klomen kullananlar

aslında doktorum bana hiç sormadı adet dongumu zaten pkoluyum da duzen yok yani ama ben bu ay 3 gun basladım nolur kii
klomen kullandıktan sonra kendi kendine her ay adet olcaksın canım benim bebek olmadı ama adet düzenimi süper düzene soktu 15 yıldır nerdeyse kendi kendime adet olmuyordum ya 3 ayda bir yada ilaçla oluyordum düşün ? klomen bu konuda süper ..bebekte nasip işi hayırlısıyla olur inşallah ..

Merhaba..

Çikolata Kistim var doktorum klomen verdi kasım da gittim 3 ay sonra başla dedi sadece.Bende başladım. Şimdi doktor gitmedim.Yumurtalık takibi için gitmem gerekiyor sanırım ama bana bir şey demedi. Sadece 14. 16. ve 18. birliktelik dedi. Bana yardımcı olabilir misiniz. İlaç kullanırken birliktelik olması gerekiyor mu panik yaptım.Yanlış veya eksik ilerlemek istemiyorum.

klomen kullanırken birlikte olmak 5 iz 6 tız gebelik riski olur dedi doktorum bana klomeni iç 2 gün sonra birlikte olmaya başla dedi içerken iyi olmaz seninm için dedi canım .istersen hastaneyi arayıp dr unu bağlat sor daha iyi olur emin adımlarla yürürsün

Tamam teşekkür ederim biri ararken beşiz oy oy oyyyy

kızlar klomen kullandım yine bu ay 2 ayım bu arada, neyse ilaç biteli 2 günümdü bugun doktora gittim erken ama başka gun randevu bulamadım bir yumurta gördü doktorum ama 14 mm daha, tekrar cuma gidicem ve yeterli olgunluğa uulaşmış mı diye bakıcaz şimdi diyosunuz ya klomen kullanırken dördüz beşiz nasıl olabilirki daha yumurta büyümemişken çünkü ilaç bittikten en erken 4 gün sonra olgunlaşıyo bu durumda ilacı kullanırken gebelik oluşmaması lazım çünkü yumurta yokki öyle değil mi anlayamadım

Kizlar aranızda folic trio kullanan duyan var mı? Eczaneden onu aldım da bugün.

kızlar bu ay benimde ikinci ayım.. hayırlısı bakalım bi an önce kavuşalım istediğimize

arkadaşlar acil cevap lütfen...adetim 15 ocaktı olmadım .. dünde saat öğlen vakti kahverengi bi damla geldi sonra bugün oldu yani ikinci günüm aynı miktarda kahverengi yine geldi ve gögüslerimin içinde sanki top top sert bişeyler var taş gibi şimdide gün ortası dayanamadım idrar testi yaptım sonuç bu ..değerlendirirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• DSCN2060.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 63
  • DSCN2061.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 50
foğrafın kalitesi biraz bozuk yaa offf böle cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…