klomen tedavisi gören bayanlar...

Bende 8inde vuruldum aynı sıkayetler bendede var ılacın yan etkısı de olabılır bebegın yerlesmesıde ınsallah bebegımız yerleşmeye çalışıyordur ve allahım nasıp eder. Benmde 28 haberleşelim lütfen :)

ayhhhhh Bi sen birde o ikinizdede aynı 28 inde İnşallah tutunurlar ikisi birden ozaman ikiz deriz bizde onlara hehehehe Yanlız benım bat 27 yi 28e baglayan gece saatleri inşşşşşş kırmızı kartı gormeyiz.. bunu görürüz ultrasonda

Son düzenleme:
Ay insallah canim ya :) doktor ayin 25 inde kanda baktir dedi ama ben sanirm 23 unde baktircam. Kizima da klomen catlatma ignesiyle hamis kalmistim, ignenin 10.gunu degerim 16 ydi 2 gun sonra katlanmisti. İnsallah Rabbim yuzumuze gulsun de ikimiz de bu ay hayirli haberler alalim :)

Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Canım senın ikinci bebek içinmi tedavin

Evet hayatim. Gecen ay amh degerim 0.4 ciknca doktorum hemen korunmayi birak dedi. Korunmadigim ilk ay hamile kaldim ama dusuk oldu adetim gectikten 1 hafta sonra. Ogrenmemle kaybetmem bir oldu yani. Bu ay ilk defa klomen catlatma ignesi oldum kizimdan sonra. Hayirlisi bakalim :)

ayy ınsallah yavrum ya acaıp umutluyum cunku kahrolurum çıkmazsa allahım yüzümüze güler umarım canım ben adetımı duzenlı olmuyrm ama gecen aya gore 28ı ondan sey ettım :)

oyyy Maşallah korunmadıgın ilk ay bebeğin sana tutunmuş ama Üzülme canım Rabbim sabır versin ne güzel en azından gebe kalabiliyorsun bu deneyimin olmuş .. Bu sefer İnşallah kazasız belasız hayırlı sağlıklı bir bebek mujdesi gelsin ....

ayy ınsallah yavrum ya acaıp umutluyum cunku kahrolurum çıkmazsa allahım yüzümüze güler umarım canım ben adetımı duzenlı olmuyrm ama gecen aya gore 28ı ondan sey ettım :)

canım umutlancaz tabi bu bizim için yeni bir umut mutluluk hormonlarımız tavan yapsınki bebişlerimiz hissetsin değilmi ama

canım Tabi bide diyer ihtimal var olsun ondada oyle kahrolmak felan yok olmadımı nasip diycez Allah (c.c) dua etmeye devam .. biz öyle kolay kolay yıkılcak kadınlar değiliz biz gibi ne kadar çok bi umutla bekleyen arkadaşlarımız var burda olmadı bidaha olmadı bidaha rabbim bize acıyıp dualarımızı duyana kadar

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…