Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
İnsAllahhh :) peki sen doktora gittin mi film falanfalan cekildin mi?? genetik testi falanda yaptir kendine bence. En azinda hamile kalipta sonu husran olmasin Allah korusun
Ah canim ya insallah tutunurlar annecigine. Insallah. Kotu birsey ya gercekten. 3 bucuk yillik evliyim daha hic hamilelik gecirmedim benide bu korkutuyor iste

İnsAllahhh :) peki sen doktora gittin mi film falanfalan cekildin mi?? genetik testi falanda yaptir kendine bence. En azinda hamile kalipta sonu husran olmasin Allah korusun
Canim ben pkoluyum. Doktor gerek gormedi genetik teste. Bu ayda olmazsa asilamaya gecicez sanirim. Zaten ozaman rahim filmi falan cekilcek sanirim beklemediyiz yani . Adetin 3m gunundeyim

Meehaba canim, bende senin gibi pkoluyum bekarkende gittigim bi doktorum vardi evlendikten 5 ay sonra tekrar gittim ve bebek istedigimi soyledim tahliller testler derken ayni sekilde yumurtaliklarimin tembel oldugunu soyledi sadece bir ay ilacsiz yumurta takibi yapti ve yumurtalar buyumuyordu sonra klomen verdi ve takibe basladi sadece tek bir yumurta olusmustu igneyle catlatti ve adet gunumde test yaptim pozitifti hersey normalken 6. Haftada kanamam oldu yatip dinlendim malesef 8. Haftada kalbi durdu bebegimin 3 ay korunduk sonrasinda malesef olmadi bu ay hsg cektirdim ovulasyon testi kullandim bakalim.hayirlisi olmazsa ekimde klomene devam. Umarim yardimci olabilmisimdir.

Canim oncelikle gecmis olsun. Dusugunun olmasi kotu ama. Benim bu durumlarda soyle bir tezim var en azindan hamile kalabilmissin diyebiliriz. Buda guzel birsey ben onuda yasayamadim.

Hsg cektirmeyi bende istiyorum. Belki yakin zamanda olabilir. Bakalim kader kismet insallah hayirlisiyla bizlerde anne olucaz canim. Sagliklisi olsun uzulme hersey Rabbimden. Umarim guzel haberleri veririz buradan yakinda.

Ayrica hsg sonrasi hamile kalanda cok oluyormus. Tuplerde yapisiklik varsa bile aciliyormus ve hamilelik orani artiyormus. Insallah gonlundeki gibi olur. Sonucunu yaz canim gelismelerden haberdar et.

Ayrica hsg sonrasi hamile kalanda cok oluyormus. Tuplerde yapisiklik varsa bile aciliyormus ve hamilelik orani artiyormus. Insallah gonlundeki gibi olur. Sonucunu yaz canim gelismelerden haberdar et.
Sagol canim guzel.dileklerin icin rabbim kimseye yasatmasin. Hsg sonucum temiz cikti tupler acik sadece yumurtalarin tembel dedi doktor bakalim bizde bekliyoruz. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasim insallah.

Sagol canim guzel.dileklerin icin rabbim kimseye yasatmasin. Hsg sonucum temiz cikti tupler acik sadece yumurtalarin tembel dedi doktor bakalim bizde bekliyoruz. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasim insallah.
Insallah canim zamani vardir belkide. Benim ablamda pko ama 3 cocugu oldu. Ama hepside tedaviyi birakinca oldu ne hikmetse. Herhalde keramet tedaviyi birakmakta :)

Ole deme cnm.derdi veren Rabbim dermaninida werir ins..benim adetim bile ilacla oluyor:/
Amin canim benimde adetlerim oyleydi 2 ay 3 ay bekarken surekli dogum kontrol ilaci kullandim tedavimin ilk ayindada hamile kalmistim ama nasip degilmis demekki sen ne kadarlik evlisin tedavi surecine basladinmi?

Amin canim benimde adetlerim oyleydi 2 ay 3 ay bekarken surekli dogum kontrol ilaci kullandim tedavimin ilk ayindada hamile kalmistim ama nasip degilmis demekki sen ne kadarlik evlisin tedavi surecine basladinmi?

Aa ne guzel cnm hamile kalabilmissin bak.ben hic yasamadim 4yillik evliyim cnm ben 1bucuk senedir istiyoruz.2kere asilma oldum nasib olmadi cnm.klomen kullandim etkisi olmadi.ignelerle asilama oldum ikisindede.birkerede catlatma ignesi ve normal iliskiyle denemek istiyorum nasipse..

Rahim filmi cektir canim hem bi sorun varmi ogrenmis olursun hemde belki hakis kalmana etkisi olur ben celtirdim kafam cok rahatladi insallah sonucunuda alirim zamani gelince rabbim hepimizin kucaklarini doldurur insallah.

Onceden benide korkutuyordu. Birde bizde ikiz gebelikte var. Ama artik korkmuyorum. 3 dusukten sonra Rabbim saglikli ikiz de nasip etsin ister 3 de :) zaten iki cocuk dusunuyorum. Bir arada buyuturum :)
Aynen benim de 3 kurtajim var ..bu ay klomen kullandim saglikli olduktan sonra üçuz bile olsa raziyim en azindan kaybettiklerimin tesellisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…