klomen tedavisi gören bayanlar...

evet canım kafam rahatladı günüm geçmediği için umutlanmadım..
dr a gittim bugün klomen verdi yine 5. gün başlamamı ve günde 2 yerine 3 doz kullanmamı söyledi umarım işe yarar..

Canım inşallah hayırlı haberler alırsın. bende bu ay günde 4 defa klomen kullandım sonra büyütme ıgnesı ve çatlatma ıgnesı oldum bekliyorum bakalım ay sonunu ınsallah gebe kalırız..

evet cnm ya 5 hatta 6 onunda olmam gerekıyordu ve hala adet sancısından baska bıse yok ortada yarın sabah yapsammı acaba kararsızım

bu arada duphaston kullandım ya bıtelı yarın 3 gun oluyor doktor adet olcaksan sokturur bebıs varsa tutunmasını saglar dedı bakalım of beklemek ne zor yaa 50:

2 ayım ama bana ıgneden 8 saat sonra ılıskı dedı sonrada gun aşırı. bılmıyrum bakalım inşallah olur. senin kaçıncı denemen canm

bnm 3. ayım bu ay 2 doz bu ay adet olursam 3 doz a cıkacak senın ıgneye bıraz cabuk gecılmıs sankı cnm demekkı yumurta tepkımelerın bnden az bnm kı bıle 2 doza bana mısın demedı cok da guzel gelısmedı yanı bakalımm cnm hakkımızda hayırlısı

Benm aslinda doktorum degsti kontrole gttigimde doktr rapor alms sinrlendm bende haberde vermedler klomn kullanmstm. Bu doktrda tedaviyi bu seklde uyguluyrmus. Vardir herseyde bi hayir insalah allahim hayirli evlatlar nasip eder isteeyenlere

evet cnm ya 5 hatta 6 onunda olmam gerekıyordu ve hala adet sancısından baska bıse yok ortada yarın sabah yapsammı acaba kararsızım

Yapsana canim bende cok heycanlandim ins çift çizgi cikar bekliyorum merakla

Canım inşallah hayırlı haberler alırsın. bende bu ay günde 4 defa klomen kullandım sonra büyütme ıgnesı ve çatlatma ıgnesı oldum bekliyorum bakalım ay sonunu ınsallah gebe kalırız..

ins canim bu ay bebislerimiz gelir bizi bekletmezler...
Bizim bebisler nazli olcak galiba bi türlü gelmiyolar naz yapiyolar

aynen ya gecen anneme dedım anne bu cocuk bızı cok ugrastrdı kız olsa nazlı mı koysam nee dedımm

Kocaman tek çizgi arkasından adet geldi.. bu ay olmadı nasip değilmiş ama kendimi baya kaptırmıştım.. haziranda 2.5 sene olucam biraz korunduk ama.. hayırlısı yaaaa

Olur ins canim önümüzde cok aylar var elbet gelicek nazli bebislerimiz...

kaç yıllık evlisin canım :) kız olursa nazlı koyarız adını

Arkadaslar klomen sonrasi 11 ocakta catlatma ignesi oldum iki doz. Cok guzel iki yumurtam vardi sag tarafta. 14 ocakta doktora gittigimde iki yumurtam da cok guzel catlamisti. Fakat bugun adet sancisi gibi agrilarim var kasiklarimda... Adet olmama daha 10 gun var en az eger tutmadiysa bu ay bebis... Benim gibi olan var mi? Ya da neden olabilecegini bilen? Bebegin yerlesmesi ya da olusmasi gibi bi si olabilir mi? Ama yerlesme icin de sanki erken. Sat 28 aralik bu arada.

Merhaba İğnen Rabbimin izniyle derdine derman osun İnşallah ..Bnde bugun oldum iğneyi gobekden ..

O iğneden sonra bazı hanımlarda senın şikayetlerin gibi agrılar oluyormuş cnm normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…