- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Ah canim ya insallah tutunurlar annecigine. Insallah. Kotu birsey ya gercekten. 3 bucuk yillik evliyim daha hic hamilelik gecirmedim benide bu korkutuyor isteGenetik testlerimin sonucunu bekliyorum. Zaten beni tek teselli eden o hamile kalabiliyorum ahh birde dursalar yerlerinde
Ah canim ya insallah tutunurlar annecigine. Insallah. Kotu birsey ya gercekten. 3 bucuk yillik evliyim daha hic hamilelik gecirmedim benide bu korkutuyor iste
Canim ben pkoluyum. Doktor gerek gormedi genetik teste. Bu ayda olmazsa asilamaya gecicez sanirim. Zaten ozaman rahim filmi falan cekilcek sanirim beklemediyiz yani . Adetin 3m gunundeyimİnsAllahhh :) peki sen doktora gittin mi film falanfalan cekildin mi?? genetik testi falanda yaptir kendine bence. En azinda hamile kalipta sonu husran olmasin Allah korusun
Canim ben pkoluyum. Doktor gerek gormedi genetik teste. Bu ayda olmazsa asilamaya gecicez sanirim. Zaten ozaman rahim filmi falan cekilcek sanirim beklemediyiz yani . Adetin 3m gunundeyim
Meehaba canim, bende senin gibi pkoluyum bekarkende gittigim bi doktorum vardi evlendikten 5 ay sonra tekrar gittim ve bebek istedigimi soyledim tahliller testler derken ayni sekilde yumurtaliklarimin tembel oldugunu soyledi sadece bir ay ilacsiz yumurta takibi yapti ve yumurtalar buyumuyordu sonra klomen verdi ve takibe basladi sadece tek bir yumurta olusmustu igneyle catlatti ve adet gunumde test yaptim pozitifti hersey normalken 6. Haftada kanamam oldu yatip dinlendim malesef 8. Haftada kalbi durdu bebegiminHerkese merhaba guzel anneler ve anne adaylari;
K.K ya uye oldugum tarihten bu yana ilk konumu aciyorum.
Kizlar simdi kisaca kendimi ve sorunlarimi sizinle paylasacagim. 3 bucuk senelik guzel bir evliligim var ve bu evliligi bir evlatla taclandirmak istedik. Baslarda esim istemiyordu, ama yinede korunmuyorduk)
Neyse oyle yada boyle gecti 3 bucuk senemiz ama ortada gelen giden yok. Pko hastasiyim bunu zaten biliyorum 2 seneyi askindir. Neyse artik esimde istemeye basladi bende doktor kontrolunde hamile kalmayi deneyeyim dedim ve girdik bir yola. Hormon tahlilleri, hemogram, idrar testi yapildi. Yumurtaliklara bakildi ve tabiki pko oldugu icin yumlar tembel gelismiyor gelisen catlamiyor. Doktorum klomen verdi ve inofolic e baslatti. Bende sevindim dedim bir yolunu bulduk bu ay hamileyim :))
Ama nerdeeee. 1. Ay olmadi. 2. Ay olmadi ve bu 3. Ayimiz basladi yine klomen inofolic ve ovitrelle ile devam. Pek tabiki hersey Rabbimden o nasip eder ol derse olacaktir ama bizde tedbiri elden birakmayalim. Konuyu acma sebebim ise. Deneyimli anne ve anne adaylarinin tecrubelerinden yola cikip bu yolda birbirimize destek olup bilgi alisverisi yapmaktir. Ve bu uzun ve zorlu bekleyisimizde moral ve motivasyon bulabilmektir. Demem o ki eger sizlerinde benim gibi veya benzer problemleriniz olduysa buyrun gelin hep beraber bu zor zamanlarin ustesinden gelelim.
Soru ve sorunlarimizi acikca belirtip fikir sahibi olmayi temenni ediyorum kizlar.
Klomen + ovitrelle ile hamile kalanlar varmi? Var ise nasil bir yol izlediler? Kacinci aylarinda hamile kaldirlar?
Cevaplarinizi bekliyorum.
Eger bu ayda bebisimiz olmaz ise doktor hanimcigim asilama icin tup bebek merkezine yonlendirecegini soyledi
Umarim Rabbimden tek temennim bu yolda daha fazla hirpalanmadan asilama veya turevlerine gerek kalmadan bebisimize kavusmak.
Lutfen sizlerde topige gelip bilgi alisverisinde bulunun .
Hayirli saglikli mini mini bebislerimiz olmasi dilegiyle :)
Meehaba canim, bende senin gibi pkoluyum bekarkende gittigim bi doktorum vardi evlendikten 5 ay sonra tekrar gittim ve bebek istedigimi soyledim tahliller testler derken ayni sekilde yumurtaliklarimin tembel oldugunu soyledi sadece bir ay ilacsiz yumurta takibi yapti ve yumurtalar buyumuyordu sonra klomen verdi ve takibe basladi sadece tek bir yumurta olusmustu igneyle catlatti ve adet gunumde test yaptim pozitifti hersey normalken 6. Haftada kanamam oldu yatip dinlendim malesef 8. Haftada kalbi durdu bebegimin3 ay korunduk sonrasinda malesef olmadi bu ay hsg cektirdim ovulasyon testi kullandim bakalim.hayirlisi olmazsa ekimde klomene devam. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Meehaba canim, bende senin gibi pkoluyum bekarkende gittigim bi doktorum vardi evlendikten 5 ay sonra tekrar gittim ve bebek istedigimi soyledim tahliller testler derken ayni sekilde yumurtaliklarimin tembel oldugunu soyledi sadece bir ay ilacsiz yumurta takibi yapti ve yumurtalar buyumuyordu sonra klomen verdi ve takibe basladi sadece tek bir yumurta olusmustu igneyle catlatti ve adet gunumde test yaptim pozitifti hersey normalken 6. Haftada kanamam oldu yatip dinlendim malesef 8. Haftada kalbi durdu bebegimin3 ay korunduk sonrasinda malesef olmadi bu ay hsg cektirdim ovulasyon testi kullandim bakalim.hayirlisi olmazsa ekimde klomene devam. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Sagol canim guzel.dileklerin icin rabbim kimseye yasatmasin. Hsg sonucum temiz cikti tupler acik sadece yumurtalarin tembel dedi doktor bakalim bizde bekliyoruz. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasim insallah.Ayrica hsg sonrasi hamile kalanda cok oluyormus. Tuplerde yapisiklik varsa bile aciliyormus ve hamilelik orani artiyormus. Insallah gonlundeki gibi olur. Sonucunu yaz canim gelismelerden haberdar et.
Insallah canim zamani vardir belkide. Benim ablamda pko ama 3 cocugu oldu. Ama hepside tedaviyi birakinca oldu ne hikmetse. Herhalde keramet tedaviyi birakmakta :)Sagol canim guzel.dileklerin icin rabbim kimseye yasatmasin. Hsg sonucum temiz cikti tupler acik sadece yumurtalarin tembel dedi doktor bakalim bizde bekliyoruz. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasim insallah.
Neden boyle bi sorunla karsilasiyoruz onuda bilmiyorum dogustanmi sonradan olan biseymi ama vakti zamani gelince olacak inaniyorum.Insallah canim zamani vardir belkide. Benim ablamda pko ama 3 cocugu oldu. Ama hepside tedaviyi birakinca oldu ne hikmetse. Herhalde keramet tedaviyi birakmakta :)
Neden boyle bi sorunla karsilasiyoruz onuda bilmiyorum dogustanmi sonradan olan biseymi ama vakti zamani gelince olacak inaniyorum.
Masallah sulalemde cifter cifter doguruyo annem ablam bi beni buldu lanet seyDogustan gelen bisey cnm.anneden yada babadan gelen birsey
Masallah sulalemde cifter cifter doguruyo annem ablam bi beni buldu lanet sey
Amin canim benimde adetlerim oyleydi 2 ay 3 ay bekarken surekli dogum kontrol ilaci kullandim tedavimin ilk ayindada hamile kalmistim ama nasip degilmis demekki sen ne kadarlik evlisin tedavi surecine basladinmi?Ole deme cnm.derdi veren Rabbim dermaninida werir ins..benim adetim bile ilacla oluyor:/
Amin canim benimde adetlerim oyleydi 2 ay 3 ay bekarken surekli dogum kontrol ilaci kullandim tedavimin ilk ayindada hamile kalmistim ama nasip degilmis demekki sen ne kadarlik evlisin tedavi surecine basladinmi?
Merhaba canim pko var bendede. Yumlar gelismiyor catlamiyor. Ama adetimde sorun yok cok sukur. Yumlar icin tedavi goruyorum gelisop catlamasi icin 3 bucuk yildir bekliyotuz bebisimiz. Kisaca boyle benim canimMerabaSmile Forever bende pkoyum.adetimi anca ilacla olabiliyorum senin durumun nasil?
Dedigin gibi evet vakit zaman isi ben artik ona yordum bunuNeden boyle bi sorunla karsilasiyoruz onuda bilmiyorum dogustanmi sonradan olan biseymi ama vakti zamani gelince olacak inaniyorum.
Rahim filmi cektir canim hem bi sorun varmi ogrenmis olursun hemde belki hakis kalmana etkisi olur ben celtirdim kafam cok rahatladi insallah sonucunuda alirim zamani gelince rabbim hepimizin kucaklarini doldurur insallah.Aa ne guzel cnm hamile kalabilmissin bak.ben hic yasamadim4yillik evliyim cnm ben 1bucuk senedir istiyoruz.2kere asilma oldum nasib olmadi cnm.klomen kullandim etkisi olmadi.ignelerle asilama oldum ikisindede.birkerede catlatma ignesi ve normal iliskiyle denemek istiyorum nasipse..
Aynen benim de 3 kurtajim var ..bu ay klomen kullandim saglikli olduktan sonra üçuz bile olsa raziyim en azindan kaybettiklerimin tesellisi olur.Onceden benide korkutuyordu. Birde bizde ikiz gebelikte var. Ama artik korkmuyorum. 3 dusukten sonra Rabbim saglikli ikiz de nasip etsin ister 3 de :) zaten iki cocuk dusunuyorum. Bir arada buyuturum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?