- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Bana adetin son günü falan denmedi. Adet bitiminden sonraki 3. Gün diye biliyorumay cok odum patlıyor yaben anestesilzi isticem dayanamam gibi geliyor
Birde niye adetin songunu ogun yine adet gelir
bana songun dediBana adetin son günü falan denmedi. Adet bitiminden sonraki 3. Gün diye biliyorum
bana catlama iğnesi verdiya onu vurunmasam nolurBana adetin son günü falan denmedi. Adet bitiminden sonraki 3. Gün diye biliyorum
Aynen banada son günü gel dedi gebelik olmazsabana songun dedi
Neden vurdurmak istemiyosun kuzumbana catlama iğnesi verdiya onu vurunmasam nolur
osatte izin almam lazim onla uğraşmak istemedim ama mecbur vurdurcmNeden vurdurmak istemiyosun kuzum
Aslında kendi vuranlar da varmıs ama ben hiç denemedim yapamam diye. Bu arada sen ne öğretmeniydin kuzum?osatte izin almam lazim onla uğraşmak istemedim ama mecbur vurdurcm
bende deneyemem aynen cnmAslında kendi vuranlar da varmıs ama ben hiç denemedim yapamam diye. Bu arada sen ne öğretmeniydin kuzum?
Vurdur kuzum ihmsl etme lütfenosatte izin almam lazim onla uğraşmak istemedim ama mecbur vurdurcm
vurdurdum cnnVurdur kuzum ihmsl etme lütfen
Sevindim valla :). 36 saat sonra ilişki dimi kuzuvurdurdum cnn
evt cuma aksami dedi bana olursunSevindim valla :). 36 saat sonra ilişki dimi kuzu
Canim bende 2 kere klomen kullandım şimdi femara verdi banada sen gebe kaldinmisulalede yok bneim olursa klomenle olacaktı ama klomen bende yalan oldu
Bakalim yarin femera napmis öğrencez
Demin ovu testi yptim lh salinmaya baslamis persmbeye yumrutlairm gibi yaada cuma
maalesed cnm adet oldum cuma rahimfilmine gidiyorumCanim bende 2 kere klomen kullandım şimdi femara verdi banada sen gebe kaldinmi
Ben rahim filmi çekildimmaalesed cnm adet oldum cuma rahimfilmine gidiyorum
nasil gectiBen rahim filmi çekildim
Güzel çok korktuğum gibi deil 30 sn sürüyor zatennasil gecti
ben simdi doktora gidyirum randevum 1045Güzel çok korktuğum gibi deil 30 sn sürüyor zaten
Canim nasıl geçtiben simdi doktora gidyirum randevum 1045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?