• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanım sonrası

İğnenin 10. günü Yalanci pozitifi görme ihtimali çok yüksek zaten canım yalan dan onu görmeye yüreğim hiç dayanmaz 🙂 tedavi hakkında sen ne düşündün gitmeyi düşünüyor musun doktora ilacın etkisi olmayanlara bakıp gitmeyi erteleme canım belki sana faydası olur herkesin vücudu farkli
Yok canım ben zaten gideceğim ama adet günümü bekliyorum adetin üçüncü günü gidiyormuş sanırım

Adet olayım da heyecanla bekliyorum bende çok sıkıldım her ay acaba oldu mu diye düşünmekten eşimin umrunda değil zaten bir tane var olursa olur diyor ama kardeş lazım senin ki kaç yaşında şuan benim ki 4
Benimki de aynı olursa olur olmazsa var zaten diyo 5 yaşında kızım var benimde

Acaba ne kadar işe yarıyor çok merak ediyorum siz yeni mi başladınız ilaca ? Birde sorununuz nedir
Valla aslinda belli bir sirunda degil yumurta rezervim dusuk o da yasa bagli. Bakalim denicem. Klomen kullanirken iliskiye giriyor musunuz kizlar doktpr bana klomen kullanimi bittikten sonra 5 gun yasak koydu

Selam canım naptın ben bugün gittim küstüm bitmiş tekrar klomen verdi ama bu defa düşük dozda

Selam canım naptın ben bugün gittim küstüm bitmiş tekrar klomen verdi ama bu defa düşük dozda
Öyle mj tekrar başladın mı klomene eşim tedaviyi istemiyo benim canım ya ben de olmadı diye düşünüyorum bu ay hiç umudum yok adetimi bekliyorum bugün iğnenin 12. Günü daha gece Kasık ağrım çok oldu adet olacak gibi bı kaç güne adet olurum senin iğnenin kaçıncı gününde lekelenmen olmuştu

Ben bide iğnenin sadece 36. Saatini degerlendirebildim diğer günleri degerlendiremedim. Gebelik bundan dolayı da olmamis olabilir
dila hanım merhaba klomenı doktor size nasıl kullandırdı. bana klomen bittikten sonra 21inde bitiyor 26sına kadar ılışkı yasak dedı 26 27 28 ilişki önerdi. normalde bitince gün aşırı ilişki olmuyor muydu

dila hanım merhaba klomenı doktor size nasıl kullandırdı. bana klomen bittikten sonra 21inde bitiyor 26sına kadar ılışkı yasak dedı 26 27 28 ilişki önerdi. normalde bitince gün aşırı ilişki olmuyor muydu
Evet öyle gün aşırı olmasi gerekiyo bana doktorum öyle demişti çatlatma iğnesinden sonra da gün aşırıyi önerdi ama ben malesef değerlendiremedim. Çatlatma iğnesinden sonra ki gün aşırı devam etmek daha çok gebelik sağlayamaya yardımcı sanırım yumurta çatladigi ana denk gelmesi için sperm üç gün yada 2 gün canlı kalıyo diyorlar ama sperm kalitesi düşükse o zaman canlı kalır mı bilmiyorum ben sadece o saati degerlendirdigim için gebelikte olmadi gibi geliyo hayırlısı bakalım

Canım benim kusura bakma ya sana iğnenin kaçıncı gününde geldi deyip duruyorum sen iğne olmadın şimdi hatırladım 🙂 ben iğne olunca kafam oraya gidiyo sürekli bide iğnenin kaçıncı gününde adet olurum onu düşündüğüm için. Genel de 14. Gün adet olunur diyo internette bakalım ne olur ne gelir

Evet öyle gün aşırı olmasi gerekiyo bana doktorum öyle demişti çatlatma iğnesinden sonra da gün aşırıyi önerdi ama ben malesef değerlendiremedim. Çatlatma iğnesinden sonra ki gün aşırı devam etmek daha çok gebelik sağlayamaya yardımcı sanırım yumurta çatladigi ana denk gelmesi için sperm üç gün yada 2 gün canlı kalıyo diyorlar ama sperm kalitesi düşükse o zaman canlı kalır mı bilmiyorum ben sadece o saati degerlendirdigim için gebelikte olmadi gibi geliyo hayırlısı bakalım

işte bende sasırdım yasak koymasına neyse gercı dedıgı tarıhlerde yumurtlama olacak sanırım deneyip gorelım aynen. nasip kısmet inşallah rabbım hayurlısını versın.

Adetin 2. Günü başladım 5 gün kullandım canım sabah akşam şeklinde 2 gün sonra kontrole gittim 3 tane yumurtan oluşmuş dedi o kadar sevindim ki sanki hamile kalmisim gibi içim de bi heycan vardi. Sonra iğne verdi şu gün yap iğnenin ertesi günü ilişki olsun sonra gün aşırı devam edin dedi ama ben gün aşıri devam edemedim.sadece iğnenin 36. Saatini değerlendirdim yani sana doktor ne zaman başlattı klomene

işte bende sasırdım yasak koymasına neyse gercı dedıgı tarıhlerde yumurtlama olacak sanırım deneyip gorelım aynen. nasip kısmet inşallah rabbım hayurlısını versın.
Acaba çok mu yumurtan vardı kaç yumurtan gelişti çoğul gebelik ihtimali olur diye mi koydu yasak bu ilaçlar çoğul gebeligi de tetikliyomus da ondan dolayıdır belki canım

ben reglinin 6. gunu başladım o gün kontrole gitmiştim bugun baslayabilirsin dedi. bugun 4. gunum yarında içicem sabah tok gunde 1kez kullanıyorum. 30 ekim de de kontrole cagırdı. olsun vardır ondanda bir hayır.

Acaba çok mu yumurtan vardı kaç yumurtan gelişti çoğul gebelik ihtimali olur diye mi koydu yasak bu ilaçlar çoğul gebeligi de tetikliyomus da ondan dolayıdır belki canım

yok aslında düşük rezerv benim yumurtamın cok olduğnu sanmıyrum bekleyip gorelım 23unden sonra ovulasyonla takip edeyim bari bu ay. onu da hiç sevmıom ama :D

Back
X