Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Aynen benim de 3 kurtajim var ..bu ay klomen kullandim saglikli olduktan sonra üçuz bile olsa raziyim en azindan kaybettiklerimin tesellisi olur.
Sen en son hamileydin cnm dusuklemi sonuclandi?? Ayrica genetige gittin mi arastirmak icin

Anladim cnm. Deneyeceksin demesi cok kolay ama birde olupta dustukten sonrasi o duyguyu bize sorsunlar rabbim yardimcimiz olsun .. Cnm birde benim annanem annemi dogurduktan sonra surekli dogurdugu cocuklar olmus. Hepte erkek cocugu dogup 40 gun yasayip oluyorlarmis annaneme essek sutu ic dogan cocugqda icir demisler sonra cocuklari yasamis :) bunuda deneyebilirsin. Ama essek sutunu nerden bulursun bilemem
Evt tekrar dustu hep genetige hem de patolojiye yolladim temiz cikti.bir sürü test yaptirdim onlar da temiz .histeroskobi bile oldum rahim de temiz ..doktor deneyeceksin diyor

Rahim filmi cektir canim hem bi sorun varmi ogrenmis olursun hemde belki hakis kalmana etkisi olur ben celtirdim kafam cok rahatladi insallah sonucunuda alirim zamani gelince rabbim hepimizin kucaklarini doldurur insallah.
Evet cektiricem bu ayda gecsinde bir. Zaten onumuzdeki ay belki asilama yapilacak ozaman zaten istiyorlarmis.

Kızlar bende pkoluyum bebek düşünmeye başladıktan 6 ay sonra öğrendim. Ve o dönemden itibaren adetlerim çok düzensizleşti en son bugün 55. Günde adet oldum ve çok ağrım var. Bende bu ay klomene başlamayı düşünüyorum bayramdan sonra gidicem inşallah doktora. İnşallah daha çok bekletmez bebişlerimiz

Evt
Evt doktorlara gore demesi kolay.ama başka da şansim yok .esek sutunu bulamam ki mumkun degil

Merabalar. Ben de yaklasik 2 yillik evliyim. Hic korunmadik. Gecen sene ocak ayinda doktora gittigim ilk ay klomen kullandim 3 yumurta vardi ama olmadi. Bende ilac kullanmak cok istemedigimden biraktim. O donemde hic sorunun yok demisti doktorum. Ama mart ayinda gec adet olunca tekrar baska doktora gittim ve sen pcosun dedi. Bastan hemen kabullenemedim cnku obur doktorum sorun yok demisti. Bir ara prolaktinimde yukseldi sonra dostinex ile dusuruldu. Haziran ayinda normal muayenede yumurtam goruldu catlatma ignesi oldum ama igneye ragmen catlamadi.. cok uzuldum bu surecte ve birkac ay doktora falan gitmedim. Masallah suan adetlerim eski duzenine döndü. Arkadas tavsiyesiyle yeni bir doktora basladim. İlk gittigimde hsg istedi ve kilo vermemi istedi en basta. Glifor+folbiol verdi. Reglin 10. Gunu hsg cekildim. Sonuclarim temiz cikti. Onceki ay hormonlarimda normaldi. Suan kistim falanda yok. Bu ay ki reglin 3. Gunude klomene baslatti. Ayin 19unda muayenem var bakalim durumlar ne gostericek. Allah hayirlisini versin herkese

Insallah canim . Doktor gozetiminde adetlerin duzene girer. Doktrodan inofolic de iste mutlaka.

Hemen hemen ayniyiz canim.. bakalim ilk ay olmadi diye uzulmek yok klomenle. Olsunda sagliklisi olsun hayirlisi olsun. Insallah bizde burda hamileyim diye yazicazzzzz

İnşallah. Pazartesiyi merakla beklicem gelisim gosteren yumurta olacak mı
Insallah olur canim. Hemde 3 5 tane olsun insallah. Birde catlasinda hemen dollensin :))
Benimde haftaya pazartrsi kontrolum var. Yarin adetimin 5. Gunu klomene basliycam. Pazartesiyede gel dedi doktor. Ama benim canim sikkin bu ayda olmazsa asilamaya yonlerdircekmis. 3 ay klomen tedavisinden sonuc alamazsak yolluyorum ben dedi uzuldum valla (

Uzulme canim normalde de üç ay zaten. Benim doktorumda oyle soledi. Sonra gunluj ignelere geccez dedi bende ondan korktum biraz. Hayirlisi olsun.. klomenle kac yumun oldu gecen aylarda

Rahim filmi cektir canim hem bi sorun varmi ogrenmis olursun hemde belki hakis kalmana etkisi olur ben celtirdim kafam cok rahatladi insallah sonucunuda alirim zamani gelince rabbim hepimizin kucaklarini doldurur insallah.

Cektirdim cnim ben hsg.tupler acik.amin ins Rabbim nasib eder bizlerede cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…