Öyle oldu bakalım inşaallah altında tekrarlamaya meyilli bir neden yoktur yaşayıp öğreniyoruz herşeyi. Şifa olsun inşaallah. İncir ve havuç kürü yumurta çatlatır diyorlar dene istersen ? Benim prolaktin değişken olduğu için yapmıyorum onu bi araştır canım onu da

Ben pro
Ben prolaktini yükselttiğini bilmiyordum maalesef kullandım normal olan prolaktin şimdi 22 ler de :O o yüzden dikkatli kullanın bence ben 20. Günde bıraktım artık içmiyorum... İncir havuç iki kere denedim ikisinde de çatlatmadı ben soğan kürünü denedim faydası çok tavsiye ederim

Soğanı yaptım ben 3 ay fayda etmedi bana ya aynı duruyordu foliküller. Evet ben dikkat etmistim ona o yüzden başlamadım incire hiç. Herşey herkese iyi gelecek diye birşey yok bünyeler farklı

Soğanı yaptım ben 3 ay fayda etmedi bana ya aynı duruyordu foliküller. Evet ben dikkat etmistim ona o yüzden başlamadım incire hiç. Herşey herkese iyi gelecek diye birşey yok bünyeler farklı
Çok doğru söylüyorsun bilemedim ben yaptım soğan kürü de iki aydır adet olamıyordum adet olmamı sağladı Atlas'ından kimyasal gebelik oluştu işte sağlık olsun napalım yola devam

Çok doğru söylüyorsun bilemedim ben yaptım soğan kürü de iki aydır adet olamıyordum adet olmamı sağladı Atlas'ından kimyasal gebelik oluştu işte sağlık olsun napalım yola devam
Sende mi kimyasal yaşadın geçmiş olsun çok.. Bende ilk klomen ardında yaşadım bu ay..

Kızlar bende bu ay klomen kullandım 2tane yumurtam gelişti biri 22mm diğeri 18mmdi kan testi yapıldı ve lh 43 E2 değerim 587 çıktı ve ertesi günde aşılmam yapıldı bu değerler ne anlama gelio kafam karıştı

H
Herseyde bir hayir vardir antibiyotikler gebelik olusup adetin 31. Gunu etkiler dis problemlerini tedav
yok canım bişeycik olmadım doğalıma bıraktım kendimi bi kaç aydır ..ama 2 ay müddet verdim kendime olmazsa direk tüpe gidicez nasipse .çünkü geçen şubattan beri korunmuyoruz .
Ah be canim cok erken yilmissin dur hele ben korunmak ne bilmem 2.5 yil oldu benim hala umudum var gecen yil subattan bahsediyorsun birde yasinda cok musait esinde sıkıntı yoksa tup bebek ve asilamanin kadına yonelik infertilite de anlami yok ancak sperm kalitesi dusuk yumurta rezervi az tupleri tikali kisilerde tup bebek uygulamak mantikli rahat ol pcosla tedavisiz gebe kalan bir suru kadin var biz sadece hizlandiriyoruz acele ediyoruz aslında ne yaparsan yap nasibinde be zamansa o yawru o zaman gelir kucagina

çok çok haklısın canım yaaa sağol ara sıra böle arkadaşlarımda teselli veriyor bana bir ay yetiyo :) :) kısmet tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…