- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
oncelikle gecmis olsun cnm tedavini de olmussun artik saglikli bir sekilde gebe kalirsin insallah bence domtorundan iste klomeni ve yumurta takibi yaptir cunku yan etkileri vs olabiliyo bende kist yapti mesela basitmis ama yinede doktor kontrolunde olmasi daha iyi catladigi zaman belli oluyo iliskiye giriyosun o zaman insallah en kisa zamanda hepimiz hamis kalirizselam hanımlar,
27 yaşındayım,3 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir korunmamıza rağmen gebelik oluşmadı
gecen sene doktor muayenemde pco teşhisi konmuştu doktor klasik 1 sene deneyin olmazsa tedaviye başlarız dedi
ben bu kış bir yakınım vasıtasıyla yeni bir doktora basladım hormon testleri,hsg(rahim filmi),smear testi yapıldı pco olmadığım ortaya cıktı hormonlarım düzene girmişti,tüplerde de herhangi bir sorun tıkanıklık yok çok şükür
bu arada yara tespit etti doktor ve yakıldı 2 ay öyle kaybettik ilişki yasaktı
eşime de test verdi doktor ancak hep erteledik ekimde yaptırmayı düşünüyoruz
adetlerim düzenli 30 günde bir oluyor
bir arkadasım uzun süredir pcoydu ve klomen+çatlatma iğnesiyle ilk ayda hamile kaldı bebeğini doğurdu bile maşallah
o bana çok umut oldu klomen hiç kullanmadım kendim alıp 1 ay denesem mi diyorum günde 1 tane içerim risk almak istemiyorum ne dersiniz?
tatlimm ayni sekilde benim de 15 mm yumurtam vardi iki gun sonra gel buyurse catlatiriz drmisti iki gun sonra 18 mm olmustu igne vurundum o gun seninki daha da buyur bence 16 olmusmasallah
incir havuç kürüne devam ediyorum. ovulasyon testi de yapıyorum ama hiç pozitifi yakalayamadım. ben bu işi tek başıma yapamayacam bir daha ki ay 3 tane yumurta da olsa çatlatma iğnesini yaptıracam inş.akinti cok oldugu zsman mi catliyordu canim insallah catlamistir inciri bol bol yemrk lazim aslindq ben bubay hamilr kalamazsam gelrcrk ay kûr yapmayi dusunuyorum
Canim beyaz bir akinti oluuor. Su gibi degil de kivamli gibi. Bi gozlemle bakalim. Agri da hisssedebilirsin. Hafif ama oyle yatiracak gibi degil belli belirsiz.akinti cok oldugu zsman mi catliyordu canim insallah catlamistir inciri bol bol yemrk lazim aslindq ben bubay hamilr kalamazsam gelrcrk ay kûr yapmayi dusunuyorum
agrim olmadi da akintim oldu cnm catlamistir heralde zaten bata sekiz gun kaldi tutan tutmusturCanim beyaz bir akinti oluuor. Su gibi degil de kivamli gibi. Bi gozlemle bakalim. Agri da hisssedebilirsin. Hafif ama oyle yatiracak gibi degil belli belirsiz.
Allahim evladini sana bagislasin cnm zaten sonu biyle guzel olmasa cektiklerini unutamazsin gize alamazsin bende ilk bu ay kullaniyorum ins seningibi sonuc alirim
Allah razi olsun cwnim destegin ve de tavsiyelerin icin doktorum bana igneden sonra 36 saat sonunda iliski olsun sonra da size kalmis dedi bizde baser ust uste bazen gun ssiri devam ettik tatlimm iliskiden sonra kalcamla belimin ortasina yastik koyup uzandim bir saat falan sonrada yumurtam sagdaymis saga donup yattim insallah tutmustur basta cok umutluydum simdi bir korku baslaadi olmicak gibisinden belirti hic yok cunku Allahim herseyin hayirlisini nasip eylesin kimseciklerin evini bebek seslerinden cocuklarin guluslerinden eksikk etmesin sende guzelce buyutursun insallah cnm ne kadar oldu ikinci planlari varmiİnşallah tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşursun inşallah. Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın, isteyenlerin de kucaklarını boş bırakmasın. Dualarım sizlerle çünkü ben de aynı süreçten geçtim ve sizleri çok iyi anlıyorum.
Klomen kullanırken günleri saymada çok dikkatli olunmalı ve doktorun verdiği ilişki günlerine sadık kalınmalı. Bir de ilişkiden sonra kalçanın altına bir yastık koyarak beklemelisin hemen kalkma. Ben herhangi bir kür uygulamadım fakat bu sürede nar tarçın gibi yiyecekler tüketmemende fayda var diye biliyorum. Hayırlı haberlerini yazmanı nasip etsin Rabbim :))
kizlar gunsydinlsr nasilsiniz calismalar ne alemdene var neyokk merak ediyorum sizleri benim bata 4 gun kaldi gogus uclarim aciyo dokunamiyorum belim agriyo ama o hep adet olacagim zaman agrir saten.. sizlerde belirti var mi bu aralar destek olalim istedim birbirimize insallah guzel haberler veririz opuyorummmincir havuç kürüne devam ediyorum. ovulasyon testi de yapıyorum ama hiç pozitifi yakalayamadım. ben bu işi tek başıma yapamayacam bir daha ki ay 3 tane yumurta da olsa çatlatma iğnesini yaptıracam inş.
tatlimmm merhaba nerelerdesin kactin gittininşallah tatlım ağrım oluyor ama bakalım :)
tatlimmm merhaba nerelerdesin kactin gittinbat ne zanandi senin belirtiler nasil heyecan var mi
hayirlisi olsun canim benim insallah tutar guzel guzel saglikli evlatlarin olur cok beklemedenŞekerim çarşamba çatlama iğnemi oldum beklemedeyim sen napiyorsun batima daha var
hayirlisi olsun canim benim insallah tutar guzel guzel saglikli evlatlarin olur cok beklemedenbenim pek umudum kalmadi bata dort gun var ve ben hep adet olmazdan oncrki iliskilerimde aci olur rahim asagi geldigi icin bilirim ki adet olucam bu ay yine boyle oldu cok uzuldum bugun aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.
insallah canim her ay adet olmazdan birkac gun onceki iliskilerde baski oluyo caanim aciyo sonra adet oluyorum iste.gogus uclarimda hala cok aciyo klomenin yan etkisi galibaAy cnm ya hemen pes etme amin inşallah hepimizin bebeği olur o duyguyu tadariz çok üzme kendini belki geç döllenme olur umudunu yitirme rahim in asagida olduğunu ilişkide mi anlıyorsun?
insallah canim her ay adet olmazdan birkac gun onceki iliskilerde baski oluyo caanim aciyo sonra adet oluyorum iste.gogus uclarimda hala cok aciyo klomenin yan etkisi galiba
sen yinede tek iliskiule kalma cnm birkac gun degerlendir yinede ins saglam tutunur bebis. hislerimin beni yaniltmasini cok ist3rdimmm. bende klomeni vve igneyi ilk kullandim . adet olursam sogan kuru uygulayacagim esim de keci boynuzu pekmezi icecek cnmŞekerim çok şaşırdım ilk defa sende duyuyorum. Onu hissetmen felan baya hassasisiz sanırım :) bende klomen kullandım ilk kez 9 ay olmayınca çarşamba Vuruldum dün gece den beri kasıklarım ağrıyor hassaslasmis hissediyorum. Bide ilişkide agrim oldu acaba kacirdik mi yanlış mı yaptık ama doktor iğneden 36 saat sonra dediği saatte yaptık :/
sen yinede tek iliskiule kalma cnm birkac gun degerlendir yinede ins saglam tutunur bebis. hislerimin beni yaniltmasini cok ist3rdimmm. bende klomeni vve igneyi ilk kullandim . adet olursam sogan kuru uygulayacagim esim de keci boynuzu pekmezi icecek cnm
nsallah canim insallah tutmazsa soz verdi o da gelecek muayeneye. yumurtanin buyuklugu cok guzel insallah tutmustur da burada seninle beraber ismini ne koysak falan diye konusuruzCanım zaten doktor perşembe 11 de ve 5 gün gün aşırı dedi 23.5mm di tek yumurtam vardı.. esim her sabah 1 çay kaşığı keçi boynuz pekmez harnup soğuk press icio. Ona baktırmadim sorun varmı die utangaç kendisi bakalım inş. Tutunur seninde tutmuştur sürpriz yapabilir
Inşallah tatlım yai
nsallah canim insallah tutmazsa soz verdi o da gelecek muayeneye. yumurtanin buyuklugu cok guzel insallah tutmustur da burada seninle beraber ismini ne koysak falan diye konusuruz
aminnnnn bebegimmInşallah tatlım yabenim kocis te Söz verdi bu ay tutmassa bende gelicem dedi ama inşallah gerek kalmaz biz hamis oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?