Arkadaşlar sıkı durunnnnnnnnnnnnn
evet doğru tahmin HAMİLEYİMMMMMMMM
bugün aldım sonucu akşam üzeri daha eşime bile söylemedim. ama gelir gelmez sizlerle paylaşmak istedim. 4 haftalık bebişim doktor söyleyince gözyaşlarımı tutamadım ve o anda hepinize isteyen herkese allah nasip etsin diye dua ettim. sizleri çokkkkkkkkkk seviyorum....
Arkadaşlar sıkı durunnnnnnnnnnnnn
evet doğru tahmin HAMİLEYİMMMMMMMM
bugün aldım sonucu akşam üzeri daha eşime bile söylemedim. ama gelir gelmez sizlerle paylaşmak istedim. 4 haftalık bebişim doktor söyleyince gözyaşlarımı tutamadım ve o anda hepinize isteyen herkese allah nasip etsin diye dua ettim. sizleri çokkkkkkkkkk seviyorum....
Kızlar günaydın.Ben de bugün gunaphone başladım.Daha önce bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı?
bende tebrik ederim panfir bu arada bende hala hastalanmadım 37. günümdeyim ama adet düzensizliğim olduğundan geçip geçmediğini bilemiyorum bu yüzden hem umutlu hem umutsuzum aslında nasıl oluryorsa:)inşallah hamileyimdir
Panfir01 tebrik ederim inan çok sevindim. Gözünüz aydın. Hatırlarsan ben sana stres yapma her şey yoluna girecek demiştim.
Darısı hepimizin başına. İnşallah yakında hepimizin öyle güzel haberleri olur.
Ben de klomeni bu ay ilk defa kullandım. Adetimin 3. günü kullanmaya başladım. Bana doktor bu ay klomenden sonuç almazsan o zaman gelecek ay da klomen kullan eger o zaman da sonuç almazsan o zaman görüşürüz dedi.İğneden ve takipten bahsetmedi hiç.
Ay beklemek çok zor arkadaşlar. En ufak bir baş ağrısında veya yorgunlukta acaba mı diye umutlanıyorsun. Bu arada bende polikistik over sendromu var bu yüzden bu tür bir tedaviye başvurmamız lazım. Aranızda adet düzensizliği olmayan ve başka sebeplerden dolayı bu ilacı alan var mı?
sanga umarım her şey yolunda gider. siz ne kadar üredir deniyorsunuz? nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama adaçayı folikül gelişmesi için önemliymiş. tabi her yerlerde bir şeyler okuyoruz ne inanacağımızı bilmiyorum ama ne bilim bu ay ben adaçayı içeceğim :)[/QUOT
Bu 3. ayım yumurta takibindeyim. Sabah doktordan geldim biraz canım sıkıldı. Geçen ay oluşan foleküller tamamen erimemiş bu ay dinleneceğiz yoksa bunlar kiste dönüşür zaten sende 1 tane var dedi. İlaç verdi. Regl 4. günü gideceğim yani temmuzun 22 si gibi. Bu ay tatilde benimkiler nadasa çektik.
Adaçayını bende duydum ama dikkatli olmak gerekiyor çünkü adaçayının aynı zamanda söktürücü özelliğide var ki hamişlere yasak.
Siz ne zamandır deniyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?