klomen tedavisi gören bayanlar...

mutlaka yazarım canım inş pozitiftir zaten negatifse mahfolurm

canım yapma ama mahvolurum ne demek herşey Allahtan o ol demedikten sonra elimizden ne gelirki
sabırlı olup bol bol dua etmemiz lazım olumlu düşün olumlu olsun inş..

bu ay bnde klomen tedavısı gordum fakat catlatma ıgnesı olmadım doktor 1 -2 mlm daha buyuseydı ıgne yapacaktım dedı o kadar ılskı gunlerını yazdı ınsallah olmusturr yaa adetıme son 4 heyecanlıyımmmmmmm catlatma ıgnesı olmadan hamıle kalan ? ya da yeterlı buyukluge ulasmasada hamıle kalan var mı bnmde umut etmeye ıhtıyacım vaaarrr

canım benimde yeterli büyüklüğe ulaşmadı iğne olmadım duphaston verdi..gün aşırı ilişki istedi bende bekliyorum bakalım..
yumurtası büyümeyip hamile kalanlar duymuştum bizde oluruz inş..
senin adet günün belliymiş bende piko var belli değil gelene kadar beklicem artık

merhaba arkadaşlar bende 7 gün önce çatlama iğnesi oldum.ama doktorum tekrar çağırmadı çalışmalara devam dedi ama iğneyi olduğum gün kahverengi lekeler geldi bidahada bi akıntım olmadı ben iğneyi olmadan önce hep beyaz akıntım gelirdi yumurtlama günlerimde bu ay iğne oldum tık yok çatlamadı sanırsam((

belli olmaz canım iğne sende farklı etki yapmış olabilir adetin gelince belli olur işe yarayıp yaramadığı...
inşş yaramıştır...

cnm bnde de var pco gecen ayın 10 unda oldum duphastonda ıctm ya ay ınsallah olmam bu ay ya adet gunum yarın sozde ama bakalım ruymda cıft cızgı gordum bugun yanı adete 1 gun kala tet yaptm negatıf cıktı umutlansammı bılmıomm kiiii

slm canlarim nasilsiniz ben geecen ayda klomen + progestan kullanmistim ve kasiklarimda urekli girrip cikan agrilar vardi ve hissediyordum ki yumurtaliklar calisiyor felan ama malesef ki adet olmustum ve bu ayda klomen kullandim bu haftada yumurtalama haftam ama ne bi agri ne bi belirti felan yok korkuyorum kiste donusur idieee

slm canlarim nasilsiniz ben geecen ayda klomen + progestan kullanmistim ve kasiklarimda urekli girrip cikan agrilar vardi ve hissediyordum ki yumurtaliklar calisiyor felan ama malesef ki adet olmustum ve bu ayda klomen kullandim bu haftada yumurtalama haftam ama ne bi agri ne bi belirti felan yok korkuyorum kiste donusur idieee

Kizlar ben klomeni kullanisimin 2. Ayinda hamile kaldim
Ilk ay catlatma ignesi vurulmustum
Ikinci ay yumurta tam buyumamis kendi haline birakalim dedi doktor
Ve catlatma ignesi yapmadi, hamile kaldim
5 haftalikken dusuk nedeniyle kurtajla aldilar
Yabanci sitelerde klomenin dusuge neden olabilecegi yaziyor
Rahim duvarini inceltiyormus
Benim ilk hamileligimde kullanmamistim saglikli cocugum olmustu
Simdi keske progestron destekli kullansaydim ya da hic kullanmadan hamile kalmayi deneseydim diyorum ama doktorum soylememisti bunlari

Benim 3. klomen döngüm ve hep sağ tarafım ağrıyor ovulasyon zamanı. Sol yumurtalığımın çalışmadığından şüphe etmeye başladım.

Benim 3. klomen döngüm ve hep sağ tarafım ağrıyor ovulasyon zamanı. Sol yumurtalığımın çalışmadığından şüphe etmeye başladım.

allakasıyok tatlım her bünye farklı kimi sag kimi sola agrı vuruyo ben 4kez aşılama yaptırdım klomenle herdefasında sag tarafa vurdu agrısıki ben yürüyemiyordum kıraplardan yüreğini ferah tut öyle bir şey olsaydı zaten doktorun söylerdi

saol canım içime su serptin. ne denersek deneyelim işe yaramayınca, testlerde de hiçbir sıkıntı çıkmayınca insan paranoyak oluyor artık neden olmuyor diye. Her türlü detaya takılıyorum

canım çok ümitlenme ama ümidinide yitirme daha çok erken negatif olması normal..bugün adet günün umarım olmamışsındır ve inşş hamilesindir haber ver mutlaka...

bendede hiç ağrı olmamıştı canım klomen pek ağrı yapmazmış zaten iğne yaparmış ağrıyı kist olur diye düşünme hemen belki bebiş olur :-D

canım benim ilk klomen denememdi yumoşlarım büyümedi iğne olmadım yinede doktor progestan verdi her ihtimale karşı...sen bi dr la konuş bence...

yok bee kuzum öyle bişey olsa ultrasonda belli olur zaten...doktorun öyle bişey demediyse için rahat olsun...

bende klomen kullandım banada duphaston verdi adetin 16 cı günü başladım sana ne için verdi canım

bende klomen kullandım banada duphaston verdi adetin 16 cı günü başladım sana ne için verdi canım

Duphaston progestan içerikli bi ilac eğerki döllenme olursa rahime sımsıkı yapışsın düşük olmasin diye veriliyo canim ins ise yaramistirda hamilesindir...

Kizlar rüyalarimda bebek görüyorum etkileniyorum üzülüyorum :-( bugün bacagim ve kasiklarim cok agridi sürekli acikiyorum akintida cok fazla hamile olabilirmiyim acaba...
Adet günüm belli degil en son 16 aralikti pikodan dolayi geciyo olana kadar beklicem artik..

bugün kırmızılar geldi umutlar öbür aya kaldı..
sizden iyi haberler bekliyorum kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…