- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #3.021
Anladim ama yine ayni seyler gelirse basina ozaman ne olcak insallah gelmez tabi de.o zamanda bisi yoktur mu diyecekler. Keske sistem boyle yurumese.4 farklı doktor da gelişmeyen gebelik ve kimyasal gebelik için 2 ve daha fazlası yaşanmadan ileri tetkik istemiyoruz dediler...doktorlara da yok illa test yapın denmio ki
deneme tahtası gibiyiz biraz...ben direk aşılama dedim mesela bu sefer doktoruma 4 kere çatlatma iğnesi sonrası aşılama yaparız sonuçta gebe kalabiliosun bu da bi başarı dedi : ))2 senede 2 kere gebe kalmak çok iyi dedi bana...şaka gibi..Anladim ama yine ayni seyler gelirse basina ozaman ne olcak insallah gelmez tabi de.o zamanda bisi yoktur mu diyecekler. Keske sistem boyle yurumese.
Soyle birsey var gebelik elde edildiyse yine olmasi daha olasi oluyor. Bu yonden 1 adim ondesin ama kayiplar insani yipratiyor. Sorunu bulmak onemli. Ust uste denenen klomenlerde basari artiyormus. Biraz daha sabir zaten en fazla 1 2 daha denerler diye dusunuyorum.deneme tahtası gibiyiz biraz...ben direk aşılama dedim mesela bu sefer doktoruma 4 kere çatlatma iğnesi sonrası aşılama yaparız sonuçta gebe kalabiliosun bu da bi başarı dedi : ))2 senede 2 kere gebe kalmak çok iyi dedi bana...şaka gibi..
dedim ne başarısı ortada bebek yok...bakış açıları biraz farklı bizden...
evet yorumlarda genelde ilk klomen denemesinde başarı elde eden sayısı az..ya da sevinçten bizi unıtup yazmıyolar :)Soyle birsey var gebelik elde edildiyse yine olmasi daha olasi oluyor. Bu yonden 1 adim ondesin ama kayiplar insani yipratiyor. Sorunu bulmak onemli. Ust uste denenen klomenlerde basari artiyormus. Biraz daha sabir zaten en fazla 1 2 daha denerler diye dusunuyorum.
Evet oyle oluyor ilk denemede basarili olanlar yaziyor 2 3 4 5. Denemelerdekilerden pek haber yok.evet yorumlarda genelde ilk klomen denemesinde başarı elde eden sayısı az..ya da sevinçten bizi unıtup yazmıyolar :)
Keske o sabir bende de olsa. Kendimi bi durduramiyorum test yapmadan. Zaman gectikce daha cok heves basiyor insana biran once kavusma istegi insallah yakindir. Rabbim isteyen dileyen herkese hayirli saglikli gebelikler evlatlar nasip eylesin. Evladi olanlarinda evlatlarini onlara bagislasin.
Anladim pkos engel degil. Hormonlar diger tahliller vs hersey normalse doktorununda tedavileriyle insallah yakin zamanda olur. Esinizden spermiogram istendimi. Eger istenmediyse bence siz yaptirin tahlili. Cunku eger este sorun varsa bastan bilinsinki ona gore devam edilsin. Bende sorun yoktur dememeli kimse. Nicelerini duyduk. Siz onlem almis olursunuz kafaniz rahat olur.
Cok iyi anliyorum. Bende 5 senedir hic bir sebep yokken bekliyorum. Ne bende ne esim de.hep zamani var galiba diyorum.Hormon ve diğer tahliller normal çok şükür. Eşimede spermiogram testi yapıldı ama krugerli diil. Hafif düşük çıkmıştı ilaç kullanıyo. Dr tekrar vermesine gerek duymadı. Bnde yumurtlama vs sorunda yok sadece zamanı var sanırım
Öyle tabi herşeyin hayırlısı ilk önce. Tedbirimizi alıp takdiri Rabbimize bırakıyoruzCok iyi anliyorum. Bende 5 senedir hic bir sebep yokken bekliyorum. Ne bende ne esim de.hep zamani var galiba diyorum.
Bu agrilar sancilar kisacasi bedeninde yasadigin tum belirti adi altindaki her sey normal heran bisey her ay bir sey yasabiliyoruz. Ne gebeliktendir denir nede baska sebebten. Bekleyip gormek gerekiyor bazen. Ama duramiyorsan acile git kist va bir gibi durum ise onlem alinir.Adetime 3 gün var ilk başta sağ kasığıma aniden ağrı girdi bayağı kötü oldum neredeyse hastaneye gidecektik.Sanki sağ kasığımda bişey böyle aniden kördüğüm oldu gibi değişik anlatamadım. Aradan 2 saat geçti şu andada sol kasığım şiddetlendi. Neden acaba
Bu agrilar sancilar kisacasi bedeninde yasadigin tum belirti adi altindaki her sey normal heran bisey her ay bir sey yasabiliyoruz. Ne gebeliktendir denir nede baska sebebten. Bekleyip gormek gerekiyor bazen. Ama duramiyorsan acile git kist va bir gibi durum ise onlem alinir.
Igneden sonra yumurta catliyor ve 14 gun sonrasi adet gununuz. 2 3 gun gecikmeler normal. Gelecek aylara klomenin adet duzenlemede bir payi yok. Belki etkisiyle 1 2 ay daha yumurtlama one gelir ve adet duzeni olur ama omurluk bisey degil tabi ki.Bende klomen kullaniorm ilk denemem.Yarin bitiyor.Cumartesi catlama ignesi yapicak 2kutu catlama ignesi aldm ins basarili olur.Çok ve kucuk sayıda kıstım vardi ins adetle dokulmuslerdir benm sorunum klomenden sonra adet gecikiyormu duzene griyormu ? bilgisi olan?
Benim adetlerm normalde cok gecikiyor 2ayda bir olunca surecte uzuyor ins onumuzdeki ay basarili olur
Malefes sonuc yine husran tutmadi . Cok yoruldum her seferinde ayni seyleri yasamaktanAnliyorum cok iyi seni canini sikma sakince beklemelisin. Az kalmis. Agrilarina takilma hamileliktede agrilar oluyor ve adet agrilari olarak tarif ediyor hamileler. Umarim hakkinda hayirlisi olur. Sakin olmaya ve stres yapmamaya calis. Sonucuda haber verirsen sevinirim. Umarim guzel sonuclar duyarsin
Kismet degilmis bu ay. Onumuzdeki aylara insallah. Ne kadardir deniyordunuz siz. Bir de en son asilamaydi sizin. Bu ay ki tedavi neydiMalefes sonuc yine husran tutmadi . Cok yoruldum her seferinde ayni seyleri yasamaktan
Agrilar normal aslinda igneden kaynaklida olabiliyor. Igneden 36 saat sonra catliyor genellikle. Hayirlisi olsun insallah.Catlama iğnesini pzartesi aksam vuruldm bugun sabah iliski onerdi 36 saate yaklaşınca ağrılar artti ama ara ara tekrar agri oluyor 36 saatten sora kasiklardaki agri normalmi yalanci bir agri sanki huzrsuz edici ben adet sancisi cektgim icin bu agri farkli igneden kaynakli bir durum bakalim tutucakmi Allab kolaylik versin kizlar bizlere nezman çatlamıştir diye dusunuyorum smdi belkide catlamadi
Agrim ara ara devam edio bugun son iliski gunumdu bugun doktor ilk 3gunu cok iyi degerlendrmemi soledi dollendimi dollenmedimi merak ediyorm bakalim ins bekleyip gorucezAgrilar normal aslinda igneden kaynaklida olabiliyor. Igneden 36 saat sonra catliyor genellikle. Hayirlisi olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?