Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğnenin 10. günü Yalanci pozitifi görme ihtimali çok yüksek zaten canım yalan dan onu görmeye yüreğim hiç dayanmaz tedavi hakkında sen ne düşündün gitmeyi düşünüyor musun doktora ilacın etkisi olmayanlara bakıp gitmeyi erteleme canım belki sana faydası olur herkesin vücudu farkli
Adet olayım da heyecanla bekliyorum bende çok sıkıldım her ay acaba oldu mu diye düşünmekten eşimin umrunda değil zaten bir tane var olursa olur diyor ama kardeş lazım senin ki kaç yaşında şuan benim ki 4
Adet olayım da heyecanla bekliyorum bende çok sıkıldım her ay acaba oldu mu diye düşünmekten eşimin umrunda değil zaten bir tane var olursa olur diyor ama kardeş lazım senin ki kaç yaşında şuan benim ki 4
Valla aslinda belli bir sirunda degil yumurta rezervim dusuk o da yasa bagli. Bakalim denicem. Klomen kullanirken iliskiye giriyor musunuz kizlar doktpr bana klomen kullanimi bittikten sonra 5 gun yasak koydu