Klomen + ovitrelle

Bu ilacın kist oluşturma ihtimali var neden versin ki. Bence istemeyin. Bir de stres zaten olmasini engelleyen ilk sey. Bir sikayetiniz olmadikca doktora da gitmeyin bence. Minimum 6 ay daha bekleyin.
Kaynana ile yaşayınca stres bitmez ki mecbur ilaçlardan medet umdum, inşallah da tutar

Merhaba arkadaşlar :) bende klomen kullandım bu 2.si hatta birşey sormak istiyorum doktorunuz klomeni verdiğinde ilişki konusunda birşey söyledimi? Yani şöyle anlatayım benim ilk klomende 5.günü 5gün 5tane dedi kullandım ben 6.günü gittim doktora klomen bitiminin ertesi günü yani 3 tane yumurtam oluştu 2 tanesi 14mm 1 tane 13mm di doktorum güzel dedi ve 5gün sonra birdaha gel dedi ama ilişki yasak dedi randevuya kadar 5 gün sonra bakıp ona göre ilişki önercem dedi 5 gün oldu tekrar gittik 3 yumurtamda 22mm olmuşlar doktorum saçma birşey dedi 2 gün sonra bidaha gel ve ilişki kesinlikle yasak dedi ben neden dedim çoğul gebelik riski var dedi bana 2 gün daha yasak koydu ve o gün akşam sancılarım oldu ve ben anladım yumurtam çatladığı 2 gün sonra gittiğimizd3 dedim sancım vardı diye baktı evet yumufta çatlamış ilişki olabilir dedi ama şöyle birşey çatladıktan 2günso bana ilişki önerdi bence dokrum bana yanlışlık yaptı sizde böyle birşey karşılaştınızmı yada ilişki yasağı koydular mı? Buda 2.klomenim ve bana bu sever ilişki yasak demedi salı günü gel dedi??

Merhaba, bende klomeni ilk defa kullandım. Adetin 5. Günü başlanarak günde 1 tane 5 gün içtim. Doktorum ilişki yasak demedi hatta ilaç bitti 2 gün sonra doktor randevum vardı doktor gelmeden 1 gün önce ilişkin olsun demişti. Klomeni çoğul gebelik yapıyor diye duymuştum ama ilişki yasaklamasına anlam veremedim canım

İşte bizde anlam veremedik kuzum bide bu 2.yi başlatırken sordum çatlatma iğnesine gerek var mı diye hayır yok yumurtan çatlıyor öncekinde bunu gördük şimdi gabelik için 2.yi kullan aynı 5gün 5 tane dedi bizede saçma geldi ilk ay denedi bizi şimdi ise gebelik için diyor. Artı 3 yumurtam oldu diye bence ilişkiyi baştan vermesi lazımken bana öbür aya atabiliriz çoklu gebelik riski var dedi bize kararı bırakmadı illa 3ü tutcak diye birşey yok belkide 1ri tutcaktı

İstersen baika doktora da görün derim ben. Benim de yumurtam çatlıyor bana da çatlatma iğnesi verdi bende bunu anlamamıştım neden diye sorunca yumurta iğnede daha iyi olgunlaşıyor dedi

İstersen baika doktora da görün derim ben. Benim de yumurtam çatlıyor bana da çatlatma iğnesi verdi bende bunu anlamamıştım neden diye sorunca yumurta iğnede daha iyi olgunlaşıyor dedi
Bakalım kuzum bugun dr gitcem yumurta takibi kaç yumurtam oluştu diye klomen biteli 4gün oldu ilişki konusundada yasak yapmadık biz dün baya ağrıdı kasıklarım her ihmale karşı ilişki oldu belki çatlarsa diye daha erken ama gecen sefer olmayınca daha tedbirli oluyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…