klomen kullananlar

Kızlar merhaba bende bugün doktora gittim pazartesi günü klomene baslicam bu ilk ayim olacak ve iki cmlik bi kistim var.ilk aydan hamile kalan arkadaşlar var mi acaba bana yardımcı olur musunuz

Kızlar merhaba bende bugün doktora gittim pazartesi günü klomene baslicam bu ilk ayim olacak ve iki cmlik bi kistim var.ilk aydan hamile kalan arkadaşlar var mi acaba bana yardımcı olur musunuz
canım bende geçen ay kullandım ilk defa ama serophene.. adetime 4 gün kaşdı bakalım bekliyorum..haber veririm

Kizlar benim çarşamba gece 11 gibi gelişti ilk kırmızı. 1. Gün olarak Çarşambayı mi saymaliyim perşembeyi mi ? Ona gore klomen içeceğim.

Kizlar benim çarşamba gece 11 gibi gelişti ilk kırmızı. 1. Gün olarak Çarşambayı mi saymaliyim perşembeyi mi ? Ona gore klomen içeceğim.
ne zaman yoğunlaştı kanaman perşembeyi baz alman gerekir canım ben öde aynen böyle olmuştum salı gece oldum perşembe iknci gün diye doktordaydım

Son düzenleme:
ne zaman yoğunlaştı kanaman perşembeyi baz alman gerekir canım ben öde aynen böyle olmuştum salı gece oldum perşembe iknci gün diye doktordaydım
Carsamba gece direk kanama başladı. Öncesinde lekelenme filan olmadı. Dimi mantıklı olan perşembeyi 1 saymak. Çok sağol

arkadaslar ben bu ay klomen kullandım yumurtamın çatlayacagı gun kasıklarım inanılmaz agrıdı ama yumurta akı kıvamında bı akıntı gelmedi ne o gun ne ondan once ne de o gunden sonra yumurtam çatlamadıgı anlamına mı gekıyıor acaba boyle bır durum yasayan var mı

Benimde her yumurtamın çatladığında gelmiyor o akıntı. Bazen geliyosa bazen gelmiyo. Ame ben ovulasyon tespitlerde takip ediyorum

Benimde her yumurtamın çatladığında gelmiyor o akıntı. Bazen geliyosa bazen gelmiyo. Ame ben ovulasyon tespitlerde takip ediyorum
bende akıntı gelmeyınce çatlamadı sandım. o gunu değerlendırdım inanılmaz agrım vardı ertesi gun kalktıgımda gecmişti. ayın 13unde çatladı sanırım nasıp ayın 27 sını bekliyorum

Kizlar reglin 5. Günü klomene başladım bu ay yine günde 1 tane ile. Dua edin yine fayda etsin bu sefer sağlıklı bir gebelik nasıl etsin Rabbim. Ama şöyle bir durum var cuma bitecek ilaç. Ben salı kontrole gidebileceğm takip için yanı 4gun sonra sorun olur mu sizce ?

Merhabalar bende klomen kullanmaya başladım kullanıp hamile olanlar varmı beni bilgilendirirmisiniz acaba bugün başladım kullanmaya eğer okuyan ve bu konuya vakıf olan varsa lutfen yazın teşekkürler

Bana daha aşılama demedi ama ilaçlar bitince bakıcaz duruma göre inşallah güzel bi sonuç alırım süt hormonlari cokkkk yüksek cikti bende

Merhabalar bende klomen kullanmaya başladım kullanıp hamile olanlar varmı beni bilgilendirirmisiniz acaba bugün başladım kullanmaya eğer okuyan ve bu konuya vakıf olan varsa lutfen yazın teşekkürler
Ben ekimin sonunda kullandım ve kasımda gebelik yaşadım maalesef yumurta kalitesizdi kimyasal gebelik yaşadım. Ama çok sukur ilaç sayesinde döllenme olduğu için mutluyum. Bu ay yine kullanacağım günde 1 tane. İnşaallah bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşarım. Hepimiz için dualar elbette.

İnşallah canım faydası olsun inşallah bol bol dua ediyoruz birbirimize anne olmayi bizde tadalım insallah

kızlar ben bugün clear blue digital gebelik testi yaptım negatif çıktı adet olmam gereken tarih yarın..olsa negatif çıkmazdı heralde dimi.. daha önce kullanan varmı bu testten..boşuna umutlanmak istemem

Ben hiç kullanmadım o testi canım ama yinede hiç bir test tam sonuç vermeyebilir en güvenliği kan testi ama yinede farklı bir test alıp yapabilirsin aklında soru işareti kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…