klomen kullananlar

Canim ilacin etkisi degildir pkos lar da yumurta olusur da catlarda ama zamani belli olmaz kalitesiz olabilir bir cok kisi var pko olup gebe kalan hayirlisiyla olur insallah klomene gerek kalmaz
Sağol canım bakalım bir kere değerlendiremedik sadece ama beklemekten başka yapacak birşey yok. Ne olur kalitesiz olmasın bir kez daha kimyasal yaşamak istemiyorum.... Rabbim sen gösterme aynı acıyı..

Sağol canım bakalım bir kere değerlendiremedik sadece ama beklemekten başka yapacak birşey yok. Ne olur kalitesiz olmasın bir kez daha kimyasal yaşamak istemiyorum.... Rabbim sen gösterme aynı acıyı..
Seni cok iyi anliyorum bos gebelikten kurtaj oldum anestezi etkisiyle ayildigimda farketmedim ama sonrasinda sinir krizi gecirdim cunku bebegimi cokkk istemistim Allahim kimseye yasatmasin öğrendiğim de elim ayagim dolasmisti nasil mutlu olmistum oyle bir mutluluk yok
Allah kucagimizi bos koymasin en kisa zamanda insallah meleklerimiz gelsin

Amin inşaallah cümlemize

nasılsınız arkadaşlar varmı bi gelişmeniz?
benim adetim dün bitti , yeni umutlara tekrar merhaba diyorum hayırlısı

Hadi hayırlısı canim. İlaç devam mi ??
yok canım ben 4 aydır doğalımdayım içmiycem bişey .hayırlısıyla knedi kendime hastalanıyorum yumurtlamamda var hatta azönce yumurta akı gibi çokça bi akıntım oldu dün değerlendirmiştik bugünde değerlendiricem umarım tutar

İnşaallah bakalım sevindim senin icin :)

kızlarrr gebe kalan varmııı bak olupta sölemediyseniz üzülürüm vallaha sesiniz çıkmıyor ..

merhaba kızlarr.. bende serophene kullanmıştım bugün dr a gittim 1 tane yumurta var perşembe günü tekrar gidicem doktora..çarşambadan ititbaren çalışmalara başlayın dedi doktor bakalım hayırlısı

Hayirlisii ben de yarindan itibaren 5 gün klomen kullanicam. Gecen ay hsg bu ay kimyasal gebelik oldu simdide klomen ile devam ediyoruz. Hayirlisi kizlaar

Ben de bu ay klomen kullandim aralik 15 de 1. yumurtam aralik 18 de 2. yumurtam çatladı. geçen hafta bir gece cok az leke şeklinde kan geldi. heralde bu yerlesme kanamasi diye sevindim. en gec cuma adet olmam gerekiyordu olmadım hala. normalde adtlerim çok duzenliydi. persembe kan tahlili yaptirdim negatif. klomen kullanip böyle bi şey yaşayan var mi???

bir de 4 gündür kasıklarımda acaip bi gerginlik var sanki icerden çekiliyor. 2haftadır da akıntı var basta başta krem gibi yoğundu sonra seffaflaştı

Arkadaslar iyi aksamlar. Basdaki mesajlarinizi okuyamadm. Pko mi var sizde. Bende bu sureckerden gectm. Gluformin seker ilaci ve folikasit kullanin. Adetiniz duzene girecektr. Ocak sonunda asilama dusunuyirdm bugun kan verdm ve b hcg 491. Sok oldum. Kafamdan bu ay hamile kalabilirmiyim dusuncesini sildigim ay hamile kaldm. Allh tum isteyenlere nasip etsn. Moralinizi yuksek tutun arkadaslar

Mrb cok sevindm ya guzel haberler almak cok iyi geliyo bize allah hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin isimlerimizi alarak dua edermisn bu arada ne kadar suredr tedavi oluyorsnz ve bu sureci yazarmisnz bize eminim herkes merak etcektr

cnm sen de aslan pençesi kullanıyordun hastalanmışsın ölçtürdün işe yaramış mı?
aslan pençesini içtim sonra meryem ana eli otu içtim genede bişey olmadı hastalandım gebe kalamadım malesef .. ölçtürmedim açıkçası şuan zayıflamaya çalışıyorum :)

gözünaydın canım darısıs başımıza inşallah

günaydınlar kızlar ben bu ay klomen kullanmayı bırakacağım. regl olmayı bekliyorum söktürücü bitti bakalım. adetim ilk günü hayıt tohumu hapı kullanacam 3 ay düzenli olarak alacam. regl düzene sokuyormuş ve hamile kalan çok kiş olmuş

şifa olur senin için inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…