klomen kullananlar

1-2 güne belli olur zaten canım beklerim artık..bugün negatifi görünce çok umutlanmak istemiyorum artık..sonrası kötü oluyor çünkü

Çok üzüldüm allah gönlünüze göre versin inşallah. Doktorlar ne diyor peki. Bende ilk defa geçen ay serophene başladım doktor 6 ay boyunca bu ilaçla şansımızı denicez dedi. Nasip artık gerisi

Kızlar bu ay 2. Ne klomrn kullandım adetime 1 hafta kaldı 3 gündür kahverengine çamur gibi lekelenme yaşadım. Sabah lekelenme kesildi acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeyebaşladım . var mı tecrübesi olan acaba :)

Valla onu bilemem ama ben ikinci kez gittiğimde tahlil istedi.ilk gittiğimde ultrasonda baktı ve sorun görmedi kan istedi kanda süt hormonu yüksek cikti işte

Kizlar aranizda yeniyim. Bende 3 yillik evliyim bebek dusunuyoruz.pco luyum ve adet duzensizligim var..bi kere klomen denedim olmadi. Lh hormonum cok yüksekti.bi türlü düşmüyordu. Dr glifor seker hapi vermisti bi sure kullandim ama dogruyu soylemek gerekirse duzenli olarak kullanmadim. Hayit tohumunun hormonlari düşürdüğünü duydum. Hayit tohumuna basladiktan sonraki ay kendiligimden adet gördüm ve hemen dr.a gittim. Hormonlariminda düştüğünü farkettim. Bu ay tekrar klomen kullandim. Yarin dr.a gitcem.calismalar devam ediyo bakalim. Kisacasi kesinlikle hayit tohumunu adet duzensizligi yasayan arkadaslar kullansinlar. Rabbim hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Klomenin 3. Gününde kasık ağrım ve beyaz akıntı başladı. Koyu kıvamda hatta jöle gibi ve şeffaf. Geçen kullandığımda da böyle mıydı tam hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…