- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #3.001
hayırlısı ...ama clomen 2 3 gün çok ağrı yaptı bana ..ilk denememdi tekrar aynı ağrıyı yaşamaktan korkuyorumHadi bakalim hayirlisi insallah.
Sebebi neymis peki o agrinin kist felanmi olusmustu aceba.hayırlısı ...ama clomen 2 3 gün çok ağrı yaptı bana ..ilk denememdi tekrar aynı ağrıyı yaşamaktan korkuyorum
yok doktorum yumurta fazla büyüdüğü için yapar dedi...iğne wurulduğum gün ve sonraki gündü...25 mm di yumurta ...sonra geçti şükür...Sebebi neymis peki o agrinin kist felanmi olusmustu aceba.
benim 2 günüm kaldı adete sabırla bekliyorum...eşim test yaptırmıo bana : ))
ne adet belirtisi war ne hamilelik :$
Anladim canim ama soyle bisey var bu benik 5. Klomen hepsindede farkli seyler yasadim yasiyorum yani. Birinde agrim cok oluyor birinde hic birinde sanci mesela. Hep farkli seyler yasiyoruz. Insallah bu ay tutmustur canim hadi bakalim az kaldi insallahyok doktorum yumurta fazla büyüdüğü için yapar dedi...iğne wurulduğum gün ve sonraki gündü...25 mm di yumurta ...sonra geçti şükür...
Keske o sabir bende de olsa. Kendimi bi durduramiyorum test yapmadan. Zaman gectikce daha cok heves basiyor insana biran once kavusma istegi insallah yakindir. Rabbim isteyen dileyen herkese hayirli saglikli gebelikler evlatlar nasip eylesin. Evladi olanlarinda evlatlarini onlara bagislasin.Bende sabirla beklemiştim test falan yapmadim. Direkt bat gunu regl olmayinca kanda bakmistik :)
Umarim canim sorun ne sizin ve kac senedir olmuyor.Aaaaa ben bu başlığı neden daha önce görmedim acaba. Herkese merhaba. Bende 2 aydır ovitrelle iğne ve 1 aydırda klomen kullandım. Ama hamile kalamadım. 3. aya giricem inş. reglimi bekliyorum 3 gün var adet olmama. Dr a gidicem adetimin 3. günü.
İnş. bu ay son olur.
ben 2. denemede kararsızım...kaç kere denenebiliyor ki ? zor bi süreç di miAnladim canim ama soyle bisey var bu benik 5. Klomen hepsindede farkli seyler yasadim yasiyorum yani. Birinde agrim cok oluyor birinde hic birinde sanci mesela. Hep farkli seyler yasiyoruz. Insallah bu ay tutmustur canim hadi bakalim az kaldi insallah
Valla ben 2016 yilinda 3 tane klomenle 3 ovitrelle denedim olmadi. 2017 de bir klomen denedim olmadi. Simdi infertiliteye gidiyorum ordada 1 klomen verdiler bu aylik bakalim kismet yani belki onumuzdeki aylarda asilamaya gecebiliriz.ben 2. denemede kararsızım...kaç kere denenebiliyor ki ? zor bi süreç di mi(
anladım...hakkımızda hayırlısı..ben doktoruma direk aşılamaya geçelim dicem ...bakalım ne dicek...Valla ben 2016 yilinda 3 tane klomenle 3 ovitrelle denedim olmadi. 2017 de bir klomen denedim olmadi. Simdi infertiliteye gidiyorum ordada 1 klomen verdiler bu aylik bakalim kismet yani belki onumuzdeki aylarda asilamaya gecebiliriz.
Klomen bildigim kadariyla 6 ya kadar kullaniyolar en fazla.
Umarim canim sorun ne sizin ve kac senedir olmuyor.
Kac yillik evlisin ki devlet hastanesinde direk asilamaya gecmezler 3 yillik evli degilsen. Ama ozelse isler biraz paraya bakiyor ozaman olabiliranladım...hakkımızda hayırlısı..ben doktoruma direk aşılamaya geçelim dicem ...bakalım ne dicek...
Kac yillik evlisin ki devlet hastanesinde direk asilamaya gecmezler 3 yillik evli degilsen. Ama ozelse isler biraz paraya bakiyor ozaman olabiliranladım...hakkımızda hayırlısı..ben doktoruma direk aşılamaya geçelim dicem ...bakalım ne dicek...
Heyecan panik stres korku icin coook erken. Doktorlar bile en az 1 sene dogal yoldan denenmesini gebelik olmamasi halinde tedaviye basliyorlar. Kafaniz rahat olsun olur insallahCanım aslında bi sorunumuz yok dr öyle söylüyor. Bnde pko görünümü var. 2 aydır deniyoruz.
özele gidiorum...1 tane gelişmeyen gebelik 1 tane kimyasal gebelik oldu..2.5 senelik evliyim ama sürekli aktif bi denememiz olmadı maalesef..Kac yillik evlisin ki devlet hastanesinde direk asilamaya gecmezler 3 yillik evli degilsen. Ama ozelse isler biraz paraya bakiyor ozaman olabilir
Heyecan panik stres korku icin coook erken. Doktorlar bile en az 1 sene dogal yoldan denenmesini gebelik olmamasi halinde tedaviye basliyorlar. Kafaniz rahat olsun olur insallah
Aceba sebebi ne bunlar arastirilsa daha iyi olurdu.özele gidiorum...1 tane gelişmeyen gebelik 1 tane kimyasal gebelik oldu..2.5 senelik evliyim ama sürekli aktif bi denememiz olmadı maalesef..
4 farklı doktor da gelişmeyen gebelik ve kimyasal gebelik için 2 ve daha fazlası yaşanmadan ileri tetkik istemiyoruz dediler...doktorlara da yok illa test yapın denmio kiAceba sebebi ne bunlar arastirilsa daha iyi olurdu.
Anladim pkos engel degil. Hormonlar diger tahliller vs hersey normalse doktorununda tedavileriyle insallah yakin zamanda olur. Esinizden spermiogram istendimi. Eger istenmediyse bence siz yaptirin tahlili. Cunku eger este sorun varsa bastan bilinsinki ona gore devam edilsin. Bende sorun yoktur dememeli kimse. Nicelerini duyduk. Siz onlem almis olursunuz kafaniz rahat olur.Canım aslında ben 2 yıllık evliyim. 1 yıldır dikkat etmedik aslında korunmadık olursa olsun diye düşünmüştük. Ben hep ilişkiden sonra wc gidiyodum falan. Tam anlamıyla 2 aydır dr. kontrolündeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?