• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanım sonrası

İğnenin 10. günü Yalanci pozitifi görme ihtimali çok yüksek zaten canım yalan dan onu görmeye yüreğim hiç dayanmaz 🙂 tedavi hakkında sen ne düşündün gitmeyi düşünüyor musun doktora ilacın etkisi olmayanlara bakıp gitmeyi erteleme canım belki sana faydası olur herkesin vücudu farkli
Yok canım ben zaten gideceğim ama adet günümü bekliyorum adetin üçüncü günü gidiyormuş sanırım

Farketmiyo canım ben dayanamadım 2. günü gittim 2 yada 3. günü gitsen de oluyo
Adet olayım da heyecanla bekliyorum bende çok sıkıldım her ay acaba oldu mu diye düşünmekten eşimin umrunda değil zaten bir tane var olursa olur diyor ama kardeş lazım senin ki kaç yaşında şuan benim ki 4

Adet olayım da heyecanla bekliyorum bende çok sıkıldım her ay acaba oldu mu diye düşünmekten eşimin umrunda değil zaten bir tane var olursa olur diyor ama kardeş lazım senin ki kaç yaşında şuan benim ki 4
Benimki de aynı olursa olur olmazsa var zaten diyo 5 yaşında kızım var benimde

Acaba ne kadar işe yarıyor çok merak ediyorum siz yeni mi başladınız ilaca ? Birde sorununuz nedir
Valla aslinda belli bir sirunda degil yumurta rezervim dusuk o da yasa bagli. Bakalim denicem. Klomen kullanirken iliskiye giriyor musunuz kizlar doktpr bana klomen kullanimi bittikten sonra 5 gun yasak koydu

Back
X