Herseyden once iyi bir endokrin uzmani arastir hipertroidi yaygin bir durum dogru doz ilacla hemen düzene girecek vucudun ve inaniyorum ki onu hallettigin zaman klomene bile ihtiyac duymayacaksin su durumda gebe kalmaman cok iyi cunku bebekte sikinti yapiyor herseyde bir hayir var...Çok doğru söylüyorsun önce sağlık dedim bende inş ilerde olur :)
İnş klomen e ihtiyaç kalmaz artık yoruldum iyi bir Dr araştırıyorum ama bulamadımHerseyden once iyi bir endokrin uzmani arastir hipertroidi yaygin bir durum dogru doz ilacla hemen düzene girecek vucudun ve inaniyorum ki onu hallettigin zaman klomene bile ihtiyac duymayacaksin su durumda gebe kalmaman cok iyi cunku bebekte sikinti yapiyor herseyde bir hayir var...
Nerde yaşıyorsun ?İnş klomen e ihtiyaç kalmaz artık yoruldum iyi bir Dr araştırıyorum ama bulamadımve daha tetkik i de yaptırmadım kararsızım nolacak sonum bilmiyorum
Ankara da yaşıyorum sağolsun bugün buradan bir arkadaş bir doktor önerdi medicana da Dr Yavuz selim endokrine doktoru randevu aldım bakalım o ne diyecek siİn önereceğiniz bir Dr var mı acabaNerde yaşıyorsun ?
Canim netten yorumlara baktim genel anlamda olumlu yazilmis bi arastirayim ama durumun bi cok kiside mevcut yazarim ben sana ogreninceAnkara da yaşıyorum sağolsun bugün buradan bir arkadaş bir doktor önerdi medicana da Dr Yavuz selim endokrine doktoru randevu aldım bakalım o ne diyecek siİn önereceğiniz bir Dr var mı acaba
Çok teşekkür ederim kafam öyle karışık ki anlatamam bakalım o ne diyecek bu test istenmeden önce biz korunmadık tek korkum ya hamile isen ya geç döllenme olursa sonuçta radyoaktif madde alacam sakat olura diye korkuyorum ilk kez bu at bebiş olmasın diye dua ettimCanim netten yorumlara baktim genel anlamda olumlu yazilmis bi arastirayim ama durumun bi cok kiside mevcut yazarim ben sana ogrenince
Teşekkür ederim arkadaşım:) inş bir ümit olur bana ... Böyle olumlu şeyler söylemen çok Mutlu etti beni Allah razı olsun Can'ım gönlüne göre versin rabbim inş cümlemize nasip etsin güzel hayırlı evlatlar....Gebe kalmani engelleyen durum bu doye düşünüyorum bi gorus drla hemen atoma endeksleme belki baska bir tedavi onerir sikma tatli canini herşey gonlunce olsun arkadasim
umarım hapı değişmen hayırlı olur canım :)Merhaba yeni bir kutu klomen karin agrisi nefes darligi merhaba pregnyl
Şifa olsun inşaallahMerhaba yeni bir kutu klomen karin agrisi nefes darligi merhaba pregnyl
Guldurdun ya beni allah da seni guldursun :) bende literature gecerim heralde klomen cikolata kisti yapmis 23 unde hsg cekilip direk asilama yapicaz dedi dr bugun bu ay serbestmisizdün özel günüme başladım malesef .... bugünde sağlık ocağı beni arıyorr d.... hanım bilmem kaç yaşında evlenmişsiniz gebelik ile bir işleminiz gözükmüyor bir sorununz mu var ? diye aradılar sağlık kurumlarıda seferber oldu benim için :) :)
Yok benim yumurtlama var zaten gelişmiyordu gelişmesi için verdi doktor. Gelişince de kendisi çatladı iğne vurmadan gebe kalmıştımCanim yannis duymussun klomen yumurta olusturuyo sadece,çatlatma gibi bi ozelligi yok
Bakalım hayırlısı çok değerlendiremedik 1 seferle kaldı ama nasip tabii :)Cok iyimis seninki hadi bakalim busefer hayirlisiyla olur insaalh
Canim ilacin etkisi degildir pkos lar da yumurta olusur da catlarda ama zamani belli olmaz kalitesiz olabilir bir cok kisi var pko olup gebe kalan hayirlisiyla olur insallah klomene gerek kalmazKizlar ben ekimdeki kanamamda günde 1 kez klomen kullanmıştım. Biliyorsunuz kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay kullanmadım ilaç ama çatladı yumurta :) bu klenim etkisi devam ediyor olabilir demi ? Ben sanki öyle birşey duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?