Klomen + ovitrelle

Benim doktorda sıkıntı var sanırım geçen ay ilk klomene başlattığında randevuya kadar yasak demişti ve 3 yumurtam olmuştu 22mm ama bu ay dinlemedim daha doğrusu bu sefer ilişki yasak demedi neyse inşallah bebişlerimiz olur sende yarın kaç yumurta olduğunu öğrencen dimi kuzum

aynen cnm klomenle 1olustu tutmadı.bakalim feemrayla neolaacak doktor 1tane yeterli diyor

aynen cnm klomenle 1olustu tutmadı.bakalim feemrayla neolaacak doktor 1tane yeterli diyor
Aynen kuzum çok araştırdım burda yazanlae internette yazanlar 1 tane yeterli diyorlar benim dr 3 olduğuna ilk sevindi güzel dedi daha sonra çoğul gebelik riski var öbür aya atabiliriz demişti ve gerçekten dediğini yaptı yasak koydu anlamsız zamanda ilişki verdi olmadı

cogul gebeligi hicbir doktor onermiyir benim doktorda biri görünce sevindi olması gereken bu dedi.he yine olmadi oayri :)

cogul gebeligi hicbir doktor onermiyir benim doktorda biri görünce sevindi olması gereken bu dedi.he yine olmadi oayri :)
Sağlık bakanlığı bu ilaçla 3üz 4üz bebekleri yasaklamış çünkü sormuştuk dr neden risk diye oda bunu dedi çoğu insan 3üz 4 üz yada ikiz gebelik için bu ilacı istiyorlar dedi

Ben klomene cok heeycan yaptıydım ikiz olurdiye necok hyal etim birtane olsunca cnm sikilmsiti hos oda tutmadi
Doktor 3 yumurta deyince bizd3 heycanlandık eşim hatta öbür aya atmayın 3 olmazsa 2 olur demişti eşim çok istiyor ikiz ama doktor öyle konuşunca üzüldük tabi yasak olduğu için beni bekletti sanırım sülalede varsa olur kuzum bi ihtimal tabi

sulalede yok bneim olursa klomenle olacaktı ama klomen bende yalan oldu
Bakalim yarin femera napmis öğrencez
Demin ovu testi yptim lh salinmaya baslamis persmbeye yumrutlairm gibi yaada cuma

Buna nasıl yasak koyabiliyorlar anlamıyorum. Belki siz çoğul gebelikte mutlu olacaksınız. Burada birinin 5 yumurtası olmuş. 1 i tutmuş.

ama nedense gitmek icin gidiyorum gibi cok umudum yok.icimden bir his bu benim imtihanim olacak diyor
Ben de zaman zaman boyle düşünüyorum. Ama böyle düşünmeyelim. Hem de çalışmalara tekrar başlamak üzereyken.

Buna nasıl yasak koyabiliyorlar anlamıyorum. Belki siz çoğul gebelikte mutlu olacaksınız. Burada birinin 5 yumurtası olmuş. 1 i tutmuş.
Demin doktordan geldim 2 yumurtam olmuş bu sefer yarın yada yarından sonra çatlarmış ve sordum ilişkiyi ilk aşamada gözlemlemek için ilişki vermedim dedi

ama nedense gitmek icin gidiyorum gibi cok umudum yok.icimden bir his bu benim imtihanim olacak diyor
Umudunu yitirme kuzum bilmiyorum kaç ay yada yıldır deniyorsun ama benim 1 buçuk yıl oldu çocuk istiyeli her denememizde ilk istiyormuşuz gibi umutlanıyorum allah büyük kuzum isteyen herkese hayırlı evlat nasip edicek bu bizim imtihanımız belkide aallah bizi ne kadar çok istediğimizi hayırlı evlat yetiştirebilcekmiyiz diye bekliyordur herşey nasip kuzum tam anlatamadım ama anlamışındır beni kuzum

Amim cnm hayırlısı olsun hakkimizd

Senin doktor niye ilişki yasağı koydu acaba canım bence bi sorun bende merak ettim
Bugun sordum kuzum neden ilk klomende ilişki yasaktı dedim aşama aşama gidiyoruz bu benim tedavim dedi yumurtan oldu çatlaman oldu onlara baktım dedi şimdi iğnesiz gebelik için bakcaz dedi ve şimdide 2 yumurtam var ilişki serbest ama sıklıkla yarın yada yarından sonta yumurtan çatlat dedi şimdi sonuç alcaz dedi inşallah bu olucak dedi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…