- 4 Ocak 2017
- 48
- 6
- 1
- 49
- Konu Sahibi Momandbaby
-
Insallah tutmustur kan testi kesin sonuc yaptirarkadaşlar yardımcı olun lütfenaşılamamın 22. günü kan testi yaptırmadım. bugün idrar testinde çift çizgi çıktı. sizce tutmuş mudur ?
Tedavi yaridami kesilck yksa bi tedavi sekli varmiyms canm devam edileblcek
klomen ve bi ilac daha verecekmis bu ay Zor diyorTedavi yaridami kesilck yksa bi tedavi sekli varmiyms canm devam edileblcek
Canm benm tup bebekte oyle oldu ck bekledk sonradan birden buyudu sennde oyle olablrbelki 21 yum toplanmisti 4 yumurta kaldi elimizde sennde brden buyuyeblrInsallah tutmustur kan testi kesin sonuc yaptir
klomen ve bi ilac daha verecekmis bu ay Zor diyor
Bugün 17 gun Hala yumurta 14.98 cm(
Umarim olurCanm benm tup bebekte oyle oldu ck bekledk sonradan birden buyudu sennde oyle olablrbelki 21 yum toplanmisti 4 yumurta kaldi elimizde sennde brden buyuyeblr
Olma ihtimali yuksek degrrn yerinde sayana kdr takip etmek zorunda bi gelistirici igneyle ble buyuyeblr morslini bozma o ck etkiliykUmarim olur
Bu Aydan umudum yok diyince moralim bozuldu bride bu ilac inanilmaz istahimi acti paso yiyorumOlma ihtimali yuksek degrrn yerinde sayana kdr takip etmek zorunda bi gelistirici igneyle ble buyuyeblr morslini bozma o ck etkiliyk
Istahinn acilmaso ck normal canm oyle oluyo biraz moralini bozmus ama sakin bozma aslinda onu dememesi lazm cnku senn psikolojinede bagli braz onlarn buyumesi bol bol incir ye olurmu pekmez ye bak ilerleme olucakBu Aydan umudum yok diyince moralim bozuldu bride bu ilac inanilmaz istahimi acti paso yiyorum
Klomen in dozunu arttiracak Herhalde yakin da Obez olucam bu gidisle bal falan yiyorum ama incir de yiyeyim birisi de aslan pencesi hayat tohumu nar kabugu kaynat dedi ama hergun yapamadimIstahinn acilmaso ck normal canm oyle oluyo biraz moralini bozmus ama sakin bozma aslinda onu dememesi lazm cnku senn psikolojinede bagli braz onlarn buyumesi bol bol incir ye olurmu pekmez ye bak ilerleme olucak
Hayr canm onlari yapma bu ilaclari kullanirken ters tepebiliyms bana doktorum sylemisti iyi yapicagniza kotu yapablr demisti ck buyuypte ohss de yakalanablrsn sen incir yeKlomen in dozunu arttiracak Herhalde yakin da Obez olucam bu gidisle bal falan yiyorum ama incir de yiyeyim birisi de aslan pencesi hayat tohumu nar kabugu kaynat dedi ama hergun yapamadim
Aa Gerçek ten mi klomeni kullandigim dan beri yapmiyorumHayr canm onlari yapma bu ilaclari kullanirken ters tepebiliyms bana doktorum sylemisti iyi yapicagniza kotu yapablr demisti ck buyuypte ohss de yakalanablrsn sen incir ye
Otlar biraz tehlikeli olablr canm bosver yapma hcAa Gerçek ten mi klomeni kullandigim dan beri yapmiyorum
İğnenin fiyatı nedir bi bilgin var mı yoksa daha sormadın mıHayr klomen gbi yumurta gelistirici igne adi gonal- f sanirm bende tam bilmiyorm
Igne 100 tlİğnenin fiyatı nedir bi bilgin var mı yoksa daha sormadın mı
Sormadim canim adetimi bekliyorm adet olnca gdicem baslycakmisiz nasipseİğnenin fiyatı nedir bi bilgin var mı yoksa daha sormadın mı
Ben Hayit tohum aslan pencesi ve narkabugu karisimi Yapip basliyacagim bu daha etkiliymisBende 5 aydır ikinci çocuk için klomen kullanıyorum hemde günde 4 tane alıyorum çok şükür işe yaradı geçen ay üç olğun yumurtam vardı bu ay iki tane oldu ama ikiside kiste dönüştü çatlamadı hormon değerlerim hepsi düşük rahim ince onun için olmuyor bende tedaviye iki ay ara verip hayıt tohumu içmeyi düşünüyom bu gün aldırdım elime geçer geçmez başlicam inş. Seninde hormon değerin düşükse sende iç bence araştırdım sonuç alan çok kişi var bu arada benim estradiol 32 çıktı yani baya düşük
Bende hiç bişey bilmezken toplamda 9 kez klomen kullandım ama hamilelik hiçbirinde olmadı artı aşılama da yaptırdım yine olmadı, yan etkisine gelince çikolata kisti sahibi oldum, önceden sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite idi şimdi artık bu sebebim çikolata kistim var ne yazıkki. Dikkatli kullan en fazla 3 kez kullanılması gerekirmiş zatenKlomen ilaçını ikinci kez kullanıyorum ilki başarısız oldu ikincisi için şuan 11 mm 19 ulaştığında çatlatma iğnesi olacak klomen kullanıp hamile kalamayan varmı
Yan etkilerini yaşayan oldu mu?
Bu ikinci oldu benim Zaten ucuncuden fazla yaptirmam asilama yaptiririm daha iyi gerci benim estroid hormonum dusuk o yuzden bunlari yapiyorBende hiç bişey bilmezken toplamda 9 kez klomen kullandım ama hamilelik hiçbirinde olmadı artı aşılama da yaptırdım yine olmadı, yan etkisine gelince çikolata kisti sahibi oldum, önceden sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite idi şimdi artık bu sebebim çikolata kistim var ne yazıkki. Dikkatli kullan en fazla 3 kez kullanılması gerekirmiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?