klomen kullananlar

Affınıza sığınarak yazıyorum şuan. Bugün karnım acayip burkuluyor ishal belirtisi vardı hep az önce çok kötü oldum ve yine o beyz jöle gibi akıntı geldi az da değildi baya geldi. Parça parça gibi öyle sulu yada yapışkan değil koyu. Korktum bi an ne bu diye... Var mı yaşayan bunu ?

Suan hangi tedaviyi goruyorsn ona gore olabilir mesela ben bu belirtileri suan hamileligimde yasiyorum

canım yumurtan çatlamış bence

kızlar siz klomane adetin kacıncı gunu basladınız
5, günü başlanacakmış ama benmi yanlış anladım bilmem ben ilk gün başlayıp 5. güne kadar içtim ama ona rağmen sağlıklı bir yumurtam olmuş..bu sefer adetin 5. günü başlıcam

bi de kızlat eger ovulasyon testi kullanıyosanız catlatma iğnesinden sonra pozitif cıkar cunku test bhcg yi lh hormonuyla karıstırıyomuş oyuzden sonuç yanlış olabilir yani yumurtanız belkide o aksam çatlamamış olabilir sanırım bana oyle olsu cunku iğneden 17 gun sonra adet oldum yani böyle dusunuyorum dogrumu bilemem doktora sormadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…