- Konu Sahibi sagliklihayat
-
ya canım ya ben ne yapacagımı sasırdım ya kımmızılar gelıyo dedım ama cok az hatta akıntı gıbı gekdı gerısıs yok ya neden boyle oldu kıKirmizilar geliyo sanki:-(
Valla canim ben bir belirti yasamadim. Gunde 1 tane aldim. Belki de ondan olmadi kimi arkadaslar gunde 2/3 tane aliyorlarmis gorme bulanikligi falan yapmis, kasiklarda batmalar. Benim hapin 5. Yani son gunu hafif agrim olmustu. Bugun silklusun 12. Gunundeyim sislik var. Akintim var. Sali gunu de randevum var. Cok merak ediyorum, kac yumurta olustu catladi mi noldu. Cok zor isler bu isler.kızlar klomen kullanırken bir değişiklik oluyor mu? Yumurta büyümesini belli eden bir beliirti var mı? ben 2. gündeyim hiç bişey farketmedim
Gelen acik pembe miydi. Umarim regli olmazsin. Umarim yerlesme kanamasidir. Devami gelmediyse de bence oyle, yarin da bekle ertesigun test yap derim cunku o yerlesme kanamasiysa artik vucudun hcg hormonuna basliyor galiba ♥ya canım ya ben ne yapacagımı sasırdım ya kımmızılar gelıyo dedım ama cok az hatta akıntı gıbı gekdı gerısıs yok ya neden boyle oldu kı
ben de 2 tane kullanıyorum. Bende de hiç belirti olmadı. Arada kasık ağrısı yaşadım o da çok hafif.Valla canim ben bir belirti yasamadim. Gunde 1 tane aldim. Belki de ondan olmadi kimi arkadaslar gunde 2/3 tane aliyorlarmis gorme bulanikligi falan yapmis, kasiklarda batmalar. Benim hapin 5. Yani son gunu hafif agrim olmustu. Bugun silklusun 12. Gunundeyim sislik var. Akintim var. Sali gunu de randevum var. Cok merak ediyorum, kac yumurta olustu catladi mi noldu. Cok zor isler bu isler.
Ben de 1 yıllık evliyim. günde 2 şer tane klomen kullanıyorum. benim de perşembe günü kontrolüm var. bugün klomenin 4. günündeyim. ben de pko var. sana ne dedi doktor, neden verdi klomeni?Bende başladım klomen e 3 gün oldu. Perşembe yumurta takibi yapılacak. 9 aydır korunmuyoruz 1 senelik evliyim. Sol kasigimda hassasiyet var ilacın yan etkisi sanırım. 5 günde 2 tablet yutuyorum
Kahve rengi gibiydi canim ya bilemiyorum ki offfGelen acik pembe miydi. Umarim regli olmazsin. Umarim yerlesme kanamasidir. Devami gelmediyse de bence oyle, yarin da bekle ertesigun test yap derim cunku o yerlesme kanamasiysa artik vucudun hcg hormonuna basliyor galiba ♥
Ben de 1 yıllık evliyim. günde 2 şer tane klomen kullanıyorum. benim de perşembe günü kontrolüm var. bugün klomenin 4. günündeyim. ben de pko var. sana ne dedi doktor, neden verdi klomeni?
bende ilk gunler siskinlik terleme hissetmistim cnm sonra olmadikızlar klomen kullanırken bir değişiklik oluyor mu? Yumurta büyümesini belli eden bir beliirti var mı? ben 2. gündeyim hiç bişey farketmedim
cok sukur cnn ins bu ay kavusursun melegine pzt kontrole gitcem ben cok heyecanliyim yumurta olmus mu fln bakalimmCanım bnim 9 aydır bebiş olmuyor diye verdi ben klomenin 3.günündeyim regl 5.günü kullanmaya başladı. perşembe günü yumurta ölçümü yapılacak.bende pko yok kist yok enfeksiyon yok. çok şükür
belki yerlesme kanamasidir cnm tedt tapsanaya canım ya ben ne yapacagımı sasırdım ya kımmızılar gelıyo dedım ama cok az hatta akıntı gıbı gekdı gerısıs yok ya neden boyle oldu kı
Kahve rengi gibiydi canim ya bilemiyorum ki offf
cok sukur cnn ins bu ay kavusursun melegine pzt kontrole gitcem ben cok heyecanliyim yumurta olmus mu fln bakalimm
cnm bu arada esin sperm testi verdimi bizim dr. istedi fakat esim olmazsa ilerde yapptiririm ddiHadi bakalım inşallah bebeğim amin. Vallah zaman gecmio perşembce yi sabırsızlıkla bekliyorum
cnm bu arada esin sperm testi verdimi bizim dr. istedi fakat esim olmazsa ilerde yapptiririm ddi
evet bu konularda cekingen biraz insallah hic gerek kalmaz bat ne zaman seninEvet tatlım ama eşim çok çekiniyor o yüzden yaptırmadik ama bu ay olmassa yaptırıcam dedi bizde beklemedeyiz. Snn eşinde benimki gibi çekingen sanırım :)
evet bu konularda cekingen biraz insallah hic gerek kalmaz bat ne zaman senin
ayy inanmiyorum yaa nasil kotu pozitif cikipta hamile olmamak hemde prediktor dedign gibi tewt yapmamak daha iyi belkide umut veriyo cunku gerci ben 3 aydir yapiyom hem negatif:) canım benim çok düzensiz 30 32 geçen ay 42.gunde gel çok sabirsizlanmistik ama negatif. Predictor silik pozitif vermisti hatta ama regl oldum zaten bundan sonra kan testi yaptırıcam. Doktor gozetiminde olmak güzel en azından ne zaman yumurtluyacagimi söyleyecek böyle deyince de kendimi tavuk gibi hissediyorum
ayy inanmiyorum yaa nasil kotu pozitif cikipta hamile olmamak hemde prediktor dedign gibi tewt yapmamak daha iyi belkide umut veriyo cunku gerci ben 3 aydir yapiyom hem negatif
hayirlisi olsun cnm yaa cikacak olsa zaten uc liraliklardada cikar hele gunun de gectigi icin prediktore bile geek yok ins bu ay direk doktordan duyariz hamile oldugumuzuSorma tatlım ya ilk kez 12 gün geçti dedim tamam bide eşimle yaptık silik çıktı hemen eşimle nasıl mutlu olduk anlatamam sonra ertesi sabah bir kalktım lavaboda kanı görünce hüngür hüngür ağladım eşim isteydi o esnada o aradı ağladığımi duyunca düşük yapıyorum sanmıştı hemen eve geldi dedim yok bişi sanırım Predictor bizi kandirdi. Yani 20 tl olucak bide canimizi yaktı.
hayirlisi olsun cnm yaa cikacak olsa zaten uc liraliklardada cikar hele gunun de gectigi icin prediktore bile geek yok ins bu ay direk doktordan duyariz hamile oldugumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?