klomen tedavisi olan varmı

CANIMMMMMMMMMMMMMM.ÇOK TEBRİK EDRİM.ALLAH BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.AY NE GÜZEL HABERLER YA ARIN DA HAMİLE.İNŞALLAH BU AY SONUNA KADAR BENDE SİZE HAMİLELİĞİMİ BİLDİRİRİM.

ah canım ya çok sevindim tebrik ederim allah sağlılkla kucağına almayı nasip etsin çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim kelimeler yetmiyor inan a.s.:sm_cool:

bende tebrik ederim panfir bu arada bende hala hastalanmadım 37. günümdeyim ama adet düzensizliğim olduğundan geçip geçmediğini bilemiyorum bu yüzden hem umutlu hem umutsuzum aslında nasıl oluryorsa:)inşallah hamileyimdir

Kızlar günaydın.Ben de bugün gunaphone başladım.Daha önce bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı?

Ben 2 aydır kullanıyorum ardındanda çatlatma iğnesi oluyorum.Ama daha bir hamilelik elde edemedik.Cuma günü tekrar gideceğim ve muhtemelen c.tesi gene hapa başlayacağım.Bu tarz tedavilerde ay ilerledikçe hamile kalma şansının arttığını biliyorum.Sen ilk defamı kullanacaksın.

Canım ben ilk defa kullanıyorum bu tarz bir ilaç.Yumurtlama sorunum olduğu için kullanmaya başladım.Ben cumartesi doktora gideceğim bakalım ne olacak...

inşallah canım hamilesindir ve en kısa zamanda bize bu mutlu haberi duyurursun sende.

ben 1 ay klomen kullandım. ilk ay ilaçsız takip ikinci ayda klomenle takip yapılmıştı. bir sürü soru işareti vardı kafamda bu ilaçla ilgili. kist yapar mı, yumurtlamam normelken niye kullanmam gerekiyor, yumurtada fazla büyüme olur mu, çoğul gebelik ihtimali nedir falan filan. doktorum için rahat etsin dedi. şimdiye kadar kullanan hsataların çok az bir bölümünde kist olmuş ve üstelik kesin olarak klomenden olduğu da ispatlanamamış. takip altında olduğum için eğer fazla büyüyen bir yumurtam olursa çabuk müdahale edebiliriz dedi. biz gebelik şansımızı arttırmak için ilaca başvurup birden fazla yumurta elde etmek istiyoruz dedi. ben de doktora güvenmeye karar verdim ve kullandım.

Panfir01 tebrik ederim inan çok sevindim. Gözünüz aydın. Hatırlarsan ben sana stres yapma her şey yoluna girecek demiştim.
Darısı hepimizin başına. İnşallah yakında hepimizin öyle güzel haberleri olur.
Ben de klomeni bu ay ilk defa kullandım. Adetimin 3. günü kullanmaya başladım. Bana doktor bu ay klomenden sonuç almazsan o zaman gelecek ay da klomen kullan eger o zaman da sonuç almazsan o zaman görüşürüz dedi.İğneden ve takipten bahsetmedi hiç.
Ay beklemek çok zor arkadaşlar. En ufak bir baş ağrısında veya yorgunlukta acaba mı diye umutlanıyorsun. Bu arada bende polikistik over sendromu var bu yüzden bu tür bir tedaviye başvurmamız lazım. Aranızda adet düzensizliği olmayan ve başka sebeplerden dolayı bu ilacı alan var mı?

klomen bildiğim kadarıyla yumurta sayısı arttıran ve aynı zamanda kendiliğinden oluşan yumurtaların büyümesi sağlayan bir ilaç. birtakım yan etkileri var ama kesin olarak ispatlanmış bir şey yok.

klomen ve ganophene tarzı ilaçlar yumurtanın sayısını arttırmanın yanında kalitesinide arttırıyor. Sonuç ta hormon hapları mutlaka etkileri vardır.

benim sdet düzensizliim yok sadece kistimden dolayı kaliyeli folekül üretemiyorum ondan kullanıyorum .

şimdi ben yumurta takibindeyim,ilk doktora gittiğimde bebek istiyorum diye bir folekül oluşturmuştum ama olması gerekenden büyük deforme olmuş bir folekül dedi doktorum kist yüzünden olduğunu söyledi. Hemen söktürücü kullanarak bunu eritmemiz lazım yoksa yeni bir kist oluşabilir dedi.Ve ondan sonraki 2 ay ganophene kullanıp çatlatma iğnesi oldum ama bir gebelik elde edemedik yarın regl 4.günü doktor randevum var bakalım ne diyecek.

porfin 01 tebrik ederim canı gönülden. 29 yaşındayım agustosta evleneli 1 yıl olacak dikkatimi çekti başına gelenleri okudum bende klomen kullandım sonra 3 tane yumurta oluşmış 18-22 arası hemen iğne vuruldum ve ilişki dedi doktor. şimdi hastalanmama 1 hafta falan kaldı ve sabırsızlanıyorum arada sol kasığıma ufak sancı giriyor o kadar. inşallah senin gibi bende hamileyimdir.

sanga umarım her şey yolunda gider. siz ne kadar üredir deniyorsunuz? nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama adaçayı folikül gelişmesi için önemliymiş. tabi her yerlerde bir şeyler okuyoruz ne inanacağımızı bilmiyorum ama ne bilim bu ay ben adaçayı içeceğim :)

Ben yarın sabah doktora gidiyorum bakalım ne durumda.İlaçların bir faydası oldu mu?Bu arada ben keçi boynuzu pekmezi yiyorum.Yumurtlamaya faydası varmış.Doğadan faydalanmak gerekiyor diye düşünüyorum.

klomen ile gonaphene aynı şeye yarıyor herhalde kıslar.bana doktor gonaphene verdi geçen ay sonra çatlatma iğnesi ama dün hüsran günüydü adet oldum.şimdi pazartesi tekrar başlıyorum gonaphene'e...hayırlısı bakalım.yine yumurtayı büyütüp iğnemi verecek acaba bana..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…