gokceoz09 Doğa 💚🌿 Kayıtlı Üye 8 Kasım 2021 969 1.715 63 30 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi akgnss #21 Bnmde adetim bir kac aydir duzensin geliyordu doktorum yumurtlalarina bakalm dedi adetin 14 gun gittim 11mm cok kucuk onumuzdeki ay gebelik dusunuyosan gel ilac baslatalim dedi ☹ umarim Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattirir
Bnmde adetim bir kac aydir duzensin geliyordu doktorum yumurtlalarina bakalm dedi adetin 14 gun gittim 11mm cok kucuk onumuzdeki ay gebelik dusunuyosan gel ilac baslatalim dedi ☹ umarim Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattirir
akgnss Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2021 2.645 3.082 83 7 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi akgnss #22 gokceoz09 .!.: Bnmde adetim bir kac aydir duzensin geliyordu doktorum yumurtlalarina bakalm dedi adetin 14 gun gittim 11mm cok kucuk onumuzdeki ay gebelik dusunuyosan gel ilac baslatalim dedi ☹ umarim Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattirir Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
gokceoz09 .!.: Bnmde adetim bir kac aydir duzensin geliyordu doktorum yumurtlalarina bakalm dedi adetin 14 gun gittim 11mm cok kucuk onumuzdeki ay gebelik dusunuyosan gel ilac baslatalim dedi ☹ umarim Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattirir Genişletmek için tıkla... Amin inşallah