Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Merhaba kızlar . Ben ilk defa iğne oldum bugün 4. Günüm . İgnenin 2.günü gaz sancısı başladı . Acaba bu normal mi ? Ben ne zaman gaz hissetsem o ay adet olurum :/
Normal ignenin icin de hormon var cok normal. Daha cok var sakince normal yasantina devam et. Kendini cok dileyip strese sokma derim ben.

Hayirlisiyla anne olmak icin okuduğumuz DUASİ BERAAT GECESİNDE KABEDE YAPİLACAK HATİMLERİMİZDE 29 yasin ,21meryem, 78 fetih suresi,10 bin fetih suresi ilk ayet,48 bin ihlas,27 bin tevhid,3 bin 600 tefriciye eksigimiz var katilmak isteyenler hangisindan kac aldigini yazabilir mi? isminizi de soylerseniz listemize ekeyip hocamiza verecegiz .

Normal ignenin icin de hormon var cok normal. Daha cok var sakince normal yasantina devam et. Kendini cok dileyip strese sokma derim ben.

Teşekkür ederim cevabın için . İğne olduğumdan beri burda okadar çok şey okudum ki :// allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın çok zor her ay aynı şeyleri yaşamak ://

Teşekkür ederim cevabın için . İğne olduğumdan beri burda okadar çok şey okudum ki :// allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın çok zor her ay aynı şeyleri yaşamak ://
Bu ilk tedavi mi oyleyse de degilse de Allah tez vakitte hayirli saglikli hamilelikler nasip etsin isteyen herkese.

Bu ilk tedavi mi oyleyse de degilse de Allah tez vakitte hayirli saglikli hamilelikler nasip etsin isteyen herkese.

Geçen sene 3 kez klomen kullandım . Ama doktor ilgilenmedi her ay adet te gel dedi gönderdi . Sonra uzun bir süre gitmedim . Kürler denedim . Bu ay doktoru değiştirdim yine Klomen ve iğne verdi . Bu doktorda adetten gel dedi :// bilemiyorum ya takibini yapmıyorlar çatlatma oldumu bilmiyorum zaten gaz olunca da ben adete yordum ama bi umut işte insan duymak istiyor ://

Anliyorum da umut icin daha cok erken 4 gun olmus igne olali. 14. Gun adet olmazsan test yaparsin.
Doktorlar olmasi gerekeni yapiyorlar. Ama kimisi ilgisiz alakasiz soguk oluyor. Kimisi cana yakin herseyi anlatan oluyor.

Anliyorum da umut icin daha cok erken 4 gun olmus igne olali. 14. Gun adet olmazsan test yaparsin.
Doktorlar olmasi gerekeni yapiyorlar. Ama kimisi ilgisiz alakasiz soguk oluyor. Kimisi cana yakin herseyi anlatan oluyor.

Evet haklısın bana malesef ilgilisi denk gelmedi . Bu gaz olayından dolayi olacağını sanmıyorum her ay yumurtlama gününden hemen sonra başlar iki hafta sonra hasta olurum . Hayırlısı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…