Klomen + ovitrelle

Hadi hayirlisi bende giidyorum smdi kontrole
Bakalim femera napmis vücudunda

Dasmeer ben de çok merak ediyorum senin durumunu. Beklemedeyim.
cnm herseyin normal ikitarftada yumurtan var dedi persmebe oglen igne cumaaa ve ikigunde bir iliski

Yumurtlama sorunun yok bunlada olması lazim dedi egerolmazsa rahim filmi cekcez insallah gerekkalmaz dedi.
Sveinsemmi uuzlsemmi bilemedim
Sorun yk diyorlar enkorktgum sebbebsiz kisirlik.benimde.
Bazen diyorum sorun olsa dahami iyidi
Allahim korusun

Dur şimdi öyle karışık şeyler düşünme. Eşinin tahlili de yapılmış mıydı? Benim de bu ay olmazsa rahim filmi ve eşimin sonuçlara bakılacak. İnşallah bu ay olacak bu iş ben umutluyum.

Dur şimdi öyle karışık şeyler düşünme. Eşinin tahlili de yapılmış mıydı? Benim de bu ay olmazsa rahim filmi ve eşimin sonuçlara bakılacak. İnşallah bu ay olacak bu iş ben umutluyum.
aycnnm esime bakildi sorun yok

Ben rahim filminden cok korkiyodum ona kalmim diye busoncikis :)
inşllah buay olur

Allah korusun kuzum benüm doktorda dün dedi bu ayda olmazsa rshim filmi çekicez dedi içimi ferah tutmak ve olumlu olmalıyız kuzum

aycnnm esime bakildi sorun yok

Ben rahim filminden cok korkiyodum ona kalmim diye busoncikis :)
inşllah buay olur
Rahim filminden hiç korkma canım ben yaptırdım çok basit kısa bir operasyon iki yumurtan olması ne güzel bak klomenle tekti bunda 2 olmus. Benim de bu ay 2 inşallah hayırlısıyla tutar

Rahim filmi hakkında hiç bilgim yok nasıl bakılıyor
Aynı alttan muayene gibi seni bir masaya yatırıyorlar. Anestezisiz yaptırdım ben hiç ağrı acı olmadı. Sonra içine sanırım bir ilaç gönderiyor ve tüplerin açık olup olmadığına bakıyor. 5 dk lık bir işlem içiniz rahat olsun hiç korkmayın. Sonrasında 2 gün kadar hafif kanama oldu geçti gitti ben çektireli 6 ay kadar oldu

ay cok odum patlıyor yaben anestesilzi isticem dayanamam gibi geliyor
Birde niye adetin songunu ogun yine adet gelir

Çok sağol canım benim şimdi rahatladım :)

Bende klomen ve ovitrelle kullandım. Bende adet düzensizliği ve yumuslarda büyüme yoktu. 2 kere kullandim olumsuz sonuç aldık ilaca ragmen yine büyüme olmadi sonra ara verelim dedik. O esnada adetim düzene girdi ovu testi kullandım ve ara verdikten 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah rabbim herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…