ilk ay 5. günü sonra dr batı gelişen yumurtan yok malese önümüzdeki ay 3. gün iç dedi ve 3. günü içtimkızlar siz klomane adetin kacıncı gunu basladınız
klomen kullandıktan sonra kendi kendine her ay adet olcaksın canım benim bebek olmadı ama adet düzenimi süper düzene soktu 15 yıldır nerdeyse kendi kendime adet olmuyordum ya 3 ayda bir yada ilaçla oluyordum düşün ? klomen bu konuda süper ..bebekte nasip işi hayırlısıyla olur inşallah ..aslında doktorum bana hiç sormadı adet dongumu zaten pkoluyum da duzen yok yani ama ben bu ay 3 gun basladım nolur kii
klomen kullanırken birlikte olmak 5 iz 6 tız gebelik riski olur dedi doktorum bana klomeni iç 2 gün sonra birlikte olmaya başla dedi içerken iyi olmaz seninm için dedi canım .istersen hastaneyi arayıp dr unu bağlat sor daha iyi olur emin adımlarla yürürsünMerhaba..
Çikolata Kistim var doktorum klomen verdi kasım da gittim 3 ay sonra başla dedi sadece.Bende başladım. Şimdi doktor gitmedim.Yumurtalık takibi için gitmem gerekiyor sanırım ama bana bir şey demedi. Sadece 14. 16. ve 18. birliktelik dedi. Bana yardımcı olabilir misiniz. İlaç kullanırken birliktelik olması gerekiyor mu panik yaptım.Yanlış veya eksik ilerlemek istemiyorum.
klomen kullanırken birlikte olmak 5 iz 6 tız gebelik riski olur dedi doktorum bana klomeni iç 2 gün sonra birlikte olmaya başla dedi içerken iyi olmaz seninm için dedi canım .istersen hastaneyi arayıp dr unu bağlat sor daha iyi olur emin adımlarla yürürsün
bende 3 gün başladım cnm doktor sorun olmaz dedi bugun sen kaçıncı ayındasın klomeninilk ay 5. günü sonra dr batı gelişen yumurtan yok malese önümüzdeki ay 3. gün iç dedi ve 3. günü içtim
ne için verdi cnm yumurta geliştirici bide vitamin mi buKizlar aranızda folic trio kullanan duyan var mı? Eczaneden onu aldım da bugün.
Folik asit kullanıyorum zaten bitti kendim aldım. Evet pko var ondan kullanıyorum.ne için verdi cnm yumurta geliştirici bide vitamin mi bu
bugün doktorum bana bi ilaç adı söyledi klomenle beraber hergün içebilirsin dedi ama tam adını bilmiyorum daha almadımFolik asit kullanıyorum zaten bitti kendim aldım. Evet pko var ondan kullanıyorum.
Niye takibini yapmak için çağırmıyor ki.Tamam teşekkür ederim biri ararken beşiz oy oy oyyyy
nerdeeee keşke olsa aslında ömür boyu çocuğumuz olmadı olmuyor derdi olmaz :) :)Tamam teşekkür ederim biri ararken beşiz oy oy oyyyy
Niye takibini yapmak için çağırmıyor ki.
nerdeeee keşke olsa aslında ömür boyu çocuğumuz olmadı olmuyor derdi olmaz :) :)
Bence başka doktora git ya sonuçta hormon alıyorsun ve uzun süre kullanacağın bir şey değil kullanmışken işe yarasın. Sonra aşılama dicek tüp bebek dicek onlar çok daha maliyetliİnan bir fikrim yok. Bende ya Allah Bismillah diyip içiyorum
benimde ikinci ayım kaçıncı gündesinkızlar bu ay benimde ikinci ayım.. hayırlısı bakalım bi an önce kavuşalım istediğimize
foğrafın kalitesi biraz bozuk yaa offf böle cıkıyoarkadaşlar acil cevap lütfen...adetim 15 ocaktı olmadım .. dünde saat öğlen vakti kahverengi bi damla geldi sonra bugün oldu yani ikinci günüm aynı miktarda kahverengi yine geldi ve gögüslerimin içinde sanki top top sert bişeyler var taş gibi şimdide gün ortası dayanamadım idrar testi yaptım sonuç bu ..değerlendirirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?