Klomen kullanım sonrası

Yok canım ben zaten gideceğim ama adet günümü bekliyorum adetin üçüncü günü gidiyormuş sanırım

Benimki de aynı olursa olur olmazsa var zaten diyo 5 yaşında kızım var benimde

Acaba ne kadar işe yarıyor çok merak ediyorum siz yeni mi başladınız ilaca ? Birde sorununuz nedir
Valla aslinda belli bir sirunda degil yumurta rezervim dusuk o da yasa bagli. Bakalim denicem. Klomen kullanirken iliskiye giriyor musunuz kizlar doktpr bana klomen kullanimi bittikten sonra 5 gun yasak koydu

Selam canım naptın ben bugün gittim küstüm bitmiş tekrar klomen verdi ama bu defa düşük dozda

Selam canım naptın ben bugün gittim küstüm bitmiş tekrar klomen verdi ama bu defa düşük dozda
Öyle mj tekrar başladın mı klomene eşim tedaviyi istemiyo benim canım ya ben de olmadı diye düşünüyorum bu ay hiç umudum yok adetimi bekliyorum bugün iğnenin 12. Günü daha gece Kasık ağrım çok oldu adet olacak gibi bı kaç güne adet olurum senin iğnenin kaçıncı gününde lekelenmen olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…