Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36

Smile Forever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
6.615
19.687
198
Herkese merhaba guzel anneler ve anne adaylari;

K.K ya uye oldugum tarihten bu yana ilk konumu aciyorum.

Kizlar simdi kisaca kendimi ve sorunlarimi sizinle paylasacagim. 3 bucuk senelik guzel bir evliligim var ve bu evliligi bir evlatla taclandirmak istedik. Baslarda esim istemiyordu, ama yinede korunmuyorduk )
Neyse oyle yada boyle gecti 3 bucuk senemiz ama ortada gelen giden yok. Pko hastasiyim bunu zaten biliyorum 2 seneyi askindir. Neyse artik esimde istemeye basladi bende doktor kontrolunde hamile kalmayi deneyeyim dedim ve girdik bir yola. Hormon tahlilleri, hemogram, idrar testi yapildi. Yumurtaliklara bakildi ve tabiki pko oldugu icin yumlar tembel gelismiyor gelisen catlamiyor. Doktorum klomen verdi ve inofolic e baslatti. Bende sevindim dedim bir yolunu bulduk bu ay hamileyim :))

Ama nerdeeee. 1. Ay olmadi. 2. Ay olmadi ve bu 3. Ayimiz basladi yine klomen inofolic ve ovitrelle ile devam. Pek tabiki hersey Rabbimden o nasip eder ol derse olacaktir ama bizde tedbiri elden birakmayalim. Konuyu acma sebebim ise. Deneyimli anne ve anne adaylarinin tecrubelerinden yola cikip bu yolda birbirimize destek olup bilgi alisverisi yapmaktir. Ve bu uzun ve zorlu bekleyisimizde moral ve motivasyon bulabilmektir. Demem o ki eger sizlerinde benim gibi veya benzer problemleriniz olduysa buyrun gelin hep beraber bu zor zamanlarin ustesinden gelelim.

Soru ve sorunlarimizi acikca belirtip fikir sahibi olmayi temenni ediyorum kizlar.

Klomen + ovitrelle ile hamile kalanlar varmi? Var ise nasil bir yol izlediler? Kacinci aylarinda hamile kaldirlar?
Cevaplarinizi bekliyorum.

Eger bu ayda bebisimiz olmaz ise doktor hanimcigim asilama icin tup bebek merkezine yonlendirecegini soyledi
Umarim Rabbimden tek temennim bu yolda daha fazla hirpalanmadan asilama veya turevlerine gerek kalmadan bebisimize kavusmak.
Lutfen sizlerde topige gelip bilgi alisverisinde bulunun .

Hayirli saglikli mini mini bebislerimiz olmasi dilegiyle :)

Bende bu ay klomene başladım. Bayram dolayısı ile doktor kontrol edemeyecek. Kendi haline bıraktık çatlarsa da çatlamazsa da.

Ben klomen falan kullanmadim ama kullanip ikizleri olan tanidigim var insAllah Rabbimin izniyle hamile kaliriz tum isteyenler olarak :) Rabbim aratmadan bize mucizeleri saglikli bi sekilde gonderir:)

Ben klomen falan kullanmadim ama kullanip ikizleri olan tanidigim var insAllah Rabbimin izniyle hamile kaliriz tum isteyenler olarak :) Rabbim aratmadan bize mucizeleri saglikli bi sekilde gonderir:)
Aa super ya. Evet cogul gebelik olabiliyormus. Ben tekede raziyim yeterki saglikli olsun. Tez zamanda insallah

Bi yandan güzel ama ikiz olma ihtimali beni korkutuyo :)
Onceden benide korkutuyordu. Birde bizde ikiz gebelikte var. Ama artik korkmuyorum. 3 dusukten sonra Rabbim saglikli ikiz de nasip etsin ister 3 de :) zaten iki cocuk dusunuyorum. Bir arada buyuturum :)

Benim teyzemde 5,5 aylik ikiz gebelik dusurdu. İkinciye hamile kaldi. cocuk tek dogdu. 10 aylikken nefes alamamaya basladi. Cigerinde yabanci bi cisim cikmis filmlerde.sonra acilen ameliyata alinmis. Ve bi bakiyorlar cigerine ikizi yapismis orda buyumeye calisiyor. Teyzem hep kiz istedi. Dusen ikizlerininde birisi kiz biri erkek. Bu cigere yapisanda kiz. O yuzden hep hayirslisini ve sagliklisini dilerim Rabbimden :)
Benim annem kendiliginden tedavisiz dorduzlere hamile kalmis ama hepside dusmus kanina madde karismis. Benimde icimde hep ikiz olacak hissi var neden bilmiyorum :))

Tabiki hayirlisi. Gercekten sasirdim bu tur olaylarda mi varmis

Annenede masAllah :) tabi sonu kotu ama yumurtaliklar saglammis :) seninde insAllah hissettigin olur:) ikiz bebislerin olur saglikli :)
Benim annem kendiliginden tedavisiz dorduzlere hamile kalmis ama hepside dusmus kanina madde karismis. Benimde icimde hep ikiz olacak hissi var neden bilmiyorum :))

Kizlar sadece klomenle ilgili olmak zorunda degil paylasimlarimiz. Birbirimize destek olmak icinde gelebilirsiniz. Akliniza takilan birsey olursa sorabilirsiniz. Fikir alisverisi yapmak isterseniz tabi.

Insallah bu ay tum isten K.K bayanlari hamis olur. Cok aminnn :)

İnsAllah aminnn :)

Annenede masAllah :) tabi sonu kotu ama yumurtaliklar saglammis :) seninde insAllah hissettigin olur:) ikiz bebislerin olur saglikli :)
Annemde cok ugrasmis olmamis ki annemde ben gibi ama sonuc 3 kizi var . Ablamin 3 kizi var :) ben beklemediyim bakalim valla saglikli olsun hic birdey istemem kiz erkek onemli degil.

Benim icinde sorun degil kiz erkek ama esim kiz olur insAllah diyor:) daha ortafa bi haltta yok ama hayal iste :)olur cnm ben 3 dusuk yasamama ragmen yinede umudumu yitirmedim. Allah ol der ve olur :)
Annemde cok ugrasmis olmamis ki annemde ben gibi ama sonuc 3 kizi var . Ablamin 3 kizi var :) ben beklemediyim bakalim valla saglikli olsun hic birdey istemem kiz erkek onemli degil.

Benim icinde sorun degil kiz erkek ama esim kiz olur insAllah diyor:) daha ortafa bi haltta yok ama hayal iste :)olur cnm ben 3 dusuk yasamama ragmen yinede umudumu yitirmedim. Allah ol der ve olur :)
3 dusuk
Uzuldum. Ama hayirlisi boyleymis demekki. Insallah hayirlisi sagliklisi olur canim ya. Hamile kalabilmissin en azindan ama arastirildimi dusuklerin sebebi. Bunlar cok onemli ya

Genetik testlerimin sonucunu bekliyorum. Zaten beni tek teselli eden o hamile kalabiliyorum ahh birde dursalar yerlerinde
3 dusuk
Uzuldum. Ama hayirlisi boyleymis demekki. Insallah hayirlisi sagliklisi olur canim ya. Hamile kalabilmissin en azindan ama arastirildimi dusuklerin sebebi. Bunlar cok onemli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…