Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
4 farklı doktor da gelişmeyen gebelik ve kimyasal gebelik için 2 ve daha fazlası yaşanmadan ileri tetkik istemiyoruz dediler...doktorlara da yok illa test yapın denmio ki
Anladim ama yine ayni seyler gelirse basina ozaman ne olcak insallah gelmez tabi de.o zamanda bisi yoktur mu diyecekler. Keske sistem boyle yurumese.

Anladim ama yine ayni seyler gelirse basina ozaman ne olcak insallah gelmez tabi de.o zamanda bisi yoktur mu diyecekler. Keske sistem boyle yurumese.
deneme tahtası gibiyiz biraz...ben direk aşılama dedim mesela bu sefer doktoruma 4 kere çatlatma iğnesi sonrası aşılama yaparız sonuçta gebe kalabiliosun bu da bi başarı dedi : ))2 senede 2 kere gebe kalmak çok iyi dedi bana...şaka gibi..
dedim ne başarısı ortada bebek yok...bakış açıları biraz farklı bizden...

Soyle birsey var gebelik elde edildiyse yine olmasi daha olasi oluyor. Bu yonden 1 adim ondesin ama kayiplar insani yipratiyor. Sorunu bulmak onemli. Ust uste denenen klomenlerde basari artiyormus. Biraz daha sabir zaten en fazla 1 2 daha denerler diye dusunuyorum.

evet yorumlarda genelde ilk klomen denemesinde başarı elde eden sayısı az..ya da sevinçten bizi unıtup yazmıyolar :)

Ben olmazsa olmaz dedigim ay oldu. Ama en basta inanmak lazim vakti zamani var.

Hormon ve diğer tahliller normal çok şükür. Eşimede spermiogram testi yapıldı ama krugerli diil. Hafif düşük çıkmıştı ilaç kullanıyo. Dr tekrar vermesine gerek duymadı. Bnde yumurtlama vs sorunda yok sadece zamanı var sanırım

Adetime 3 gün var ilk başta sağ kasığıma aniden ağrı girdi bayağı kötü oldum neredeyse hastaneye gidecektik.Sanki sağ kasığımda bişey böyle aniden kördüğüm oldu gibi değişik anlatamadım. Aradan 2 saat geçti şu andada sol kasığım şiddetlendi. Neden acaba

Cok iyi anliyorum. Bende 5 senedir hic bir sebep yokken bekliyorum. Ne bende ne esim de.hep zamani var galiba diyorum.

Bu agrilar sancilar kisacasi bedeninde yasadigin tum belirti adi altindaki her sey normal heran bisey her ay bir sey yasabiliyoruz. Ne gebeliktendir denir nede baska sebebten. Bekleyip gormek gerekiyor bazen. Ama duramiyorsan acile git kist va bir gibi durum ise onlem alinir.

Perşembe regl olucam. Cteside dr kontrole gidicem yani muayene olucam. Klomen kullandığım için kist vs var mı diye dr muayene ediyo adetin 3. Günü

Bende klomen kullaniorm ilk denemem.Yarin bitiyor.Cumartesi catlama ignesi yapicak 2kutu catlama ignesi aldm ins basarili olur.Çok ve kucuk sayıda kıstım vardi ins adetle dokulmuslerdir benm sorunum klomenden sonra adet gecikiyormu duzene griyormu ? bilgisi olan?
Benim adetlerm normalde cok gecikiyor 2ayda bir olunca surecte uzuyor ins onumuzdeki ay basarili olur

Igneden sonra yumurta catliyor ve 14 gun sonrasi adet gununuz. 2 3 gun gecikmeler normal. Gelecek aylara klomenin adet duzenlemede bir payi yok. Belki etkisiyle 1 2 ay daha yumurtlama one gelir ve adet duzeni olur ama omurluk bisey degil tabi ki.

Malefes sonuc yine husran tutmadi . Cok yoruldum her seferinde ayni seyleri yasamaktan

Catlama iğnesini pzartesi aksam vuruldm bugun sabah iliski onerdi 36 saate yaklaşınca ağrılar artti ama ara ara tekrar agri oluyor 36 saatten sora kasiklardaki agri normalmi yalanci bir agri sanki huzrsuz edici ben adet sancisi cektgim icin bu agri farkli igneden kaynakli bir durum bakalim tutucakmi Allab kolaylik versin kizlar bizlere nezman çatlamıştir diye dusunuyorum smdi belkide catlamadi

Agrilar normal aslinda igneden kaynaklida olabiliyor. Igneden 36 saat sonra catliyor genellikle. Hayirlisi olsun insallah.

Agrilar normal aslinda igneden kaynaklida olabiliyor. Igneden 36 saat sonra catliyor genellikle. Hayirlisi olsun insallah.
Agrim ara ara devam edio bugun son iliski gunumdu bugun doktor ilk 3gunu cok iyi degerlendrmemi soledi dollendimi dollenmedimi merak ediyorm bakalim ins bekleyip gorucez

Merhaba kızlar . Ben ilk defa iğne oldum bugün 4. Günüm . İgnenin 2.günü gaz sancısı başladı . Acaba bu normal mi ? Ben ne zaman gaz hissetsem o ay adet olurum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…