• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanım sonrası

ben reglinin 6. gunu başladım o gün kontrole gitmiştim bugun baslayabilirsin dedi. bugun 4. gunum yarında içicem sabah tok gunde 1kez kullanıyorum. 30 ekim de de kontrole cagırdı. olsun vardır ondanda bir hayır.
Tamam daha tedavi sürecindesin kontrole gittiginde yumurtanın büyüyup büyümedigine ilacın etkisine bakacak doktorun hakkımız da hayırlısı bakalım olmasında da olmamasinda da vardır bi hayır deyip devam edeceğim yoluma canım

yok aslında düşük rezerv benim yumurtamın cok olduğnu sanmıyrum bekleyip gorelım 23unden sonra ovulasyonla takip edeyim bari bu ay. onu da hiç sevmıom ama :D
Ovulasyonla da takip edip evde klomen kullanırken o şekilde de gebelik elde eden var canım bütün şansını dene 🙂

yok aslında düşük rezerv benim yumurtamın cok olduğnu sanmıyrum bekleyip gorelım 23unden sonra ovulasyonla takip edeyim bari bu ay. onu da hiç sevmıom ama :D
Bende polikistik over var canım yumrtlama oluyo mu çatlıyo mu bilmiyorum gebelikte ondan olmuyo belki de amh degerim yüksek çok yumurtam var bu da gebeliğe engel

geçen ay bat tarihimiz aynıydı doğru mu hatırlıyorm bilemedim ama ben de klomen kullandım bu ay

okur sever evet:) aynıyız doktora mı gttın bende başladım sımdı bat 7 kasım diyor ama benim döngüm cok değişti 25 26 gunde birdi ama 30 gune cıktı ondan pek bilmıyorum.

okur sever evet:) aynıyız doktora mı gttın bende başladım sımdı bat 7 kasım diyor ama benim döngüm cok değişti 25 26 gunde birdi ama 30 gune cıktı ondan pek bilmıyorum.
aynen zaten 4 ünde beklerken 9 unda oldum ben döngüm 30a çıktı net :) adetin 3 . günü kullandım bitti bugün de kontrolüm vardı sadece büyümüş bi sıkıntı yok dedi ama ilişki ile ilgili bişe söylemedi bi dolu bi boş değerlendirme mi yapayım size doktor ne önerdi

aynen zaten 4 ünde beklerken 9 unda oldum ben döngüm 30a çıktı net :) adetin 3 . günü kullandım bitti bugün de kontrolüm vardı sadece büyümüş bi sıkıntı yok dedi ama ilişki ile ilgili bişe söylemedi bi dolu bi boş değerlendirme mi yapayım size doktor ne önerdi

ya benimde işte orda kafam karıştı ben reglinin 6. gunu (17 ekim) başladım o gun tesaduf randevu almıştım denk geldı baslayabilirsin dedi. 21 ekim sonrası ilişki yasak dedi tam 4 kez tekrarladı :) 26 27 28 üstü üste ilişki 30unda da kontrol e gel dedi. o tarıh aralıgı belkı yumurtlamam ben yıne ovulasyon testı ıle takıp edıcem 23ü itibarı ıle

ya benimde işte orda kafam karıştı ben reglinin 6. gunu (17 ekim) başladım o gun tesaduf randevu almıştım denk geldı baslayabilirsin dedi. 21 ekim sonrası ilişki yasak dedi tam 4 kez tekrarladı :) 26 27 28 üstü üste ilişki 30unda da kontrol e gel dedi. o tarıh aralıgı belkı yumurtlamam ben yıne ovulasyon testı ıle takıp edıcem 23ü itibarı ıle
bana bişe demedi sadece yumurta büyümüş bi tane dedi o kadar bilemedim. bitmedi mi senin ilaç

Öyle mj tekrar başladın mı klomene eşim tedaviyi istemiyo benim canım ya ben de olmadı diye düşünüyorum bu ay hiç umudum yok adetimi bekliyorum bugün iğnenin 12. Günü daha gece Kasık ağrım çok oldu adet olacak gibi bı kaç güne adet olurum senin iğnenin kaçıncı gününde lekelenmen olmuştu
İğne kullanmadım canım ben sadece klomen hap kullandım bu ay az dozda kullan kist olmasın dedi

Ben bide iğnenin sadece 36. Saatini degerlendirebildim diğer günleri degerlendiremedim. Gebelik bundan dolayı da olmamis olabilir
Hayırlısı olsun inşallah canım ben buayda kullanmiycaktim doktor kullan var bu hayır dedim adetin üçüncü günü yarın kullanamya başka dedi

Az doz günlük bı tane mj olmuş oluyo yani öyle mi kullanıyosun esim istese bende devam ederdim tedaviye ama ilaca karşı
İlacı kırıp yarısını sabah yarisini akşam canım çok büyümüştü kist olmuş diye yine beş gün ama düşük doz da neden konusun guzellikle ilaç sadece zaten aşırı yüklü bir tedavi değil sadece senin yumurtalıkların uyarılması icin

İlacı kırıp yarısını sabah yarisini akşam canım çok büyümüştü kist olmuş diye yine beş gün ama düşük doz da neden konusun guzellikle ilaç sadece zaten aşırı yüklü bir tedavi değil sadece senin yumurtalıkların uyarılması icin
Aynen öyle ama istemiyo canım ya ikna edemiyorum doğal yolla olacaksa olsun diyo maliyetli zaten durumumuz da yok diyo. Devlette de vermiyorlar bu ilaçları

Sen ne kullanıyorsun ki canım klomen dün aldım uygun du
Klomen uygun zaten canım muayene ücreti çok geliyo takviye ilac falan verince ilk bizim 5 bin gitti için de çatlatma iğnesinin ücreti de var tabi özelde muayene bile çok fazla ya bizim burda 2 bin sadece muayene ücreti devlete gidip klomen kullanmak istiyorum desem tedaviye devam edebilir miyim ki

Back
X