- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
Benim doktorda sıkıntı var sanırım geçen ay ilk klomene başlattığında randevuya kadar yasak demişti ve 3 yumurtam olmuştu 22mmdemedi cnm
aynen cnm klomenle 1olustu tutmadı.bakalim feemrayla neolaacak doktor 1tane yeterli diyorBenim doktorda sıkıntı var sanırım geçen ay ilk klomene başlattığında randevuya kadar yasak demişti ve 3 yumurtam olmuştu 22mmama bu ay dinlemedim daha doğrusu bu sefer ilişki yasak demedi neyse inşallah bebişlerimiz olur sende yarın kaç yumurta olduğunu öğrencen dimi kuzum
Aynen kuzum çok araştırdım burda yazanlae internette yazanlar 1 tane yeterli diyorlar benim dr 3 olduğuna ilk sevindi güzel dedi daha sonra çoğul gebelik riski var öbür aya atabiliriz demişti ve gerçekten dediğini yaptı yasak koydu anlamsız zamanda ilişki verdi olmadıaynen cnm klomenle 1olustu tutmadı.bakalim feemrayla neolaacak doktor 1tane yeterli diyor
cogul gebeligi hicbir doktor onermiyir benim doktorda biri görünce sevindi olması gereken bu dedi.he yine olmadi oayri :)Aynen kuzum çok araştırdım burda yazanlae internette yazanlar 1 tane yeterli diyorlar benim dr 3 olduğuna ilk sevindi güzel dedi daha sonra çoğul gebelik riski var öbür aya atabiliriz demişti ve gerçekten dediğini yaptı yasak koydu anlamsız zamanda ilişki verdi olmadı
Sağlık bakanlığı bu ilaçla 3üz 4üz bebekleri yasaklamış çünkü sormuştuk dr neden risk diye oda bunu dedi çoğu insan 3üz 4 üz yada ikiz gebelik için bu ilacı istiyorlar dedicogul gebeligi hicbir doktor onermiyir benim doktorda biri görünce sevindi olması gereken bu dedi.he yine olmadi oayri :)
isteyen istesin eğer dogumriski olmazsaSağlık bakanlığı bu ilaçla 3üz 4üz bebekleri yasaklamış çünkü sormuştuk dr neden risk diye oda bunu dedi çoğu insan 3üz 4 üz yada ikiz gebelik için bu ilacı istiyorlar dedi
Ben klomene cok heeycan yaptıydım ikiz olurdiye necok hyal etim birtane olsunca cnm sikilmsiti hos oda tutmadiisteyen istesin eğer dogumriski olmazsa
Doktor 3 yumurta deyince bizd3 heycanlandık eşim hatta öbür aya atmayın 3 olmazsa 2 olur demişti eşim çok istiyor ikiz ama doktor öyle konuşunca üzüldük tabi yasak olduğu için beni bekletti sanırımBen klomene cok heeycan yaptıydım ikiz olurdiye necok hyal etim birtane olsunca cnm sikilmsiti hos oda tutmadi
sulalede yok bneim olursa klomenle olacaktı ama klomen bende yalan olduDoktor 3 yumurta deyince bizd3 heycanlandık eşim hatta öbür aya atmayın 3 olmazsa 2 olur demişti eşim çok istiyor ikiz ama doktor öyle konuşunca üzüldük tabi yasak olduğu için beni bekletti sanırımsülalede varsa olur kuzum bi ihtimal tabi
Hayırlısı olsun kuzum benim :)sulalede yok bneim olursa klomenle olacaktı ama klomen bende yalan oldu
Bakalim yarin femera napmis öğrencez
Demin ovu testi yptim lh salinmaya baslamis persmbeye yumrutlairm gibi yaada cuma
Buna nasıl yasak koyabiliyorlar anlamıyorum. Belki siz çoğul gebelikte mutlu olacaksınız. Burada birinin 5 yumurtası olmuş. 1 i tutmuş.Merhaba arkadaşlar :) bende klomen kullandım bu 2.si hatta birşey sormak istiyorum doktorunuz klomeni verdiğinde ilişki konusunda birşey söyledimi? Yani şöyle anlatayım benim ilk klomende 5.günü 5gün 5tane dedi kullandım ben 6.günü gittim doktora klomen bitiminin ertesi günü yani 3 tane yumurtam oluştu 2 tanesi 14mm 1 tane 13mm di doktorum güzel dedi ve 5gün sonra birdaha gel dedi ama ilişki yasak dedi randevuya kadar 5 gün sonra bakıp ona göre ilişki önercem dedi 5 gün oldu tekrar gittik 3 yumurtamda 22mm olmuşlar doktorum saçma birşey dedi 2 gün sonra bidaha gel ve ilişki kesinlikle yasak dedi ben neden dedim çoğul gebelik riski var dedi bana 2 gün daha yasak koydu ve o gün akşam sancılarım oldu ve ben anladım yumurtam çatladığı 2 gün sonra gittiğimizd3 dedim sancım vardı diye baktı evet yumufta çatlamış ilişki olabilir dedi ama şöyle birşey çatladıktan 2günso bana ilişki önerdi bence dokrum bana yanlışlık yaptı sizde böyle birşey karşılaştınızmı yada ilişki yasağı koydular mı? Buda 2.klomenim ve bana bu sever ilişki yasak demedi salı günü gel dedi??
Ben de zaman zaman boyle düşünüyorum. Ama böyle düşünmeyelim. Hem de çalışmalara tekrar başlamak üzereyken.ama nedense gitmek icin gidiyorum gibi cok umudum yok.icimden bir his bu benim imtihanim olacak diyor
ayniyiz isteBen de zaman zaman boyle düşünüyorum. Ama böyle düşünmeyelim. Hem de çalışmalara tekrar başlamak üzereyken.
Demin doktordan geldim 2 yumurtam olmuş bu sefer yarın yada yarından sonra çatlarmış ve sordum ilişkiyi ilk aşamada gözlemlemek için ilişki vermedim dediBuna nasıl yasak koyabiliyorlar anlamıyorum. Belki siz çoğul gebelikte mutlu olacaksınız. Burada birinin 5 yumurtası olmuş. 1 i tutmuş.
Anladım yani çoğul gebelik risk değil sans benceDemin doktordan geldim 2 yumurtam olmuş bu sefer yarın yada yarından sonra çatlarmış ve sordum ilişkiyi ilk aşamada gözlemlemek için ilişki vermedim dedi
Aynen kuzum :)Anladım yani çoğul gebelik risk değil sans bence
Umudunu yitirme kuzum bilmiyorum kaç ay yada yıldır deniyorsun ama benim 1 buçuk yıl oldu çocuk istiyeli her denememizde ilk istiyormuşuz gibi umutlanıyorum allah büyük kuzum isteyen herkese hayırlı evlat nasip edicek bu bizim imtihanımız belkide aallah bizi ne kadar çok istediğimizi hayırlı evlat yetiştirebilcekmiyiz diye bekliyordur herşey nasip kuzum tam anlatamadım ama anlamışındır beni kuzumama nedense gitmek icin gidiyorum gibi cok umudum yok.icimden bir his bu benim imtihanim olacak diyor
Amim cnm hayırlısı olsun hakkimizdUmudunu yitirme kuzum bilmiyorum kaç ay yada yıldır deniyorsun ama benim 1 buçuk yıl oldu çocuk istiyeli her denememizde ilk istiyormuşuz gibi umutlanıyorum allah büyük kuzum isteyen herkese hayırlı evlat nasip edicek bu bizim imtihanımız belkide aallah bizi ne kadar çok istediğimizi hayırlı evlat yetiştirebilcekmiyiz diye bekliyordur herşey nasip kuzum tam anlatamadım ama anlamışındır beni kuzum
Senin doktor niye ilişki yasağı koydu acaba canım bence bi sorun bende merak ettimBende bugun gidicem allah nasip ederse :) bişi sorabilirmiyim doktorun ilişki yasağı koydumu randevuna kadar yani senin yarın ya çarşambaya kadar ilişki yok dedi mi?
Bugun sordum kuzum neden ilk klomende ilişki yasaktı dedim aşama aşama gidiyoruz bu benim tedavim dedi yumurtan oldu çatlaman oldu onlara baktım dedi şimdi iğnesiz gebelik için bakcaz dedi ve şimdide 2 yumurtam var ilişki serbest ama sıklıkla yarın yada yarından sonta yumurtan çatlat dedi şimdi sonuç alcaz dedi inşallah bu olucak dedi kuzumSenin doktor niye ilişki yasağı koydu acaba canım bence bi sorun bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?