- 21 Ağustos 2010
- 442
- 221
- 333
- Konu Sahibi mehmeterdogan
-
evet canım kafam rahatladı günüm geçmediği için umutlanmadım..
dr a gittim bugün klomen verdi yine 5. gün başlamamı ve günde 2 yerine 3 doz kullanmamı söyledi umarım işe yarar..
canım naptın test yaptınmı bugün 5. günün dimiiii...
Canım inşallah hayırlı haberler alırsın. bende bu ay günde 4 defa klomen kullandım sonra büyütme ıgnesı ve çatlatma ıgnesı oldum bekliyorum bakalım ay sonunu ınsallah gebe kalırız..
evet cnm ya 5 hatta 6 onunda olmam gerekıyordu ve hala adet sancısından baska bıse yok ortadayarın sabah yapsammı acaba kararsızım
hayrlı olsun cnm ıns bu ay olur kacıncı ayın klomende ?
2 ayım ama bana ıgneden 8 saat sonra ılıskı dedı sonrada gun aşırı. bılmıyrum bakalım inşallah olur. senin kaçıncı denemen canm
Benm aslinda doktorum degsti kontrole gttigimde doktr rapor alms sinrlendm bende haberde vermedler klomn kullanmstm. Bu doktrda tedaviyi bu seklde uyguluyrmus. Vardir herseyde bi hayir insalah allahim hayirli evlatlar nasip eder isteeyenlerebnm 3. ayım bu ay 2 doz bu ay adet olursam 3 doz a cıkacak senın ıgneye bıraz cabuk gecılmıs sankı cnm demekkı yumurta tepkımelerın bnden az bnm kı bıle 2 doza bana mısın demedı cok da guzel gelısmedı yanı bakalımm cnm hakkımızda hayırlısı
Benm aslinda doktorum degsti kontrole gttigimde doktr rapor alms sinrlendm bende haberde vermedler klomn kullanmstm. Bu doktrda tedaviyi bu seklde uyguluyrmus. Vardir herseyde bi hayir insalah allahim hayirli evlatlar nasip eder isteeyenlere
evet cnm ya 5 hatta 6 onunda olmam gerekıyordu ve hala adet sancısından baska bıse yok ortadayarın sabah yapsammı acaba kararsızım
Canım inşallah hayırlı haberler alırsın. bende bu ay günde 4 defa klomen kullandım sonra büyütme ıgnesı ve çatlatma ıgnesı oldum bekliyorum bakalım ay sonunu ınsallah gebe kalırız..
Yapsana canim bende cok heycanlandim ins çift çizgi cikar bekliyorum merakla
ins canim bu ay bebislerimiz gelir bizi bekletmezler...
Bizim bebisler nazli olcak galiba bi türlü gelmiyolar naz yapiyolar
ya bılmıyorum kı cnm negatıf gorurum dıye korkuyorummm da meraklanıyorum da napcam bılmıomm bı yanım ıstıyo bı yanım ıstemıyoo ufff:18:
ya bılmıyorum kı cnm negatıf gorurum dıye korkuyorummm da meraklanıyorum da napcam bılmıomm bı yanım ıstıyo bı yanım ıstemıyoo ufff:18:
Canim beklemekte zor yaa varmi yokmu düşünmekten kafayi yedik iyice
Sabah ilk idrarinla yap var yada yok icin rahat etsin...
Bu arada cok fena grip oldum her yanim ağriyo klomende halsizlik yapiyo ikisini bi arada nasil götürcem pofffff..
Bu arada cok fena grip oldum her yanim ağriyo klomende halsizlik yapiyo ikisini bi arada nasil götürcem pofffff..[/QUOTE
ayy cnm ya gecmıs olsun salgın var dıkkat et sen kendıne melek beklıosun bu ay ınsallah ona gore temkınlı ol :) dayanamıomm zaten yarın kalkıp sabah yapcam 6.gun gecıkmesıyle ıdrar da cıkarmı bılmıyorum 1. gun negatftııı(
canım üzülme daha ilk denemenmiş bikaç ay dene olur inşş..
kaç senelik evlisin yaşın kaç.
Kocaman tek çizgi arkasından adet geldi.. bu ay olmadı nasip değilmiş ama kendimi baya kaptırmıştım.. haziranda 2.5 sene olucam biraz korunduk ama.. hayırlısı yaaaa
ins canim bu ay bebislerimiz gelir bizi bekletmezler...
Bizim bebisler nazli olcak galiba bi türlü gelmiyolar naz yapiyolar
Bu arada cok fena grip oldum her yanim ağriyo klomende halsizlik yapiyo ikisini bi arada nasil götürcem pofffff..[/QUOTE
ayy cnm ya gecmıs olsun salgın var dıkkat et sen kendıne melek beklıosun bu ay ınsallah ona gore temkınlı ol :) dayanamıomm zaten yarın kalkıp sabah yapcam 6.gun gecıkmesıyle ıdrar da cıkarmı bılmıyorum 1. gun negatftııı(
test yaptım cnm bu sabah bugunle 6. gunum gecıkmede negatıf cıktıama ne kadar guveebılırım bılmıyorummm
test yaptım cnm bu sabah bugunle 6. gunum gecıkmede negatıf cıktıama ne kadar guveebılırım bılmıyorummm
merhaba ..
Üzülme lütfen herşey nasip kısmet ötesi yok bu ay olmassa bidahaki olmadı idahaki bizim gibi anne olmak isteyenler boyle cabuk üzülmemeli canım . güçlü olmalıyız ... o bebilşler gelsin popolarına popolarına şaplatırız nie boyle naz yaptınız die
İnşş Rabbim en kısa zamanda dualarını kabul etsin...
Arkadaslar klomen sonrasi 11 ocakta catlatma ignesi oldum iki doz. Cok guzel iki yumurtam vardi sag tarafta. 14 ocakta doktora gittigimde iki yumurtam da cok guzel catlamisti. Fakat bugun adet sancisi gibi agrilarim var kasiklarimda... Adet olmama daha 10 gun var en az eger tutmadiysa bu ay bebis... Benim gibi olan var mi? Ya da neden olabilecegini bilen? Bebegin yerlesmesi ya da olusmasi gibi bi si olabilir mi? Ama yerlesme icin de sanki erken. Sat 28 aralik bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?