Sağol canım bakalım bir kere değerlendiremedik sadece ama beklemekten başka yapacak birşey yok. Ne olur kalitesiz olmasın bir kez daha kimyasal yaşamak istemiyorum.... Rabbim sen gösterme aynı acıyı..Canim ilacin etkisi degildir pkos lar da yumurta olusur da catlarda ama zamani belli olmaz kalitesiz olabilir bir cok kisi var pko olup gebe kalan hayirlisiyla olur insallah klomene gerek kalmaz
Seni cok iyi anliyorum bos gebelikten kurtaj oldum anestezi etkisiyle ayildigimda farketmedim ama sonrasinda sinir krizi gecirdim cunku bebegimi cokkk istemistim Allahim kimseye yasatmasin öğrendiğim de elim ayagim dolasmisti nasil mutlu olmistum oyle bir mutluluk yokSağol canım bakalım bir kere değerlendiremedik sadece ama beklemekten başka yapacak birşey yok. Ne olur kalitesiz olmasın bir kez daha kimyasal yaşamak istemiyorum.... Rabbim sen gösterme aynı acıyı..
Amin inşaallah cümlemizeSeni cok iyi anliyorum bos gebelikten kurtaj oldum anestezi etkisiyle ayildigimda farketmedim ama sonrasinda sinir krizi gecirdim cunku bebegimi cokkk istemistim Allahim kimseye yasatmasin öğrendiğim de elim ayagim dolasmisti nasil mutlu olmistum oyle bir mutluluk yok
Allah kucagimizi bos koymasin en kisa zamanda insallah meleklerimiz gelsin
Yumurtlama gününden kaç gün geçti ? Bi 10 günden sonra başlıyor genelde belirtilerBenim adete 10 gun kaldi hicbir adet belirtim yok bekliyorum
Hadi hayırlısı canim. İlaç devam mi ??nasılsınız arkadaşlar varmı bi gelişmeniz?
benim adetim dün bitti , yeni umutlara tekrar merhaba diyorum hayırlısı
yok canım ben 4 aydır doğalımdayım içmiycem bişey .hayırlısıyla knedi kendime hastalanıyorum yumurtlamamda var hatta azönce yumurta akı gibi çokça bi akıntım oldu dün değerlendirmiştik bugünde değerlendiricem umarım tutarHadi hayırlısı canim. İlaç devam mi ??
İnşaallah bakalım sevindim senin icin :)yok canım ben 4 aydır doğalımdayım içmiycem bişey .hayırlısıyla knedi kendime hastalanıyorum yumurtlamamda var hatta azönce yumurta akı gibi çokça bi akıntım oldu dün değerlendirmiştik bugünde değerlendiricem umarım tutar
cnm sen de aslan pençesi kullanıyordun hastalanmışsın ölçtürdün işe yaramış mı?nasılsınız arkadaşlar varmı bi gelişmeniz?
benim adetim dün bitti , yeni umutlara tekrar merhaba diyorum hayırlısı
Mrb cok sevindm ya guzel haberler almak cok iyi geliyo bize allah hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin isimlerimizi alarak dua edermisn bu arada ne kadar suredr tedavi oluyorsnz ve bu sureci yazarmisnz bize eminim herkes merak etcektrArkadaslar iyi aksamlar. Basdaki mesajlarinizi okuyamadm. Pko mi var sizde. Bende bu sureckerden gectm. Gluformin seker ilaci ve folikasit kullanin. Adetiniz duzene girecektr. Ocak sonunda asilama dusunuyirdm bugun kan verdm ve b hcg 491. Sok oldum. Kafamdan bu ay hamile kalabilirmiyim dusuncesini sildigim ay hamile kaldm. Allh tum isteyenlere nasip etsn. Moralinizi yuksek tutun arkadaslar
aslan pençesini içtim sonra meryem ana eli otu içtim genede bişey olmadı hastalandım gebe kalamadım malesef .. ölçtürmedim açıkçası şuan zayıflamaya çalışıyorum :)cnm sen de aslan pençesi kullanıyordun hastalanmışsın ölçtürdün işe yaramış mı?
gözünaydın canım darısıs başımıza inşallahArkadaslar iyi aksamlar. Basdaki mesajlarinizi okuyamadm. Pko mi var sizde. Bende bu sureckerden gectm. Gluformin seker ilaci ve folikasit kullanin. Adetiniz duzene girecektr. Ocak sonunda asilama dusunuyirdm bugun kan verdm ve b hcg 491. Sok oldum. Kafamdan bu ay hamile kalabilirmiyim dusuncesini sildigim ay hamile kaldm. Allh tum isteyenlere nasip etsn. Moralinizi yuksek tutun arkadaslar
şifa olur senin için inşallhgünaydınlar kızlar ben bu ay klomen kullanmayı bırakacağım. regl olmayı bekliyorum söktürücü bitti bakalım. adetim ilk günü hayıt tohumu hapı kullanacam 3 ay düzenli olarak alacam. regl düzene sokuyormuş ve hamile kalan çok kiş olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?