klomen tedavisi gören bayanlar...

Son düzenleme:

sevdacım nerelerdesin çok merak ettim seni kan verdinmi kuzum..

Meraba canim,bende dr pko var serophene kullandim brn de ayni özellikte bi ilac ben bu tedaviyle hamile kaldim ama igne de kullandim,ilk etapta ilac veriyolat yeterli gelmezse igneye basliyolar,insallah srn de faydasini görürsun canim

slm arkadaşım bende serophone kullanıorum ve ovitrelle vuruldum sen kaçıncı iğnede hamile kaldn ?

Son düzenleme:
Merhaba hatuncuklar klomeni gordugum topige yazma ihtiyaci duyuyorum.24 yasindayim pko, iltihap ve yumurta tembelligi teshisi konuldu.Antibiyotik fitil tedavilerinden sonra bu ay ilk kez klomen +glukofen kullandim. 2gun once yani reglinin 13. Gunu de kontrole gittigimde biri 17mm digeri 15,5 mm olan toplamda 3 yumurtam olusmus bu hafta gun asiri iliski onerdi haftaya da yani adetimin 21. Gunu de progesteron tahlili istedi yumurtalar catladimi catlamadimi diye bakalim ALlahtan hayirlisini diliyorum.Bu arada hic kasik agrim olmadi yumurta olusumunda ama sag taraftaki yumurtam en buyuk olanmis sag belim feci agridi yumurtlama olursa sagdan olur demisti doktor.sizde bel agrisi oldu mu acaba?

Arkadaşlar merhaba..kısaca kadın doğum geçmişi özetleyeyim.lise ve Üniversitesi yılları hep sol over kist ile geçti.üniv bitti 2010 Ağustos'ta aşırı ağrılı bir şekilde ameliyat oldum.kist açık ameliyatla alındı.yumurtalık kaldı.6 ay sonra evlendim.3 ay bebek istemedik.sonra çalışmalara başladık.evliliğimin 8. Ayında bi baktım 800 betahcg..ama iki gün sonra adet oldum.düşük yaptın diyenler var kimyasal gebelik diyenler var.neyse sonra pco oldu.yaklaşık 1 sene biraz korunduk biraz korunmadık.olmadı tabi.bu arada ben dünyanın kilosunu aldım.2012 yaz ayı 3 kere klomen kullandım bi işe yaramadı.ama sağlıklı ilişkiye giremedik bi türlü.sonra ben radikal bir karar alarak zayıflamaya öncelik verdim.tüp mide ameliyatı oldum 2013 Nisan'da.9 ayda 40 kilo verdim.pcos kalmamış çok şükür.normalde kilo verenler ilk denediklerinde gebe kalmışlar.biz 4 aydır korunmuyoruz ama tık yok.bu ay klomen başladık.bu arada sol overim alınmadı ama gözükmüyor.sağ takip ediliyor.bugün 11. Günüm sağda 3 yumurta var.en büyüğü 17 mm.pazartesi tekrar gideceğim.çatlatma iğnesi vurulabilir.rabbim herkese nasip etsin.sonuçları size yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…