- 17 Eylül 2013
- 791
- 59
- 123
- 35
- Konu Sahibi mehmeterdogan
-
negatifmikuzum bide kan versen belki onda çıkar...
malesef cnmyarın sabah kan da vercem cnm yanı caymassamm oyle dusunuyorum ıcımde suphe kalsın ıstemıyorumm
yok kuzum sakın cayma cesaretini topla ve git belirsizlik daha kötü var yada yok öğren kurtul...
hayırlı haberlerle gel inşşşşşşşşş...
hoş geldin canım..
yumoşların güzel büyümüş iğnenide olmuşsun bol bolda çalışma yap bebişin gelsin inşş
Teşekkürler canım,
Bol Bol çalışma yapıyoruz ewet fakat sıkılmadım desem yalan olur hem iş hem ev hem çalışma
Bu arada arkadaşlar benim kasıklarımda baskı varmış gibi ağrılarım oluyor, ve devamlı idrar da var..
Sizlerde de bunları yaşıyan oldumu ? bu durumda herhan gibi bir şey yapmalımıyım, acaba herşey yollundamı..
????
hoş geldin canım..
yumoşların güzel büyümüş iğnenide olmuşsun bol bolda çalışma yap bebişin gelsin inşş
Teşekkürler canım,
Bol Bol çalışma yapıyoruz ewet fakat sıkılmadım desem yalan olur hem iş hem ev hem çalışma
Bu arada arkadaşlar benim kasıklarımda baskı varmış gibi ağrılarım oluyor, ve devamlı idrar da var..
Sizlerde de bunları yaşıyan oldumu ? bu durumda herhan gibi bir şey yapmalımıyım, acaba herşey yollundamı..
????
ıyyy kim sıkılmazki bi an önce hamiş kalsakta kurtulsak...
eşime söyleniyorum bazen bu günleri iyi değerlendir hele bi hamile kalıyım çocuğum olsun 2 ayda bi ona göre diye
iğneden kaynaklanan ağrı olabilir kuzum ama bebişte olabilir ki inşş öyledir
ıyyy kim sıkılmazki bi an önce hamiş kalsakta kurtulsak...
eşime söyleniyorum bazen bu günleri iyi değerlendir hele bi hamile kalıyım çocuğum olsun 2 ayda bi ona göre diye
iğneden kaynaklanan ağrı olabilir kuzum ama bebişte olabilir ki inşş öyledir
Ewet canım, İnşallah hamiş kalırız da artık son bulur bu kadar caba stres düşünce...
İğnedende evet olabilir fakat düne kadar birşeyim yoktu pazar sabahı olmuştum iğneyi..
Sen ne aşamadasın ? nasıl gidiyor tedavin ?
yok kuzum sakın cayma cesaretini topla ve git belirsizlik daha kötü var yada yok öğren kurtul...
hayırlı haberlerle gel inşşşşşşşşş...
amın cnm ınsallah :)
hoş geldin canım..
Teşekkürler canım,
????
Merhaba öncelikle Allah (c.c) sen ve senin gibi haim arkadaslarimin emeklerini dualarini kabul edip gonuldekileri versin inşallah..
Sanirim iğne oldun bende perşembe sabahi oldum simdilik herhangi bi değişiklik yok calikmalara bizde basladik eşinessöylediğin kelime çok güldürdü bende aynini dedim bu sabah sanirim biz yeter artik bi olsun dabu izdirap bbitsin diye ayni şeyleri yasiyoruz ..kacinci gunundesin canim sen ve yas kaç ..ggüzel haberlerle mujdelerle görüşürüz inş
hoş geldin canım..
Teşekkürler canım,
????
Merhaba öncelikle Allah (c.c) sen ve senin gibi haim arkadaslarimin emeklerini dualarini kabul edip gonuldekileri versin inşallah..
Sanirim iğne oldun bende perşembe sabahi oldum simdilik herhangi bi değişiklik yok calikmalara bizde basladik eşinessöylediğin kelime çok güldürdü bende aynini dedim bu sabah sanirim biz yeter artik bi olsun dabu izdirap bbitsin diye ayni şeyleri yasiyoruz ..kacinci gunundesin canim sen ve yas kaç ..ggüzel haberlerle mujdelerle görüşürüz inş
amin canım..
ben iğne olmadım canım bu 2. klomen deneyişim geçen sefer yumoşlar büyümedi iğne olmadım bu ay günde 3 tane içiyorum pazartesi dr gitcem bakalım işe yaramıştır inş..
yaşım 24 3 senelik evliyim sen kaç yaşındasın canım
hoş geldin canım..
Teşekkürler canım,
????
bu söylediklerin bendede var gerçekten bı baskı var bı agrı bı baskı anlamadım kı neden olur ne yapmamız lazım..
Ewet canım, İnşallah hamiş kalırız da artık son bulur bu kadar caba stres düşünce...
İğnedende evet olabilir fakat düne kadar birşeyim yoktu pazar sabahı olmuştum iğneyi..
Sen ne aşamadasın ? nasıl gidiyor tedavin ?
inş iğneden değildirde kuzucuk geliyodur
bende klomen kullanıyorum canım pazartesi dr gitcem yumoşlar büyüdüyse iğne vurulcam geçen ay büyümemişti vurulmadım bu ay işe yarasın artık inş
Meraba canim,bende dr pko var serophene kullandim brn de ayni özellikte bi ilac ben bu tedaviyle hamile kaldim ama igne de kullandim,ilk etapta ilac veriyolat yeterli gelmezse igneye basliyolar,insallah srn de faydasini görürsun canim
amin canım..
ben iğne olmadım canım bu 2. klomen deneyişim geçen sefer yumoşlar büyümedi iğne olmadım bu ay günde 3 tane içiyorum pazartesi dr gitcem bakalım işe yaramıştır inş..
yaşım 24 3 senelik evliyim sen kaç yaşındasın canım
Canim benimde ilk deneme iğne ile yumoslari catlattilar dun sabah senin yumoslar inssss birden fazla ve tam olması gereken boyutta olur inşcanim ben otuz yasindayim ddörtbbuçuk senedir de evliyim testler hsg felan temiz cikti senin gibi bi arkadaş daha var onunda ikinci denemesi ve sancisida var canim klomen kullananlar konusundayiz sende gel istersen ...
Ewet canım iğnemi cumartesi günü sabah oldum ve çalışmalar başladı 36 saat sonra
pazatesi gününden bu yana çalışma hergün olmak üzere devam ediyor
bugun 18 günümdeyim..
26 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim..
Peki ya sen canım ? kaçıncı günündesin.. yaş kac ?
bu söylediklerin bendede var gerçekten bı baskı var bı agrı bı baskı anlamadım kı neden olur ne yapmamız lazım..
Bilmiyorum canım bende aynen dediğin gibi bir ağrı ve sancı var, ve normalinden fazla idrara çıkma oluyor.. Üşütüyormuyuz acaba :44:
inş iğneden değildirde kuzucuk geliyodur
bende klomen kullanıyorum canım pazartesi dr gitcem yumoşlar büyüdüyse iğne vurulcam geçen ay büyümemişti vurulmadım bu ay işe yarasın artık inş
Inşallah canım benim,
hadi hayırlısı pazartei günü haberlerini bekliyorum,
ben bu ay ilk ay olamasına nazaran günde 3 doz verdi klomen i 1 sabah 2 akşam şekilde aldım.
Inşallah canım benim,
hadi hayırlısı pazartei günü haberlerini bekliyorum,
ben bu ay ilk ay olamasına nazaran günde 3 doz verdi klomen i 1 sabah 2 akşam şekilde aldım.
tama canım pazartesi haber vericem sana..
Canim benimde ilk deneme iğne ile yumoslari catlattilar dun sabah senin yumoslar inssss birden fazla ve tam olması gereken boyutta olur inşcanim ben otuz yasindayim ddörtbbuçuk senedir de evliyim testler hsg felan temiz cikti senin gibi bi arkadaş daha var onunda ikinci denemesi ve sancisida var canim klomen kullananlar konusundayiz sende gel istersen ...
inş canım bi büyüselerdi yoksa hepten ümüdim kesilcek
klomen kullananlar sayfası burası canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?