Klomen kullanıp hamile kalamayanlar

arkadaşlar yardımcı olun lütfen :KK43: aşılamamın 22. günü kan testi yaptırmadım. bugün idrar testinde çift çizgi çıktı. sizce tutmuş mudur ? :KK43:
Insallah tutmustur kan testi kesin sonuc yaptir
Tedavi yaridami kesilck yksa bi tedavi sekli varmiyms canm devam edileblcek
Tedavi yaridami kesilck yksa bi tedavi sekli varmiyms canm devam edileblcek
klomen ve bi ilac daha verecekmis bu ay Zor diyor
Bugün 17 gun Hala yumurta 14.98 cm:((

Insallah tutmustur kan testi kesin sonuc yaptir

klomen ve bi ilac daha verecekmis bu ay Zor diyor
Bugün 17 gun Hala yumurta 14.98 cm:KK43:(
Canm benm tup bebekte oyle oldu ck bekledk sonradan birden buyudu sennde oyle olablrbelki 21 yum toplanmisti 4 yumurta kaldi elimizde sennde brden buyuyeblr

Bu Aydan umudum yok diyince moralim bozuldu bride bu ilac inanilmaz istahimi acti paso yiyorum
Istahinn acilmaso ck normal canm oyle oluyo biraz moralini bozmus ama sakin bozma aslinda onu dememesi lazm cnku senn psikolojinede bagli braz onlarn buyumesi bol bol incir ye olurmu pekmez ye bak ilerleme olucak

Istahinn acilmaso ck normal canm oyle oluyo biraz moralini bozmus ama sakin bozma aslinda onu dememesi lazm cnku senn psikolojinede bagli braz onlarn buyumesi bol bol incir ye olurmu pekmez ye bak ilerleme olucak
Klomen in dozunu arttiracak Herhalde yakin da Obez olucam bu gidisle bal falan yiyorum ama incir de yiyeyim birisi de aslan pencesi hayat tohumu nar kabugu kaynat dedi ama hergun yapamadim

Klomen in dozunu arttiracak Herhalde yakin da Obez olucam bu gidisle bal falan yiyorum ama incir de yiyeyim birisi de aslan pencesi hayat tohumu nar kabugu kaynat dedi ama hergun yapamadim
Hayr canm onlari yapma bu ilaclari kullanirken ters tepebiliyms bana doktorum sylemisti iyi yapicagniza kotu yapablr demisti ck buyuypte ohss de yakalanablrsn sen incir ye

Bende 5 aydır ikinci çocuk için klomen kullanıyorum hemde günde 4 tane alıyorum çok şükür işe yaradı geçen ay üç olğun yumurtam vardı bu ay iki tane oldu ama ikiside kiste dönüştü çatlamadı hormon değerlerim hepsi düşük rahim ince onun için olmuyor bende tedaviye iki ay ara verip hayıt tohumu içmeyi düşünüyom bu gün aldırdım elime geçer geçmez başlicam inş. Seninde hormon değerin düşükse sende iç bence araştırdım sonuç alan çok kişi var bu arada benim estradiol 32 çıktı yani baya düşük

Bende 5 aydır ikinci çocuk için klomen kullanıyorum hemde günde 4 tane alıyorum çok şükür işe yaradı geçen ay üç olğun yumurtam vardı bu ay iki tane oldu ama ikiside kiste dönüştü çatlamadı hormon değerlerim hepsi düşük rahim ince onun için olmuyor bende tedaviye iki ay ara verip hayıt tohumu içmeyi düşünüyom bu gün aldırdım elime geçer geçmez başlicam inş. Seninde hormon değerin düşükse sende iç bence araştırdım sonuç alan çok kişi var bu arada benim estradiol 32 çıktı yani baya düşük
Ben Hayit tohum aslan pencesi ve narkabugu karisimi Yapip basliyacagim bu daha etkiliymis

Bugün catlatma ignesi yapilacak bakalim sonuclari ne olacak Gunde bir Adet klomen Alarak 23 gunde yumurtalar 19 cm oldu

:nazar: Klomen ilaçını ikinci kez kullanıyorum ilki başarısız oldu ikincisi için şuan 11 mm 19 ulaştığında çatlatma iğnesi olacak klomen kullanıp hamile kalamayan varmı
Yan etkilerini yaşayan oldu mu?
Bende hiç bişey bilmezken toplamda 9 kez klomen kullandım ama hamilelik hiçbirinde olmadı artı aşılama da yaptırdım yine olmadı, yan etkisine gelince çikolata kisti sahibi oldum, önceden sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite idi şimdi artık bu sebebim çikolata kistim var ne yazıkki. Dikkatli kullan en fazla 3 kez kullanılması gerekirmiş zaten

Bende hiç bişey bilmezken toplamda 9 kez klomen kullandım ama hamilelik hiçbirinde olmadı artı aşılama da yaptırdım yine olmadı, yan etkisine gelince çikolata kisti sahibi oldum, önceden sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite idi şimdi artık bu sebebim çikolata kistim var ne yazıkki. Dikkatli kullan en fazla 3 kez kullanılması gerekirmiş zaten
Bu ikinci oldu benim Zaten ucuncuden fazla yaptirmam asilama yaptiririm daha iyi gerci benim estroid hormonum dusuk o yuzden bunlari yapiyor

Merhaba bende yazmak istedim benimde 2 yildir sebebsiz cocugum olmuyor hersey normal bi yil olmayinca banada klomen verdi doktorum 5 tane günde 1 tane hep ilki basarisizdi bu haplar iki ay etkili oldugu icin bir ay kullanmadim sonraki ay yine 2. Defa buda basarisiz oldu. Daha sonra ben baktim haplar ise yaramiyor bide sogan kürünü daha sonra incir kürünü deneyim dedim ve uyguladim bi ay sogan 2. Ay incir ve havuc kürünü bunlardanda bisey olmadi simdi 3. Kez klomen kullandim bu ay catlatma igneside oldum bu sefer daha güzel iki tane yumurtam olusmustu simdi 17. Günüm idrar yolu iltihabi oldum bu ayda bosa gitti gibime geliyo bilmiyorum buna ragmen bebek tutunurmu :(
Kusura bakmayin uzun oldu biraz insallah hepimizinki tutarda artik eli ayagi dpzgün hayirli evlatlara sahip oluruz

Merhaba arkadaşlar. Ben bu ay klomen kullandım adetim 4 gün geçti fakat idrar testi negatif. Benim çikolata kisti problemim vardı geçen sene laparoskopi ile aldırmıştım, acaba yeniden mi oluştu da adet gecikti. Hiç bir dönemimde gecikme yaşamadığm için biyandan da umutlanıyorum:KK43:

Back
X