- 20 Şubat 2019
- 1.278
- 520
- 123
- 33
- Konu Sahibi gazi27162025
-
Hayırlısı olsun canım inşallah tutunmustur bebeğinBende ilacı kullandığından beri gosgus ağrılarım var midem bulaniyo ama kusma gibi değil arada bu kasık sancilanmalarim var adet Olcam gibiyim ama hayırlısı benim mide bulantım adetlerimde de oluyodu
Hayırlısı olsun canım inşallah tutunmustur bebeğinbelirti olmadıkça daha da üzülüyorum canım inan elimde olsa elim de değil o kadar çok çok istiyorum o kadar hasretim ki o duyguya artık karnıma dokunaya haya ediyorum önceden birgün gelip bana tutunacagina inanıyorum derdim şimdi artık öyle düşünemiyorum. Çok zor bi sürec gerçekten kimseyle konusamadigin kendi içinde halletmeye çalıştığın bı üzüntü. İnşaallah birgün olur hayalimi yaşarım duamı yaşarım zamanı bu ay değil demekki. Sen test yaptın mı ne zaman yapacaksı
Aminn canım tüm isteyene inşallah rabbim nasip etsin seninki de olur Allah'ın izniyle zaten iki evladın varmış çok şükür bı daha hayli hayli olurYapmadım canım pazartesi randevum var doktorda öğrenmek istiyorum testlere guvenemiyorum içim içimi yiyo benimde pek umudum yok benim iki çocuğum var senin ilk galiba inşallah benden önce seninki olur çok şükür bir kızım bir oğlum var eşimle istedigimiz için üçüncü yü
Merhaba araştırırken konunuzu gördüm benim de bir çocuğum var kendi kendine olmuştu 2. Çocuk bir senedir olmuyor doktora gideceğim adet günümü bekliyorum sonuçlarınızı buradan yazar mısınız çok merak ediyorum
İnşallah istediğin sonucu almissindir canım orda hamile olduğunu öğrenirsin. Durumunu bildir ne olursa olsun.. tedaviye devam edecek misin benim eşim istemiyo bi daha doktora gitmeyelim diyoYapmadım canım pazartesi randevum var doktorda öğrenmek istiyorum testlere guvenemiyorum içim içimi yiyo benimde pek umudum yok benim iki çocuğum var senin ilk galiba inşallah benden önce seninki olur çok şükür bir kızım bir oğlum var eşimle istedigimiz için üçüncü yü
Acaba ne kadar işe yarıyor çok merak ediyorum siz yeni mi başladınız ilaca ? Birde sorununuz nedirmerhaba bende aynı durumdayımvalla bekleyelım bakalım dokoroa gıttım klomen verdı 5 gun sabah tek doz. bir de ecopirin diye bi hap
Canım umutsuz olma belki tutmuştur bu ay ben yerinde olsam hergün test yapmıştımİnşallah istediğin sonucu almissindir canım orda hamile olduğunu öğrenirsin. Durumunu bildir ne olursa olsun.. tedaviye devam edecek misin benim eşim istemiyo bi daha doktora gitmeyelim diyo
malesef lekem geldi şimdi canım gününden önce koyu kahverengi büyük ihtimal olmadı hayırlısı olsunİnşallah istediğin sonucu almissindir canım orda hamile olduğunu öğrenirsin. Durumunu bildir ne olursa olsun.. tedaviye devam edecek misin benim eşim istemiyo bi daha doktora gitmeyelim diyo
Hayırlısı olsun canım hiç kafaya takma bend şimdiden kendimi ikna ettim benimde umudum yok bu ayda gelemeyeck başka ayda gelecek inşallah mucizelerimizmalesef lekem geldi şimdi canım gününden önce koyu kahverengi büyük ihtimal olmadı hayırlısı olsun
Hiç belirtim olmadığı için test yapma hevesim de yok canım ya iğnenin daha 10. Günü zaten benim haftaya Çarşamba Perşembe gününe kadar adet olmazsam eğer Çarşamba günü yapmayı düşünüyorum negatifi görüp rahatlamak bu ayı da bitirmek istiyorum artık hayırlısıyla diğer aya umutlarla gene başlarızCanım umutsuz olma belki tutmuştur bu ay ben yerinde olsam hergün test yapmıştım
İnşallah canım sen şuan öyle hissediyorsun kabullendin ama belkide seninsevindirir minikHayırlısı olsun canım hiç kafaya takma bend şimdiden kendimi ikna ettim benimde umudum yok bu ayda gelemeyeck başka ayda gelecek inşallah mucizelerimiz
Kaç gün vardı daha adetine canım iğnenin kaçıncı günündeydin benim de mi günümden erken gelir acaba merak ediyorum bende iğnenin 10. Günü daha benimmalesef lekem geldi şimdi canım gününden önce koyu kahverengi büyük ihtimal olmadı hayırlısı olsun
Ben iğne kullanmadım canım sadece klomen hap kullandım geçen ay 17 sine adet oldum şimdi 18 lekem geldi yinede doktora gideceğim kist olmuştu yumurtanın biriKaç gün vardı daha adetine canım iğnenin kaçıncı günündeydin benim de mi günümden erken gelir acaba merak ediyorum bende iğnenin 10. Günü daha benim
Hiç bi his yok canım benim genel de his olmadığında olumlu sonuc da almıyorum adetle bitiriyorum içime doğar benim genel deİnşallah canım sen şuan öyle hissediyorsun kabullendin ama belkide seninsevindirir minik
Git canım en azından iicjn rahat olur Klomen kullanımında da bazen gününden erken adet olma ihtimali varmış da ya erken yada bi kaç gün gecikmeli olabiliyormus Klomenden dolayı. Sen o zaman gebelik testi de yaptın mi yoksa bekliyor muydunBen iğne kullanmadım canım sadece klomen hap kullandım geçen ay 17 sine adet oldum şimdi 18 lekem geldi yinede doktora gideceğim kist olmuştu yumurtanın biri
İğnenin 10. günü Yalanci pozitifi görme ihtimali çok yüksek zaten canım yalan dan onu görmeye yüreğim hiç dayanmazCanım umutsuz olma belki tutmuştur bu ay ben yerinde olsam hergün test yapmıştım
Yapmadım hastanede öğrenmek istiyordum ama malesef olmadiGit canım en azından iicjn rahat olur Klomen kullanımında da bazen gününden erken adet olma ihtimali varmış da ya erken yada bi kaç gün gecikmeli olabiliyormus Klomenden dolayı. Sen o zaman gebelik testi de yaptın mi yoksa bekliyor muydun
Lekelenmen koyu kahve rengi o zaman Pembe değil demiYapmadım hastanede öğrenmek istiyordum ama malesef olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?