Suan hangi tedaviyi goruyorsn ona gore olabilir mesela ben bu belirtileri suan hamileligimde yasiyorumAffınıza sığınarak yazıyorum şuan. Bugün karnım acayip burkuluyor ishal belirtisi vardı hep az önce çok kötü oldum ve yine o beyz jöle gibi akıntı geldi az da değildi baya geldi. Parça parça gibi öyle sulu yada yapışkan değil koyu. Korktum bi an ne bu diye... Var mı yaşayan bunu ?
Tebrikler kaç haftalıksın:) Pko var bende. Hamile kalabilmek icin kullanıyorum. Hamilelik yok eminim daha pazartesi günü muayene oldum.Suan hangi tedaviyi goruyorsn ona gore olabilir mesela ben bu belirtileri suan hamileligimde yasiyorum
canım yumurtan çatlamış benceAffınıza sığınarak yazıyorum şuan. Bugün karnım acayip burkuluyor ishal belirtisi vardı hep az önce çok kötü oldum ve yine o beyz jöle gibi akıntı geldi az da değildi baya geldi. Parça parça gibi öyle sulu yada yapışkan değil koyu. Korktum bi an ne bu diye... Var mı yaşayan bunu ?
8-10 cm civarında uzun mu ?canım yumurtan çatlamış bence
Ben 5 inci haftamin icndeyim canm asilama ile kaldm sukurki ins seninde olurTebrikler kaç haftalıksın:) Pko var bende. Hamile kalabilmek icin kullanıyorum. Hamilelik yok eminim daha pazartesi günü muayene oldum.
Yok canım ya ateş takibi yapıyorum henüz çatlamadi. O akıntıdan değil bu farklı uzamıyor parça olarak kalıyor.canım yumurtan çatlamış bence
Amin inşaallah her ay aynı umutla devam. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Ben 5 inci haftamin icndeyim canm asilama ile kaldm sukurki ins seninde olur
Saol canm Rabbim en kisa zamanda sizide sevindrsn insAmin inşaallah her ay aynı umutla devam. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
allah allahhh inşallah kötü bişey değildir canım geçmişolsunYok canım ya ateş takibi yapıyorum henüz çatlamadi. O akıntıdan değil bu farklı uzamıyor parça olarak kalıyor.
Bugün gelmedi çok şükür tekrar. Ama dün çok geldi. İnşaallah gereksiz foliküller temizlenmiştirallah allahhh inşallah kötü bişey değildir canım geçmişolsun
5. Gün benimkikızlar siz klomane adetin kacıncı gunu basladınız
Yumurtanın durumuna yada adet döngüsune gore olabilirgecen ay bende 5 gun baslamıstımda bazıları 3 gun basliyo neden ki
aslında doktorum bana hiç sormadı adet dongumu zaten pkoluyum da duzen yok yani ama ben bu ay 3 gun basladım nolur kiiYumurtanın durumuna yada adet döngüsune gore olabilir
Kendin mi başladın ? Doktor kontrolünde mi ?aslında doktorum bana hiç sormadı adet dongumu zaten pkoluyum da duzen yok yani ama ben bu ay 3 gun basladım nolur kii
5, günü başlanacakmış ama benmi yanlış anladım bilmem ben ilk gün başlayıp 5. güne kadar içtim ama ona rağmen sağlıklı bir yumurtam olmuş..bu sefer adetin 5. günü başlıcamkızlar siz klomane adetin kacıncı gunu basladınız
bu ay kendim 3 gunu basladım gecen ay 5 gunu basla demişti doktor bakalım ne dıycek haftaya konrolum varKendin mi başladın ? Doktor kontrolünde mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?